Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

εxω ασχοληθει και με χειροτερους

http://images.google.gr/imgres?imgurl=http://bp3.blogger.com/_U7WxpHVAwB0/R_zJwUdoQMI/AAAAAAAAAgk/O6VmoZVm-MU/s320/Brick.jpg&imgrefurl=http://www.liondani.blogspot.com/2008/04/blog-post_6186.html&h=320&w=320&sz=23&hl=el&start=4&sig2=LGFBlrCH5palFJMzoFKyIQ&um=1&tbnid=BRuQm_vJP5FQ2M:&tbnh=118&tbnw=118&ei=x-dRSI3CEofi1wbNsuH7Cw&prev=/images%3Fq%3D%25CF%2584%25CE%25BF%25CF%258D%25CE%25B2%25CE%25BB%25CE%25BF%26um%3D1%26hl%3Del%26client%3Dfirefox-a%26rls%3Dorg.mozilla:el:official%26sa%3DN

Χαχα!

Όχι φίλε μου, δεν του τα έδωσε κανένας επιχειρηματίας τα χρήματα. Άκου να σου εξηγήσω.

Ως γνωστόν, ο Θέμος Αναστασιάδης ήταν ο κομιστής που πήρε το DVD από την Τσέκου και το έδωσε στην κυβέρνηση (άκουσον άκουσον, ένας δημοσιογράφος να παραχωρεί υλικό στην κυβέρνηση!)

Όπως γνωρίουμε το DVD αυτό περιείχε μέσα τις ευαίσθητες στιγμές ενός ΓΓ του Υπουργείου Πολιτισμού, πρόσωπο πολύ στενά συνδεδεμένο με βουλευτές, υπουργούς κλπ.

Προφανώς όταν κάποιος της κυβέρνησης έλαβε αυτό το DVD ενημέρωσε προφανώς και τους άνωθεν. Το DVD δεν έπρεπε να διαρεύσει με τίποτα!

Μέχρι το σημείο αυτό, ο Θέμος θα κατηγορούνταν για πλημμέλημα, γιατί δεν θα είχε προσωπικό όφελος ως απλός κομιστής χωρίς αντάλλαγμα.

+Στο σημείο αυτό έρχεται ο ανακριτής να μας λύσει το μυστήριο.Ζητάει τον Θέμο Αναστασιάδη την Παρασκευή για Κακούργημα με στοιχεία.

Το κακούργημα σημαίνει ότι ο Αναστασιάδης είχε προσωπικό όφελος από όλη την υπόθεση. Άρα η παράδοση του DVD περιείχε στοιχεία συναλλαγής!

Προφανώς και το όφελος αυτό σημαίνει ότι κάτι έδωσε και κάτι πήρε. Έδωσε το DVD και πήρε ... 5,5 εκατομμύρια ζεστά! Άρα ναι έφαγε δημόσιο χρήμα!

Αν τα χρήματα τα είχε πάρει από επιχειρηματία για την εφημερίδα του (πρώτον δεν θα είχε καμία σχέση με την υπόθεση Ζαχόπουλου και δεύτερον δεν θα ήταν σε καμία περίπτωση κακούργημα η μη δήλωση δανεικών!)

Πάντως εκεί ίσως να κάνουν την πάπια οι δικαστές, αφού έχει σχέση με κυβέρνηση το θέμα...

(Οι απόψεις αυτές είναι σενάρια αυστηρά δικά μου, και σε καμία περίπτωση δεν υποκαθιστούν τα πορίσματα της δικαιοσύνης.)

εγω ξερω πως ο μακηςζητησε προς ε νοικιαση απο συνοικιακο video club ολο το κυκλο

του PRISON BREAK αλλα απο λαθος πηρε το ροζ dvd ενω οταν το βαλε να το Δει η κιμ του εδωσε υπνοτικα χαπια και καθως ειχε εξωσυζηγικες σχεσεις με τον Θεμο πηρε το DVD kai toy to εδωσε

(Οι απόψεις αυτές είναι σενάρια αυστηρά δικά μου, και σε καμία περίπτωση δεν υποκαθιστούν τα πορίσματα της δικαιοσύνης.)

Δημοσ.
Αυτό που έχασε ο Θέμος είναι την ''εκτιμήση'' του κόσμου

Αhem, πότε ακριβώς κέρδισε ο Θέμος την εκτίμηση του κόσμου, για να την χάσει τώρα?

Από όσο καταλαβαίνω εγώ τουλάχιστον, ο Θέμος ανέκαθεν ήταν από τις ποιο αντιπαθητικές φάτσες που βγαίνουν στο γυαλί.

