Προς το περιεχόμενο

Firmware ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!


KROUD

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ΒΡΗΚΑ FIRMWARE 1.22 ΓΙΑ ΤΟ PIONEER 115 ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΩ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ ΤΟ RCP 1 H RCP 2<BR>ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΖΩΝΗ ΕΝΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ.ΕΓΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ REGION FREE ΠΟΙΟ FIRMWARE ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΩ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΝΗ ΕΝΑ Η ΖΩΝΗ 2.ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΤΟ RCP 2 EΙΝΑΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΖΩΝΗ 1<BR>ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Να σου εξηγήσω ένα πράγμα:<P>RPC-1 firmware σημαίνει πως το DVD-Rom είναι ξεκλείδωτο και παίζει δισκάκια οποιασδήποτε ζώνης (και 1 και 2 και οποιαδήποτε άλλη)<P>RPC-2 σημαίνει πως το DVD-Rom είναι κλειδωμένο για μια συγκεκριμένη ζώνη και έχεις δικαίωμα αλλαγής ζώνης 5 φορές. Την 5η φορά που θα αλλάξει η ζώνη (η ζώνη αλλάζει με την αναπαραγωγή ενός δίσκου που είναι διαφορετικής ζώνης από αυτήν που είναι εκείνη τη στιγμή σεταρισμένο το drive σου) θα κλειδώσει στην τελευταία επιλογή σου και από εκεί και πέρα θα παίζει δισκάκια ΜΟΝΟ αυτής της ζώνης.<P>Όπως λοιπόν καταλαβαίνεις αν υπάρχει RPC-1 firmware για το DVD-ROM σου σαφώς να το κατεβάσεις και να το περάσεις αμέσως. Από εκεί και πέρα θα μπορείς να βλέπεις ταινίες όποιασδήποτε ζώνης θέλεις...!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Έχεις απόλυτο δίκαιο pseira. Κι εγώ το NEC DV-5500A έχω. Και όντως δεν μηδενίζεται ο counter αλλά παραμένει στις 4 αλλαγές. Στη συγκεκριμένη περίπτωση ο φίλος μιλούσε για Pioneer και εκεί τα σπασμένα firmwares είναι όλα RPC-1.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...