>-Nosakos<- Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Καταρχήν έχεις την έκδοση 1.2??Αν όχι κατέβασε την. Αν την έχεις τότε δοκίμασε να αλλάξεις τα regional settings σε αυτα π ήδη έχεις(δλδ ξανά επέλεξε το ίδιο κ κάνε restart). Αν δεν κάνει τπτ postαρέ το στο official forum του di..για ότι δεν κατάλαβες googlαre για να το βρείς. (Aν στο φερε θείος ζήτα απο άλλο θειο να στο ξαναφέρει.)
xlomo Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Έπαιξα λίγο (6 ώρες) για να δω αν το σηκώνει ο υπολογιστής μου, και το παιχνίδι με εξέπληξε. Σίγουρα θα το αγοράσω κάποια στιγμή όταν πέσει στα 30.
xtrmsnpr Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Έπαιξα λίγο (6 ώρες) για να δω αν το σηκώνει ο υπολογιστής μου, και το παιχνίδι με εξέπληξε. Σίγουρα θα το αγοράσω κάποια στιγμή όταν πέσει στα 30. δικό σου! http://www.multirama.gr/products/product?pid=0619251&catid=070201
eon.s60 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Καταρχήν έχεις την έκδοση 1.2??Αν όχι κατέβασε την. Αν την έχεις τότε δοκίμασε να αλλάξεις τα regional settings σε αυτα π ήδη έχεις(δλδ ξανά επέλεξε το ίδιο κ κάνε restart). Αν δεν κάνει τπτ postαρέ το στο official forum του di..για ότι δεν κατάλαβες googlαre για να το βρείς. (Aν στο φερε θείος ζήτα απο άλλο θειο να στο ξαναφέρει.) χαχαχαχα ωραίος... Βγήκε λύση ήταν ένα λάθος στο update.. Ευχαριστώ πάντως!
GnG Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Το χειρότερο που έπαθα στο παιχνίδι ήταν εχθές.Πέταξα σε ένα zombie το katana μου το οποίο ήταν και random drop και ακόμα το ψάχνω. Όποιος έχει βρεί κάποιο καλό katana msg me να χρησιμοποιήσουμε το exploit που κάνεις duplicate τα weapons να του δώσω και εγώ ότι legendary έχω βρεί.Αφού γίνονται και τέτοια θα παίξω και εγώ ανάλογα.
>-Nosakos<- Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Αυτο το Bug π χάνεις όπλα είναι ότι πιο σπαστικό μπορεί να σ συμβεί!!Έχω χάσει 2 απο τα καλύτερα όπλα μ π κόστιζαν κοντά στο χιλιάρικο. Το duplicate cheat πάντως εμένα δεν μ βγαίνει στην τελευταία έκδοση γτ νομίζω οτι το φτιάξανε..εσύ το έχεις κάνει?
GnG Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Είχε 2 κόλπα για duplicate.To ένα έφτιαξαν.Δοκίμασε throw μαζί με drop(backspace).
>-Nosakos<- Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 AA ευχαριστώ εγώ ήξερα το "διπλό" drop Πάω να κλωνοποιήσω μερικά σε περίπτωση π φάω κ άλλα glitch η μ τα πάρει άλλος παίχτης
>-Nosakos<- Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Είμαι blunt τύπος. Μόνο maces/bats κ wrenches έχω
Πηδαλιουχος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Επαιξα 2-3 ωρες αυτο το game και μου φαινεται πολυ βαρετο και κουραστικο. Πρωτου το βγαλω ας μου πει καποιος: Σε ποσο καιρο παιρνω οπλα για ν αντικαταστησω τους σωληνες και τα καλαμια?
xlomo Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Επαιξα 2-3 ωρες αυτο το game και μου φαινεται πολυ βαρετο και κουραστικο. Πρωτου το βγαλω ας μου πει καποιος: Σε ποσο καιρο παιρνω οπλα για ν αντικαταστησω τους σωληνες και τα καλαμια? Αν δεν σου αρέσει η melee προσέγγιση βγάλε το τώρα, ακόμα και όταν πάρεις όπλα δεν θα μπορείς να το παίξεις σαν κλασσικό fps γιατί τα πυρομαχικά θα είναι ελάχιστα. Για μένα πάντως αυτό το παιχνίδι είναι το καλύτερο του είδους του γιατί μπορεί να μην είναι horror αλλά έχει πολύ έντονο το στοιχείο της επιβίωσης και νιώθεις να απειλείσαι κάθε ώρα και στιγμή, ειδικά από το act 2 και μετά.
Πηδαλιουχος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Εγω το βρισκω κουραστικο να μαζευεις συνεχως τα λεφτα απο κατω και να σκοτωνεις με τον ιδιο μονοτονο τροπο οποιο ζομπι εμφανιστει μπροστα σου. Στην αρχη εχει πλακα με τρον τροπο που ψοφανε αλλα συντομα γινεται ανιαρο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα