slipknot Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Ε ναι λοιπόν,ήρθε η ώρα να ανοίξω άλλο ένα topic.Ο τίτλος λίγο πολύ σας βάζει μες στο πνεύμα του και το μόνο που λείπει είμαι εγώ να δώσω εξηγήσεις. Πιστεύετε ότι με το να σκέφτεστε κάποιο άτομο πολύ,υπάρχει πιθανότητα να το βρείτε μπροστά σας ? ΠΡΟΣΟΧΗ,δεν λέω να είσαστε στη γειτονιά σας πχ και να βλέπεται κάποιο άλλο άτομο το οποίο ζει κι αυτό στη γειτονιά σας ή εκεί κοντά τέλος πάντων.Μιλάω για άσχετα μέρη.Κάτι τέτοιο όταν και αν γίνεται,πως το ονομάζετε ? Μοίρα ? Σύμπτωση ? Απλή Τύχη ? Συνωμοσία των Νεφελίμ/πειρασμός που βάζει ο σατανάς/καλοστημένη πλεκτάνη ? Έψαξα και βρήκα παρόμοιο topic(του 2001) αλλά αυτό ήταν για τη μοίρα γενικά,εγώ αναφέρομαι σε συγκεκριμένο παράδειγμα.
FilipposMD Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Δύο είναι οι πιθανές εξηγήσεις: 1. Αν τον σκέφτεσαι πολύ, ο Σατανάς πάει στο μέρος που είναι αυτός, τον τσιμπάει και στον εμφανίζει μπροστά σου. 2. Χμ, δε βρίσκω άλλη, στάνταρ ο Σατανάς είναι.
Lomar Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 αν είναι γκόμενα στανταρ ο σατανας. βασικά εμένα ο σατανας μου κάνει καθε μου ευχή πραγματικότητα κάθε φορά που σφάζω 10 παρθένες χωρίς να τις πηδήξω. είναι μεγάλη πίκρα για αυτό δε μου χαλάει χατήρι ontopic: πες μας πιο συγκεκριμένα τι έγινε, δε μπορούμε έτσι στο άσχετο να σου πούμε αν όντως ήταν σύμπτωση ενα γεγονός του οποίου τις λεπτομέριες δεν γνωρίζουμε.
MsquitoPrincess Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Πιστεύω είναι σατανική σύμπτωση που σου επεφύλαξε τυχαία η μοίρα ή μοιραία η τύχη.
1980 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 ενστικτο. το νοιωθεις οτι ειναι κοντα ειδικα αν προκειτε για ατομο που εχεις δεθει συναισθηματικα μαζι του στο παρελθον. μου εχει τυχει αρκετες φορες δηλαδη. μπορει βεβαια να ηταν απλα και συμπτωση.
bells Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 οπως ειπαι και ο Πάουλο Κοέλιο Αν θέλεις κάτι πολύ, όλο το σύμπαν συνωμοτεί για να σε βοηθήσει
slipknot Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Γενικά το έχω πάθει μερικές φορές,το έχουν πάθει και φίλοι και γνωστοί.Το πιο πρόσφατο ήταν σημερινό.Καθόμουν και περίμενα τον ηλεκτρικό.Ήρθε μία,δύο,τρεις δεν μπήκα(είχε πολύ κόσμο,δεν βιαζόμουν και έχω και την συνήθεια να κάθομαι και να χαζεύω τα τρένα - αυτό αφήστε το,είναι μεγάλη ιστορία).Ε και σκεφτόμουν ένα άτομο,έρχεται πάλι συρμός,αυτή την φορά μπαίνω.Ε,το άτομο το οποίο σκεφτόμουν ήταν μέσα,ακριβώς δίπλα στην πόρτα που μπήκα,δηλαδή πιο πολύ δεν θα μπορούσα να το πετύχω.Αυτό έχει ξαναγίνει άλλη 1 φορά με το συγκεκριμένο άτομο.
Lilith19 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Δεν ξερω,κατι τετοια περιστατικα δεν μπορω να τα δω ως συμπτωση.Μια φιλη μου για παραδειγμα μπορει να εχει πολυ καιρο να δει ενα ατομο,να το σκεφτει οχι εθελημενα αλλα αυθορμητα κ σε λιγες μερες να το δει..κ δεν μιλαω για ατομα που βλεπει καθε μερα.Κ αυτο μου θυμιζει κατι που συμβαινει σε μενα,παλι μου ερχονται αυθορμητες σκεψεις για την εξελιξη πχ μιας καταστασης κ τελικα συμβαινει..
axaxouxas Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Πολυ ΣΑΤΑΝΙΚΗ φαση .... Τα μεγαλα πνευματα συναντιωνται .... το ρωτησες το ''προσωπο'' αν σε σκεφτεται κι αυτο ???
slipknot Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Το πρόσωπο με σκέφτεται είτε για καλό είτε για κακό.Το θέμα είναι ότι αυτό που είπα,η "περίεργη σύμπτωση"είναι κάπως αλλόκοτη.Έχει γίνει και άλλες φορές,αλλά όχι έτσι ξεκάρφωτα στον ηλεκτρικό και το θέμα είναι ότι όποτε έχω κάτι να πω συμβαίνει.
axaxouxas Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Μιλαμε για πνευματικη επικοινωνια .... Αγορι η κοριτσι γιατι αν εισαστε ανδρογυνο μπορει να ταιριαζετε ( ελπιζω να μην παρεξηγηθω γι' αυτο ) Συγνωμη κιολας δεν ξερω τι αλλο να σκεφτω ....
χάπι Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 πάντως εγώ σήμερα πέτυχα το Σατανά στη Δουκίσσης...
slipknot Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Καλά,τον Σατανά τον είχα πετύχει κι εγώ στην Ομόνοια και δεν τον σκεφτόμουν καν,δεν θέλει σκέψη αυτός. Κοπέλα είναι αλλά δε νομίζω να λέει κάτι αυτό.
FilipposMD Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Χμ, επειδή βλέπω ότι μερικοί το παίρνουν στα σοβαρά, ρίξτε μια ματιά εδώ: http://www.skepdic.gr/entries/Ni/lawtryllynum.htm
Lucifer Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 πάντως εγώ σήμερα πέτυχα το Σατανά στη Δουκίσσης... Λοιπόν, αν ήσουν αυτή στην οποία μίλησα, έφαγες μπαν όπως είσαι ε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.