Konnosgeros Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Να κάνω μια ερώτηση συνάδελφοι. Έχω πολύ καιρό να μπω στο φόρουμ εδώ για το iPhone αν και για ένα διάστημα πιο παλιά ήμουν πολύ συχνός. Έχω το πρώτο iPhone εδώ και καιρό αλλά μιας και πλέον θα φέρει το 3G η Cosmote μάλλον ήρθε η ώρα να το πάρω. Η ερώτηση μου είναι η εξής (για να μην ψάψνω όλο το φόρουμ...): Τι ακούγεται όσον αφορά την κυκλοφορία καινούριου iPhone; Δε μιλάω για το καινούριο firmware που παρουσιάστηκε αυτές τις μέρες αλλά για νέα έκδοση συσκευής. Έχει ακουστεί τίποτα; Μην πάρουμε τώρα το 3G και μετά το καλοκαίρι βγει τίποτα νέο.Κρίμα δεν είναι; Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις.
Cygnus Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Μάλλον το καλοκαίρι μαζί με το νέο firmware θα έχουμε και τη νέα συσκευή, όπως και πέρσυ..Τώρα για χαρακτηριστικά δεν υπάρχει κάτι επίσημο, μόνο φημολογία.
thief7710 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Να κάνω μια ερώτηση συνάδελφοι. Έχω πολύ καιρό να μπω στο φόρουμ εδώ για το iPhone αν και για ένα διάστημα πιο παλιά ήμουν πολύ συχνός.Έχω το πρώτο iPhone εδώ και καιρό αλλά μιας και πλέον θα φέρει το 3G η Cosmote μάλλον ήρθε η ώρα να το πάρω. Η ερώτηση μου είναι η εξής (για να μην ψάψνω όλο το φόρουμ...): Τι ακούγεται όσον αφορά την κυκλοφορία καινούριου iPhone; Δε μιλάω για το καινούριο firmware που παρουσιάστηκε αυτές τις μέρες αλλά για νέα έκδοση συσκευής. Έχει ακουστεί τίποτα; Μην πάρουμε τώρα το 3G και μετά το καλοκαίρι βγει τίποτα νέο.Κρίμα δεν είναι; Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις. Κοιτα...αν ολα γινουν οπως εγιναν με το 3G τον Μαιο-Ιουνιο θα ανακοινωθει το καινουργιο,Ιουλιο θα αρχισουν να το δινουν Αμερικη - Αγγλια - συμμαχια και Οκτωβριο μερια θα ερθει Ελλαδα. Βεβαια παιζει φετος η διαδικασια (απο την στιγμη που εγινε ηδη το κονε με Ελλαδα) να γινει πιο γρηγορα. Οποτε στην καλυτερη θα περιμενεις 4 μηνες για το καινουργιο και στην χειροτερη 7 μηνες.
Konnosgeros Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Άμα είναι όντως έτσι τα πράγματα, τότε καλύτερα να μην κινηθεί να πάρει κάποιος τώρα το iPhone (από τη στιγμή που με ενδιαφέρει και λόγω Cosmote όχι πια μόνο Vodafone) αλλά να περιμένει το καλοκαίρι ή πιο μετά για το καινούριο; Πόσο σίγουρο, όσον αφορά το τι ακούγεται πάντα, είναι ότι θα πάμε και για καινούρια συσκευή; Επειδή η νέα έκδοση λογισμικού που βγήκε είναι η 3.00; Όταν ανακοινώηκε πέρυσι η 2.00 μετά βγήκε και το 3G , άρα με αυτή τη λογική;
thief7710 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Ναι...και με την λογικη που εχει γενικα η apple με την ανανεωση των προιοντων της...
Psyx Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 έσκασε από την Cosmote σήμερα: http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=307305
Konnosgeros Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Οι πιο παλιοί τι πιστεύουν; Να το πάρω τώρα μιας που ήρθε σε Cosmote ή να περιμένω για το επόμενο; Ο φίλτατος Gιo, που από ότι θυμάμαι ήταν ο Μέγας Δάσκαλος στα θέματα iPhone, είναι ακόμα εδώ και τι έχει να πεί; Edit: Gio, ντε...Μη βαράτε...
alexzzz Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Gi0 βρε... Εγώ θα το έπαιρνα πάντως... εικασίες είναι τα περί νέας συσκευής τον Ιούνιο/Ιούλιο και ακόμα πιο μπέρδεμα είναι το πότε θα έρθει κατά δω...
soiramk Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Σ' αυτό που ρωτάς δυστυχώς δεν υπάρχει λύση/απάντηση Είναι το αιώνιο δίλημμα με την τεχνολογία. Πας να πάρεις κάτι κ αναρωτιέσαι! Αξίζει ή να περιμένω το επόμενο? Κ στα pc το ίδιο δεν είναι(CPU, GPU κτλ)?
Cygnus Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Οπότε το παίρνεις και το ευχαριστιέσαι και παράλληλα μαθαίνεις να μην σε πειράζει το επόμενο μοντέλο που βγήκε..
