tr3quart1sta Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 παιδια σκεφτομαι να παρω και εγω iphone αλλα δεν ξερω ποιο.το 3g ή 3gs?τι προτεινετε και γιατι?ωστοσο δεν μπορω να καταλαβω τις διαφορες τους.οποιος με βοηθουσε θα το εκτιμουσα. 3GSPEED [ame]http://www.youtube.com/watch?v=W2F4O0QIzC4[/ame]
Nomikaria Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Δεν ξέρω αν είμαι από τους τυχερούς,πάντως στο 3G δεν έχω κανένα πρόβλημα ταχύτητας με το iOS 4. Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app
kpartsi Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Δεν ξέρω αν είμαι από τους τυχερούς,πάντως στο 3G δεν έχω κανένα πρόβλημα ταχύτητας με το iOS 4. Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app Εγώ το μόνο πρόβλημα που παρατήρησα με το iOS4 στο 3G ήταν το slide to unlock! Το slide δεν ήταν ρευστό και ομαλό όπως πριν! Μέσα τα διάφορα μενού όμως μπορώ να πω ότι μου άνοιγαν σχετικά γρήγορα. Τι να το κάνω αφού το slide ήδη με είχε εκνευρίσει!!!! Έκανα downgrade στο 3.1.3 και ησύχασα!
eliask Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 με το ios4 το 3g σέρνεται . Ας 'ελπισουμε πως με την νέα αναβάθμιση θα βελτιωθούν τα πράματα αλλιως ........
tr3quart1sta Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 με το ios4 το 3g σέρνεται . Ας 'ελπισουμε πως με την νέα αναβάθμιση θα βελτιωθούν τα πράματα αλλιως ........ εχουνε προταθει διαφορα τεχνασματα εδω και κει για να βελτιωθει καπως η κατασταση
gs20309 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Δεν ξέρω αν είμαι από τους τυχερούς,πάντως στο 3G δεν έχω κανένα πρόβλημα ταχύτητας με το iOS 4. Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app εμένα ως κ απο σμσ με πέταξε έξω στην κεντρική κ χάθηκαν όσα είχα αρχίσει να γράφω, πρώτη φορά συνέβει αυτό.. με το κόλπο με το spotlight είδα μια διαφορά τουλάχιστον.. για να μπει στα σετινγσ όμως δεν παλεύεται.. τώρα τουλάχιστον δε λαγκάρει στα σμσ... βάζω κ την 4.0.1 κ αν δε δω διαφορά κοντοζυγώνει η άδεια κ άρα ο χρόνος για downgrade. θα θέσω κ ένα ερώτημα, δεν ξέρω αν είναι το σωστό μέρος.. φαντάζομαι πολλοί από εσάς χρεισιμοποιείται tethering (όσοι δεν κάνατε τη βλακεί να αναβαθμίσετε).. να έχετε υπόψη σας ότι πλησιάζει ώρα που για το τεθερινκ θα μας βάζουν να αγοράζουμε καρτούλες του ασύρματου ιντερνετ.. 2ώρες 3,5 ευρώ κτλ.. κ ερωτώ, ξέρει κανείς αν κάνοντας downgrade ξεκλειδώνει κ το tethiering? δηλαδή κάνει downgrade κ τα carrier updates?
eliask Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Το spotlight ήταν το πρώτο που έφυγε αλλά και πάλι το 3g σέρνεται ......
gs20309 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Το spotlight ήταν το πρώτο που έφυγε αλλά και πάλι το 3g σέρνεται ...... με την 4.0.1 πάει ελάχιστα γρηγότερα..τουλάχιστον δεν μου σπάει τόσο τα νεύρα.. κάτι γίνεται.. Sent from my iPhone using Insomnia.app
NemesisUltra Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 μια ερώτηση και πάλι είμαι στο 3.0.1 μπορώ να περάσω το 4.01 και να το κάνω jailbroken με το PwnageTool 4.01 μπορεί κάποιος να μου πει πως ακριβώς γίνετε?
haHa Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Βαζεις κανονικα απο το itunes την 4.01, μπαινεις απο το κινητο στην σελιδα jailbreakme.com και απλα σερνεις το δακτυλο σου σε μια μπαρα για να κανεις jailbreak. Δεν γινεται πιο ευκολο!
mikelamar Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Η ram που έχει το 3G δεν σηκώνει iOS. Δε το κάνει μόνο πιο αργό, οι εφαρμογές κρασαρουν λογω της περιορισμένης ram, η διάρκεια της μπαταρίας του μειώνεται δραματικα, περισσότερη ώρα έχεις το κινητό στη πρίζα παρά στη τσέπη σου. Θα σου έλεγα να μην το κανείς, αλλά επειδή ΕΣΥ θα το κανείς...καλή τύχη με το downgrade
Moderators Gi0 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Ειναι κανεις που εκανε το downgrade απο το ios σε 3.1.3 ή 3.1.2? Εχω ενα κλειδωμενο 3g με καλη baseband(5.13.04) ευτυχως,που ειχε περασμενο το 4.0. Πηγα για downgrade με το recboot και ολη τη διαδικασια,αλλα μπορεσα να περασω μονο το original firmware 3.1.3.Custom made ,φτιαγμενο απο μενα σε mac,δεν ηθελε με τιποτα να παρει πανω,με αποτελεσμα να μην μπορω να το ξεκλειδωσω. Οχι τιποτα,δουλευει η το τρικ για το downgrade αλλα δεν μπορω να βρω που σκαλωνει.
kavaliotis Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Δεν χρειαζεται να κανετε ακομα υποβαθμιση παιδια, αυριο βγαινει η 4.1 που λυνει μεγαλο μερος των προβληματων μας οσο αναφορα την ταχυτητα του 3G με iOS 4 που ειναι οντως τραγικη γιατι την εχω βαλει... Η διαφορα ειναι μεγαλη της 4αρας με την 4.1 απο τα τεστς και μοιαζει να πλησιαζει την ταχυτητα της 3αρας... Οποτε υπομονη μεχρι αυριο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.