Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 3G

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όχι οτι έχει ιδιαίτερη σημασία αλλα μου κακοφάνηκε και γι αυτό λέω να το επισημάνω..

Πήγα να κάνω ένα δεύτερο λογαριασμό στο itunes. Θυμήθηκα τότε οτι πρέπει να βάλω οπωσδήποτε χρεωστική κάρτα για να ολοκληρώσω το account. Υπάρχει τρόπος να αποφευχθεί αυτό; θέλω ένα καθαρό account για free podcasts κτλ αλλα δεν θέλω να εκθέσω και άλλη κάρτα μου για το τίποτα...

Αυτά...

• Απαντ. 3,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Όχι οτι έχει ιδιαίτερη σημασία αλλα μου κακοφάνηκε και γι αυτό λέω να το επισημάνω..

Πήγα να κάνω ένα δεύτερο λογαριασμό στο itunes. Θυμήθηκα τότε οτι πρέπει να βάλω οπωσδήποτε χρεωστική κάρτα για να ολοκληρώσω το account. Υπάρχει τρόπος να αποφευχθεί αυτό; θέλω ένα καθαρό account για free podcasts κτλ αλλα δεν θέλω να εκθέσω και άλλη κάρτα μου για το τίποτα...

Αυτά...

ότι γίνεται, γίνεται 1000%... το έχω κάνει για την αδερφή μου. Δεν θυμάμαι πως βέβαια αλλά εδώ έχει αρκετούς τρόπους... για δοκίμασε

• Super Moderators
Δημοσ.

Αυτά...

Ρίξε μια ματιά στο παρακάτω link:

http://www.winandmac.com/tips/create-free-itunes-account-no-matter-where-you-live-without-using-redeem-code/

;)

• Super Moderators
Δημοσ.

Αυτά...

http://support.apple.com/kb/HT2534

B)

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ όλους σας για τις γρήγορες απαντήσεις :)

Έκανα τη διαδικασία και όλα πήγαν μια χαρά αλλα δυστυχώς δεν μου έστειλε confirmation mail όσες φορές και αν έκανα resend.. Ελπίζω πως είναι προσωρινό πρόβλημα... Ευχαριστώ :)

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 13:01 ----------

Ήρθε τελικά μετά απο κάνα 20λεπτο.

Ευχαριστώ και πάλι :)

Δημοσ.

Πώς γίνεται όταν θέλω να περάσω τραγούδια στο iPhone απο έναν άλλον υπολογιστή να μην μου σβήνονται αυτά που έχω ήδη μέσα?

Δημοσ.

Εχει αλλο ενα που κανει κωδικοποιηση με mp4 πανω στο iPhone αλλα ειναι πολυ αργο και καμμια σχεση με το cycorder. Και δυστυχως δεν νομιζω να εχουμε καμμια βελτιωση στο υπαρχον κινητο γιατι ειναι θεμα hardware.

Δημοσ.
Εχει αλλο ενα που κανει κωδικοποιηση με mp4 πανω στο iPhone αλλα ειναι πολυ αργο και καμμια σχεση με το cycorder. Και δυστυχως δεν νομιζω να εχουμε καμμια βελτιωση στο υπαρχον κινητο γιατι ειναι θεμα hardware.

Υπομονή, το Official OS 3.0 firmware θα έχει Video Recording App

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...