Προς το περιεχόμενο

καινουρια λαπτοπια

vickydaskk

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

λοιπον οπως καταλαβατε θελω να παρω ενα καινουριο λαπτοπ στο πολυ κοντινο μελλον για παιχνιδια αλλα θελω να ναι και γρηγορο για να κανω τη δουλεια μου. δεν θελω ομως να ξεπερνα τα 1440 ευρω. σκεφτομουν αυτο. ειναι καλο η εχετε καμια καλυτερη προταση (παντα απο eshop αν γινεται)?

Δημοσ.

2 ενστασεις εχω εγω,

πρωτον στο μεγεθος της οθονης

-θα ηθελα 17" για παιχνιδια

και δευτερον στη μαρκα.

εχω ακουσει τα χειροτερα για το σερβις της έησερ και φοβαμαι οτι το η-σοπ, με αυτη τη δηλωση με επιβεβαιωνει:

Η εγγύηση παρέχεται από τις εξουσιοδοτημένες συνεργάτιδες εταιρείες της Acer, Alman Hellas (τηλ 210 2409150) και MDI AE (τηλ 210 4804500). Σε περίπτωση βλάβης του Notebook ο πελάτης αναλαμβάνει την επικοινωνία με μία εκ των εταιρειών αυτών και την παράδοση του μηχανήματος σε αυτή αφού πρώτα έχει επικοινωνήσει με το call center της Acer στο [email protected] ή στο 801-500-2000. Επισημαίνεται ότι στα μηχανήματα ACER, σε περίπτωση βλάβης, σε καμμία περίπτωση δεν γίνεται αντικατάσταση με καινούργιο αλλά επισκευή του υπάρχοντος από το service των αρμόδιων εταιρειών.

όχι οτι εχω να προτεινω καποια άλλη μάρκα.

δυστυχως με το ποστ μου δεν εχω να κανω καποια θετικη επισημανση, μονο να θεσω ενστασεις

που εσυ θα κρινεις βεβαια, ποσο σημαντικες ειναι

Δημοσ.

Ο acer 6920 εχει οθονη 16" , αλλα βαρος και διαστασεις σασι μεγαλυτερες απο 17"αρια λαπτοπ και φυσικα απαισια αναλυση οθονης, με μονο 768 πιξελ στον καθετο αξονα(θα κανετε ολο scrolling).

Ειναι κακιστη αγορα, αποφυγετε τον.

Σκεφτειτε δηλαδη, οτι παιρνετε εναν φορητο που εχει μικροτερη οθονη απο 17", αλλα εχει βαρος και διαστασεις μεγαλυτερες απο 17" (αρα καλυτερα να παιρνατε 17" )

και φυσικα εχει πολυ μικρη αναλυση οθονης.

Υπαρχουν λαπτοπ 17" στα ιδια λεφτα, πολυ ποιοτικοτερα, με μεγαλυτερη εγγυηση,καλυτερη-πιο γρηγορη καρτα γραφικων, μικροτερο βαρος,παρολο την μεγαλυτερη οθονη,λεπτοτερα και με μεγαλυτερη αυτονομια.

Εδω εισαι:

HP Compaq 8710p C2-D 2.4 GHz/2048 MB/17"/250GB KE183EA

ή εδω:

Για 1260 ευρω περιπου μπορεις να παρεις και τον προηγουμενο 8710w GC122EA (απλα εχει merom cpu αντι για penryn, αλλα και παλι ειναι πιο γρηγορος απο τον acer)

( καλη-φωτεινη οθονη με καλες γωνιες θεασης και με 1680x1050 αναλυση, σκληρος 7200 στροφες 120GB, 2.2 GHz cpu, nVidia Quadro FX 1600M 512MB )

Με 3 χρονια εγγυηση, μακραν ποιοτικοτερα, πιο γρηγορα*, ελαφρυτερα ,λεπτοτερα και με μεγαλυτερη αυτονομια απο αυτο που σκεφτεσαι!

