Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 3G

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ενδιαφερον η απορια σου,αλλα γιατι δεν το ρωτας στην ιδια τη vodafone?εδω περα δεν νομιζω πως μπορει κανεις να σου λυσει την απορια αυτη.

• Απαντ. 3,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Το iPhone διατίθεται με όλα τα προγράμματα πλέον. Δεν ξέρω πως ήταν στην αρχή, αλλά τώρα είναι έτσι.

Και ναι, μπορείς να κάνεις με μηδέν πάγιο και να το διακόψεις μετά από δύο μήνες πληρώνοντας το αναπόσβεστο ποσό της επιδότησης.

Αυτό μέχρι να το μάθουν όλοι και να το ξαναλλάξουν από την Vodafone :-)

Δημοσ.
Το iPhone διατίθεται με όλα τα προγράμματα πλέον. Δεν ξέρω πως ήταν στην αρχή, αλλά τώρα είναι έτσι.

Και ναι, μπορείς να κάνεις με μηδέν πάγιο και να το διακόψεις μετά από δύο μήνες πληρώνοντας το αναπόσβεστο ποσό της επιδότησης.

Αυτό μέχρι να το μάθουν όλοι και να το ξαναλλάξουν από την Vodafone :-)

Δηλαδη περα απο συσκευη πληρωνει αλλα 20 ευρω και το πηρες?Γμτ σημερα το εμαθα αυτο, που το μεσημερι πηγα και παρειγειλα απο ebay το ipod touch....

Δημοσ.

Αυτο που το λεει στο site τους ????

Αν σου το ειπαν επισημα ααπο Vodafone πες το και σε μας.

Δημοσ.

Καλημέρα σας.

Αγαπητέ Γιάννη το γνωρίζω μέσα από την Vodafone αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να πω πως. Βέβαια αν θέλετε με πιστεύετε.

Ας κάνει κάποιος το πείραμα. Ας πάει σε μια Vodafone και ας ρωτήσει το παρακάτω σενάριο: Έχω σύνδεση σε άλλη εταιρεία, μπορώ να ρθω στην Vodafone στο πρόγραμμα χωρίς πάγιο και να πάρω το iPhone;

Δημοσ.
Καλημέρα σας.

Αγαπητέ Γιάννη το γνωρίζω μέσα από την Vodafone αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να πω πως. Βέβαια αν θέλετε με πιστεύετε.

Ας κάνει κάποιος το πείραμα. Ας πάει σε μια Vodafone και ας ρωτήσει το παρακάτω σενάριο: Έχω σύνδεση σε άλλη εταιρεία, μπορώ να ρθω στην Vodafone στο πρόγραμμα χωρίς πάγιο και να πάρω το iPhone;

Καλημερα.

Πραγματι ετσι εναι.

Πηρα τηλ σε κατασημα vodafon.

Για σχετη συσεκυη μονο με παραγγελια.Με συνδεση αμμεσα .

Μου προτειναν βεβαιαα και τα ειδικα προγραμματα αλλα δεν μου απεκλεισαν και τα κλασικα ακομα και αυτο χωρις παγιο αλλα με σχεδον μηδενικη επιδοτηση βεβαα.

Δημοσ.

Γεια σας. Έχω μια ερώτηση για τις κάρτες SIM και το iPhone 3G. Αν έχω σύνδεση Vodafone, βρεθώ σε μια περιοχή που δεν έχει σήμα και βάλω μια κάρτα άλλης εταιρείας, χρειάζεται να κάνω πάλι ενεργοποίηση ή δουλεύει απευθείας?

Ευχαριστώ

Γιώργος

• Super Moderators
Δημοσ.
Γεια σας. Έχω μια ερώτηση για τις κάρτες SIM και το iPhone 3G. Αν έχω σύνδεση Vodafone, βρεθώ σε μια περιοχή που δεν έχει σήμα και βάλω μια κάρτα άλλης εταιρείας, χρειάζεται να κάνω πάλι ενεργοποίηση ή δουλεύει απευθείας?

Ευχαριστώ

Γιώργος

Όπως σε οποιοδήποτε άλλο κινητό, δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι. Μόνο το PIN της SIM θα πρέπει να βάλεις. Το κινητό δεν κλειδώνει.

Δημοσ.
Όπως σε οποιοδήποτε άλλο κινητό, δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι. Μόνο το PIN της SIM θα πρέπει να βάλεις. Το κινητό δεν κλειδώνει.

Και αν δεν κανω λαθος ουτε να το κλεισεις δεν χρειαζεται για να αλλαξεις καρτα.

Δημοσ.

Έκανα μαλακία... Έκανα update στο καινούριο itunes 8.0.1 και δεν μου κάνει sync... Πως πάμε πίσω στο 8.0.0? Βασικά καμιά ιδέα από που μπορώ να το κατεβάσω ξανά? Δεν το βρίσκω πουθενά...

Δημοσ.

An unknown error occured (13014)

Edit: http://discussions.apple.com/thread.jspa?threadID=1738032&tstart=30

Απότι φαίνεται δεν το έχω μόνο εγώ το πρόβλημα... Κανένας άλλος? Κάνω repair τα permissions τώρα και θα δουμε τι θα γίνει..

-----Προστέθηκε 4/10/2008 στις 03 : 02 : 00-----

Έκανα ένα repair permissions και έφτιαξε.. Όλα καλα

Δημοσ.

κράτα πατημένη μια εφαρμογή για μερικά δεθτερόλεπτα. Μετά θα αρχίσουν τα τρέμουν όλες οι εφαρμογες που μπορείς να σβήσεις. πατας το ''χ'' στο πάνω αριστερό μέρος και έφυγε. Μόλις τελειώσεις πατάς το home button και είσαι έτοιμος

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...