Την εκπομπή του την σώζουν τόσα χρόνια κάποια εύστοχα βιντεάκια,δυο τρεις ημίγυμνες, και ένας τύπος που λέει κακόγουστα ανέκδοτα στο τέλος, και σε πιάνει νευρικό γέλιο ...

• Super Moderators
Δημοσ.

Παρακαλώ ιδιαίτερα να αποφεύγεται η αναφορά σε πολιτικά πρόσωπα και κόμματα.

Δημοσ.

Καιρος να μπει η θρασυτατη και συχαμμερη μπουχεσα στη φυλακη.Οχι τιποτε αλλο αλλα το να βλεπουν τα παιδια στη σημερινη τζουτζια σαν τηλεοπτικο προτυπο μια ορκα που παλια παριστανε τον αριστερο τωρα να ειναι μια σακουλα λιπους και να κυκλοφορει με αμαξαρες κοτεραρες και διαφορες μ!#@ρες κολητος του κοκκαλη και σουπερ γαμματος τυπος ε αυτο παει πολυ.Οχι μονο ειναι παρασιτικα λαμογια αλλα το προβαλουν χωρις αιδω στην κωλοTV οι θρασυτατοι. Χωστε κανεναν στη στενη μπας και συμμαζευτουν οι υπολοιποι και σταματησουν να προσβαλουν την νοημοσυνη μας(γιατι να σταματησουν να κλεβουν και να παρασιτουν αποκλειεται...(και μετα ξυπνησαμε...)

Δημοσ.
Καιρος να μπει η θρασυτατη και συχαμμερη μπουχεσα στη φυλακη.Οχι τιποτε αλλο αλλα το να βλεπουν τα παιδια στη σημερινη τζουτζια σαν τηλεοπτικο προτυπο μια ορκα που παλια παριστανε τον αριστερο τωρα να ειναι μια σακουλα λιπους και να κυκλοφορει με αμαξαρες κοτεραρες και διαφορες μ!#@ρες κολητος του κοκκαλη και σουπερ γαμματος τυπος ε αυτο παει πολυ.Οχι μονο ειναι παρασιτικα λαμογια αλλα το προβαλουν χωρις αιδω στην κωλοTV οι θρασυτατοι. Χωστε κανεναν στη στενη μπας και συμμαζευτουν οι υπολοιποι και σταματησουν να προσβαλουν την νοημοσυνη μας(γιατι να σταματησουν να κλεβουν και να παρασιτουν αποκλειεται...(και μετα ξυπνησαμε...)

Έτσι μπράβο.Μακάρι να μπει γιατί πολύ εξουσία το παίζει. Άσε που είναι και εκβιαστής

Δημοσ.
Αhem, πότε ακριβώς κέρδισε ο Θέμος την εκτίμηση του κόσμου, για να την χάσει τώρα?

Από όσο καταλαβαίνω εγώ τουλάχιστον, ο Θέμος ανέκαθεν ήταν από τις ποιο αντιπαθητικές φάτσες που βγαίνουν στο γυαλί.

Την εκπομπή του την σώζουν τόσα χρόνια κάποια εύστοχα βιντεάκια,δυο τρεις ημίγυμνες, και ένας τύπος που λέει κακόγουστα ανέκδοτα στο τέλος, και σε πιάνει νευρικό γέλιο ...

Λάθος λέξη χρησιμοποίησα. Ηθέλα να πω ότι βγήκε μια εφημερίδα δικιά του και άρχισε να βγάζει στη φόρα απλύτα που άλλοι δεν ασχολούντουσαν για γνωστούς λόγους....Και μετά διαπιστώθηκε (ή μάλλον φαίνετε ) πως και ο Αναστασίαδης όταν χρείαστηκε μπήκε στο κολπό και αυτός ....

Δημοσ.

Και για επιβεβαίωση όσων λέγαμε περί ανούσιων θεμάτων που προβάλλονται διαβάστε εδώ:

-ο κατηγορούμενος (Θέμος Αναστασιάδης) -όταν ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους- για την εμπλοκή του ονόματος του στην υπόθεση, αρκέστηκε να ευχηθεί καλή επιτυχία στην Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου.

Στη συνέχεια, όταν ρωτήθηκε για τη φράση που φέρεται να είπε σε στέλεχος της Υπηρεσίας Ειδικών Ελέγχων ότι η υπόθεση γι' αυτόν είναι κλεισμένη, παρέπεμψε στον προπονητή της Εθνικής ομάδας Ότο Ρεχάγκελ.