*Εχουν καρτα γραφικων την NVIDIA Quadro NVS 320M ή την nVidia Quadro FX 1600M που στηριζονται στην 8700M GT και εχουν ιδιες επιδοσεις με αυτην και απλα εχουν καποιες εξτρα CAD επαγγελματικες δυνατοτητες..

Εδω οι επιδοσεις τους:

http://www.notebookcheck.net/Mobile-Graphics-Cards-Benchmark-List.844.0.html?&doom3=&fear=&or=&search=&sort=3dmark06

(40% πιο γρηγορες απο την 9500M GS)

Δημοσ.

Kαλύτερα να προτιμήσεις την νεά σειρά Puma AMD με κάρτα γραφικών σειράς 3000 και πολύ δυνατό επξεργαστή, ετοιμάζεται απο hp, toshiba..

Δημοσ.

Δεν άντεξα να ΜΗΝ το πω και αυτή τη φορά...Βαρέθηκα να βλέπω copy-paste posts που είναι ενάντια στην acer λες και είναι ο διάβολος και υπέρ των Compaq λες και είναι τέλεια...Φίλε μου θα σου μιλήσω στα ίσα.Τα acer πραγματικά έχουν βελτιωθεί πολύ ποιοτικά (χωρίς να έχω δει ωστόσο τη νέα σειρά).Κυρίως προσφέρουν πάρα πολλά σε σχέση με τα χρήματα που ζητούν.Ο κολλητός μου είχε πάρει το 5920 όταν πρωτοβγήκε και ακόμα είναι υπερευχαριστημένος.Τώρα όσον αφορά το service,αν εξαιρέσει κάποιος τη Dell (υπάρχουν ενστάσεις και για αυτήν βέβαια), τότε τα service ΟΛΩΝ των εταιρειών χωλαίνουν δυστυχώς στην Ελλάδα.Είναι να μη σου τύχει...Ας βγει να με διαψεύσει κάποιος.Κάτοχοι πανάκριβων Sony,HP,Toshiba κτλ...Ταλαιπωρία έχει και εκεί,ταλαιπωρία και στην acer.το θέμα είναι να πάρεις έναν φορητό που να αξίζει και την τελευταία δεκάρα που θα δώσεις .Αλήθεια πείτε μου πόσοι κάτοχοι Sony πχ καταριούνται την ώρα και τη στιγμή που έκαναν αυτή την επιλογή...Αρκετοί σίγουρα γιατι επένδυσαν μεγάλα ποσά στα μηχανήματά τους.Το ζητούμενο λοιπόν είναι να πάρεις και ποιοτικό και γρήγορο φορητό.Η ψσλίδα σε θέματα ποιότητας συμφωνώ ότι μέχρι πρότινος ήταν μεγάλη.Αλλά πλεόν (δυστυχώς ή ευτυχώς) η ποιότητα όλων των μηχανημάτων και εταιρειών είναι παρεμφερής.Ελπίζω να έγινα κατανοητός φίλε μου.Πάντα φιλικά,Άλκης.

Δημοσ.

αυτο που θα ηθελα να χει το λαπτοπ ειναι καλη καρτα γραφικων, καλη αναλυση οθονης, επεξεργαστη τουλαχιστον 2.1 ghz. Α και κατι λιγο ασχετο. Με μια 8600 m geforce το sims 2 με ολα τα expansion θα παιζει μπαλα?(με εχει πριξει η αδερφη μου).

Υ.Σ αν καποιος εχει ωρα μηπως μπορει να μου στειλει σε pm πως μπορω να βλεπω αν οι καρτες γραφικωνμπορουν να παιξουν καλα καποια παιχνιδια?

Δημοσ.

εμένα μου αρέσουν τα LENOVO αλλά στις σελίδες που κοιτάω δεν γράφει ακριβώς τα τεχνικά τους χαρακτηριστικά και δεν έχω καταλάβει αν υπάρχει ακόμα ibm ...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...