trelamenos84 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 θελω να δω ενα avi βιντεακι σε slow motion και αν γινεται σε super αργη κινηση? υπαρχει κατι τετοιο?
michael92 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 Δεν νομίζω να μπορείς σε ταχύτητα κάτω από 1/2x. Μπορείς πάντα να το μετατρέψεις σε αργή κίνηση, όσο αργή κίνηση με το adobe Premiere ή με το Ulead Video Studio, sorry δεν ξέρω κάποιο freeware...
Tzimmys Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 Πάντως ο gom player που χρησιμοποιώ εγώ, έχει μέχρι 0,2 χ χωρίς να το ψάξω καθόλου.
parsifal Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 Θέλεις να το περάσεις από πρόγραμμα που θα εφαρμόσει μόνιμο slow motion ή σου αρκεί και ένας software player που θα το εφαρμόζει μόνο κατά την αναπαραγωγή on-the-fly... ;
washcloud Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 ...ΜΑΛΛΟΝ, αν κρίνουμε από την διατύπωσή του. (...επίσης, ΜΑΛΛΟΝ χρησιμοποιεί κανέναν windows media player...) Oι περισσότεροι player έχουν επιλογές "ταχύτητας" του παιξίματος. O KMPlayer, o VLC , o BS κλπ κλπ....Διάλεξε έναν. *[...βρίσκω τον BS πολύ βολικό γι' ΑΥΤΗ την φάση. Το κάνεις με f5 και f6, για up και down speed)
elvisjedi Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 αν θέλεις slow motion σε πολυ καλη ποιοτητα (οπως βλεπουμε σε σκηνες αθλητικων δλδ) τοτε το μονο προγραμα που μπορει να κανει ΣΩΣΤΑ την δουλεια ειναι το after effects της adobe
washcloud Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 ...εγώ πάντως μια χαρά βλέπω ν' αποδίδουν πχ ο ΚΜ και ο ΒS που μόλις δοκίμασα, elvisjedi ... Τί το "παραπάνω" να έχει το της Adobe ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.