Ελεύθερος Τύπος (http://www.e-tipos.com/newsitem?id=40329)

Είμαστε στα καλά μας?? Σαν να λέει : Κοιμήσου λαέ, ασχολήσου με το Euro και την Καλομοίρα, άσε μας εμάς τώρα να τρώμε θα τα βγάλουμε πέρα...

Δημοσ.

Εξελίξεις παιδιάαααααα. Δες κόσμε δες την κατάντια αυτών που μας κυβερνούν και αυτών που μας καθοδηγούν!!

ελευθεροτυπία για σκάνδαλο Ζαχόπουλου

Και το γελοίο, απαράδεκτο είναι ότι η τηλεόραση δεν βγάζει τίποτα παρά έξω!! Τέτοια προσπάθεια κουκουλώματος και καταστολής ενός σκανδάλου πρώτη φορά βλέπω. Ντροπή και στα ΜΜΕ

• 4 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Μεγάλο φτυάρι, αλλά δεν φταίω εγώ αν τα δικαστήρια χρειάζονται περισσότερο χρόνo και από τα Ατίθασα Νιάτα να βγάλουν απόφαση.

Αθώοι όλοι οι κατηγορούμενοι στην υπόθεση Ζαχόπουλου.

Αυτό που δεν κατάλαβα είναι το παρακάτω

Το δικαστήριο έκρινε κατά πλειοψηφία αθώα την Εύη Τσέκου, συμβασιούχο την επίμαχη περίοδο στο ΥΠΠΟ, για την απόπειρα εκβίασης του τότε προϊσταμένου και εραστή της Χρήστου Ζαχόπουλου. Επίσης, έκρινε ομόφωνα αθώα την «πρωταγωνίστρια» της υπόθεσης, αλλά και τους τρεις συγκατηγορούμενούς της για τις κατηγορίες που αφορούσαν παραβίαση του νόμου περί προσωπικών δεδομένων. [...] Κατά την άποψη του δικαστηρίου, παρά την καταδικαστική πρόταση του εισαγγελέα της Έδρας, το βιντεοσκοπημένο υλικό με τις προσωπικές στιγμές των δυο εραστών δεν αποτελεί αρχείο προσωπικών δεδομένων κατά την έννοια του νόμου. Σύμφωνα με το νόμο, βάσει της απόφασης, για να εκληφθεί ως αρχείο ένα υλικό απαιτείται να είναι ταξινομημένο και ομαδοποιημένο.

Μπορεί κάποιος να μου το εξηγήσει τί ακριβώς εννοούν εδώ; Δηλαδή εάν κάποιος έχει μερικές private τσόντες κάποιου άλλου, χύμα στο σπίτι, στη δουλειά και στο αμάξι ξερωγώ, εάν δεν τους βάλει ταμπελάκι με αριθμό πάνω (aka ταξινόμηση/ομαδοποίηση) δεν αποτελούν προσωπικό δεδομένο;

Δημοσ.

Μεγάλο φτυάρι, αλλά δεν φταίω εγώ αν τα δικαστήρια χρειάζονται περισσότερο χρόνo και από τα Ατίθασα Νιάτα να βγάλουν απόφαση.

Αθώοι όλοι οι κατηγορούμενοι στην υπόθεση Ζαχόπουλου.

Αυτό που δεν κατάλαβα είναι το παρακάτω

Μπορεί κάποιος να μου το εξηγήσει τί ακριβώς εννοούν εδώ; Δηλαδή εάν κάποιος έχει μερικές private τσόντες κάποιου άλλου, χύμα στο σπίτι, στη δουλειά και στο αμάξι ξερωγώ, εάν δεν τους βάλει ταμπελάκι με αριθμό πάνω (aka ταξινόμηση/ομαδοποίηση) δεν αποτελούν προσωπικό δεδομένο;

Κοίτα,με ένα σπίτι ρεγάλο κάθε τρία χρόνια,χώρια τις μισθολογικές ανακατατάξεις,κι εγώ ψήφιζα ό,τι μου πούνε.

Δημοσ.

Ψάξε ψάξε πως να βγάλεις κάποιον αθώο, κάτι τέτοια "σκεπτικά"  :angry: θα προκύψουν!

Καλά είχε πει ο πρεσβύτερος: "ποιός κυβερνάει αυτόν το τόπο".

Γι' αυτό είμαστε εκεί που είμαστε σαν χώρα και σαν κοινωνία.

Και εις ανώτερα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...