Moderators Gi0 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Moderators Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Konnosgeros δεν μπορω να φανταστω τι διαφορες θα εχει το επομενο μοντελο αν βγει τον ιουνιο-ιουλιο και αν θα το φερει η cosmote. Οποτε δικια σου κριση.Λογικη με την apple μην περιμενεις,μπορει να το βγαλει οντως,μπορει να ασχοληθει μονο με το touch screen-super-duper=macbook.Οπως λεει και ο Alex,θα προτεινα να το παρεις. Αlex μην τον φας τον ανθρωπο
alexzzz Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Αlex μην τον φας τον ανθρωπο δεν είπα και τίποτης...
kavaliotis Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Λογικα το επομενο μοντελο θα εχει καλυτερη καμερα (ή απλα θα γραφει ΚΑΙ βιντεο), θα εχει σιγουρα μοντελο με μεγαλυτερη μνημη (32 ή ακομα και 64 GB!), πολλοι λενε οτι ισως εχει OLED οθονη για εξοικονομηση ενεργειας με καλυτερη αναλυση 800x480 και σιγουρα πολλες διαφορες στο software. Απο εκει και περα, αν θεωρησουμε οτι η μεγαλυτερη μνημη δεν ειναι πια και κατι που θα κανει καποιον να αλλαξει το σημερινο iPhone 3G με το καινουργιο, το βιντεο ηδη το εχουμε μεσω Cydia και τις αλλαγες στο software θα τις επωφεληθουμε και εμεις μεσω update. Η καλυτερη οθονη ειναι σιγουρα ενα θετικο αλλα δεν με χαλαει καθολου η σημερινη οθονη του iPhone 3G και απο αυτονομια συσκευης ειμαι πολυ ικανοποιημενος μιας και κραταει πολυ καλα η μπαταρια. Αυτο που δεν ξερουμε ειναι αν τελικα βαλουνε OLED οθονη και σε συνδυασμο με καποιες αλλες αλλαγες στο hardware μπορεσουνε και αυξησουνε την ταχυτητα του chip (μιας και ειναι underclocked για λογους εξοικονομησης ενεργειας) και πηγαινει το κινητο πιο γρηγορα. Αν ολα αυτα πιστευεις οτι ειναι λογος για να περιμενεις να παρεις το καινουργιο, τοτε σιγουρα θα πρεπει να περιμενεις καποιους μηνες, αφου στην καλυτερη περιπτωση αν βγει καινουργια εκδοση θα ερθει στην Ελλαδα μετα τον Ιουλιο, μαλλον Αυγουστο-Σεπτεμβριο. Προσωπικα αν οι αλλαγες ειναι μονο οι παραπανω (μιλαμε παντα για speculations οποτε ποτε δεν ξερεις τι μπορει να συμβει), δεν με χαλαει καθολου το σημερινο μου iPhone 3G, ειμαι ευχαριστημενος με το jailbreak και εχω σχεδον οτι θα ηθελα (εκτος απο την αναθεματισμενη την καμερα, θα ηθελα μια ποιοτητα ΕΣΤΩ αντιστοιχης 2ΜΡ της SE με autofocus). Αν δεν μπορεις να περιμενεις 5-6 μηνες ή το σημερινο κινητο σου το εχεις βαρεθει/ειναι μπαχατελα/ειναι ΝΟΚΙΑ (χεχε!), πανε στο πλησιεστερο μαγαζι και χτυπα το!
klainmaingr Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 Λοιπόν.. Ξεκινάω να κάνω την αναβάθμιση απο 2.1 σε 2.2.1 Θα σας γράψω μία σύντομη σύνοψη να μου πείτε μην κάνω κάτι λάθος: H αναβάθμιση θα γίνει σε pc με winxp 32x home edition. 1)Κατεβάζω αυτό (2.2 restore firmware) http://appldnld.apple.com.edgesuite.net/content.info.apple.com/iPhone/061-5778.20081120.Aqw4R/iPhone1,2_2.2_5G77_Restore.ipsw 2)Πάω στο itunes στο summary και κρατώντας shift πατάω restore. Βρίσκω το αρχείο που κατέβασα και πατάω να γίνει το restore (15 λεπτά περίπου) 3)Κλείνω το itunes και ανοίγω την τελευταία έκδοση του quickpwn http://quickpwn2-2-1.googlecode.com/files/QuickPwn-225-2.zip Πατάω next μέχρι να μου ζητήσει ένα ispw αρχείο και αναζητώ το αρχείο που κατέβασα στο Νο1. Συνεχίζω με τις επιλογές και κάνω jailbreak. 4)Ανοίγω το κινητό και μπαίνω στο cydia. Κάνω ένα πλήρες update σε ότι μου ζητήσει. 5)Βάζω/βγάζω τη sim μια δυό φορές και είμαι έτοιμος. Αν οτιδήποτε απο τα παραπάνω είναι λάθος(ή και όλα) παρακαλώ help... Όταν ανοίξω πάλι το itunes θα έχω sync'd επαφές/licences και όλα; Ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.