NemesisUltra Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 απο Windows πιο προγραμμα κατεβαζω για να κανω jailbrake to 3.1.3 sto 16gb3G
alexziog Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 http://www.pocket-lint.com/news/31326/iphone-os-3-1-3-firmware-hacked
alexzzz Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 Λίγο άσχετο αλλά πήρα χτες το Sony Ericsson mw 600 bluetooth και δουλεύει άψογα με το iphone. Στις κλήσεις βγάζει κανονικά ποιος καλεί, μουσικά παίζει κανονικά (αν και με το next- previous έχει ένα θέμα) και έχει και fm ράδιο για να μην έχετε extra συσκευή...
kpartsi Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 Λίγο άσχετο αλλά πήρα χτες το Sony Ericsson mw 600 bluetooth και δουλεύει άψογα με το iphone. Στις κλήσεις βγάζει κανονικά ποιος καλεί, μουσικά παίζει κανονικά (αν και με το next- previous έχει ένα θέμα) και έχει και fm ράδιο για να μην έχετε extra συσκευή... Τιμή;;;;;;;;
kpartsi Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 σωστά... κάτι ξέχασα 49€ από eshop... Thanx!!!!!!
fragment_ Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 μόλις απέκτησα το iphone 3g, ρε παιδιά τι χάλι είνα αυτό με το wifi? αν δεν πας δίπλα απ' την συσκευή δεν το αναγνωρίζει το δίκτυο ... τρελή πατάτα το hardware του. Το ταπινό μου Ν78 σήμα καμπάνα ... πιάνει όλη την γειτονιά και είναι μια κουράδα κινητό ... καμιά ρύθμιση τπτ; 3.1.3 έχω jailbroken
fragment_ Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 μόλις απέκτησα το iphone 3g, ρε παιδιά τι χάλι είνα αυτό με το wifi? αν δεν πας δίπλα απ' την συσκευή δεν το αναγνωρίζει το δίκτυο ... τρελή πατάτα το hardware του. Το ταπινό μου Ν78 σήμα καμπάνα ... πιάνει όλη την γειτονιά και είναι μια κουράδα κινητό ... καμιά ρύθμιση τπτ; 3.1.3 έχω jailbroken
alexzzz Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 μόλις απέκτησα το iphone 3g, ρε παιδιά τι χάλι είνα αυτό με το wifi? αν δεν πας δίπλα απ' την συσκευή δεν το αναγνωρίζει το δίκτυο ... τρελή πατάτα το hardware του. Το ταπινό μου Ν78 σήμα καμπάνα ... πιάνει όλη την γειτονιά και είναι μια κουράδα κινητό ... καμιά ρύθμιση τπτ; 3.1.3 έχω jailbroken πολύ πιθανό να φταίει το συγκεκριμένο iphone γιατί το δικό μου τόσο μεγάλα προβλήματα δεν έχει
alexzzz Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 μόλις απέκτησα το iphone 3g, ρε παιδιά τι χάλι είνα αυτό με το wifi? αν δεν πας δίπλα απ' την συσκευή δεν το αναγνωρίζει το δίκτυο ... τρελή πατάτα το hardware του. Το ταπινό μου Ν78 σήμα καμπάνα ... πιάνει όλη την γειτονιά και είναι μια κουράδα κινητό ... καμιά ρύθμιση τπτ; 3.1.3 έχω jailbroken πολύ πιθανό να φταίει το συγκεκριμένο iphone γιατί το δικό μου τόσο μεγάλα προβλήματα δεν έχει
kirileman Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 μόλις απέκτησα το iphone 3g, ρε παιδιά τι χάλι είνα αυτό με το wifi? αν δεν πας δίπλα απ' την συσκευή δεν το αναγνωρίζει το δίκτυο ... τρελή πατάτα το hardware του. Το ταπινό μου Ν78 σήμα καμπάνα ... πιάνει όλη την γειτονιά και είναι μια κουράδα κινητό ... καμιά ρύθμιση τπτ; 3.1.3 έχω jailbroken Τα δίκτυα που εμφανίζονται στις ρυθμίσεις είναι λίγα, αν αναζητήσεις με κάποιο πρόγραμμα τύπου Wififofum θα δεις πάρα πολλά!
kirileman Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 μόλις απέκτησα το iphone 3g, ρε παιδιά τι χάλι είνα αυτό με το wifi? αν δεν πας δίπλα απ' την συσκευή δεν το αναγνωρίζει το δίκτυο ... τρελή πατάτα το hardware του. Το ταπινό μου Ν78 σήμα καμπάνα ... πιάνει όλη την γειτονιά και είναι μια κουράδα κινητό ... καμιά ρύθμιση τπτ; 3.1.3 έχω jailbroken Τα δίκτυα που εμφανίζονται στις ρυθμίσεις είναι λίγα, αν αναζητήσεις με κάποιο πρόγραμμα τύπου Wififofum θα δεις πάρα πολλά!
fragment_ Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Τα δίκτυα που εμφανίζονται στις ρυθμίσεις είναι λίγα, αν αναζητήσεις με κάποιο πρόγραμμα τύπου Wififofum θα δεις πάρα πολλά! ναι σαι καλα ρε φιλε θα το δοκιμασω!!! 1000 Thx @edited ... φιλε είσαι θεός !!! με έσωσες
Moderators Gi0 Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Moderators Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Για οποιον ενδιαφερεται to multitask on the iPhone 3G on OS 4 1. ssh in and grab the file at /System/Library/CoreServices/SpringBoard.app/N82AP.plist 2. open it in Property List Editor 3. under the "capabilities" array, add an entry, and call it "multitasking" 4. set it's type to "Boolean" 5. check the checkbox that comes up 6. save the file and re-upload it to /System/Librar/CoreServices/SpringBoard.app/N82AP.plist via ssh 7. reboot your iPhone 3G (or iPod touch 2G) 8. you should now be able to use multitasking simply by double tapping the home button as if you had a 3G
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.