Προς το περιεχόμενο

laptop 17'' εως το πολυ 1300ε

karydis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θελω να παρω ενα λαπτοπ στην κοπελα μου και θελω την βοηθεια σας .

ειναι 20 χρονων με καλη σχεσση με το αθλημα και θελει λαπτοπ να ειναι καλο σε ολα τα επιπεδα downloading/gaming/browsing και ενοειτε και λιγο ομορφια

οπωσδηποτε 17 αρα οθονη

λλοιπον εχω 3-4 στο μυαλο μου

1)http://www.msystems.gr/v_products.asp?v_Cat=1110&v_Item=7068

+φοβερη vga

+εγγυηση

2) http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=21&category=69977907&product=1091220

+cpu

+hdd

+ram

+price

3)http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=21&category=69977907&product=1133004

+blu-ray

+ram

4) http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.908393

+αναλυση οθονης

+αγαπη προς lg

λοιπον αυτο ηθελα να ρωτησω

1)η 8600gs παιζει απροβληματιστα τα περισσοτερα παιχνιδια οπως wow/gh3/nfs?

2)cpu 8300vs9300 εχουν μεγαλη διαφορα?

3)με ενδιαφερει πολυ η ποιοτητα ποιον θεωρειτε καλυτερο κ απο θεμα service

4)η ομορφια παιζει ενα μικρο ρολο νομιζω τα 2 και 3 ειναι ποιο ομορφα ε?

προτεινετε μου γιατι ειμαι σε δυλληματα....

Δημοσ.

Αν διαβάσει ο φίλος haΗa το post σου ( :-) )θα σου προτείνει σίγουρα το πρώτο και θα έχει απόλυτο δίκιο. Από ποιότητα υλικών υπερτερεί κατά κράτος σε όλα τα άλλα (μαγνήσιο!!!!) αλλά και από πλευράς κάρτας γραφικών (στα παιχνίδια έχει επιδόσεις όμοιες με μία 8700 GT). Επίσης έχει κορυφαία οθόνη, 3 χρόνια εγγύηση (!!!) σκληρό στις 7200, έκδοση Vista Business (δηλαδή άμεση μετάβαση στα XP Pro χωρίς προβλήματα :P )και -για μένα- πολύ όμορφο design (αλλά αυτό είναι υποκειμενικό). Στο μόνο που υστερεί λίγο είναι ο επεξεργαστής - διαφορά αμελητέα σε σχέση με την ανωτερότητα των άλλων στοιχείων - και την έλλειψη blu ray drive που πήρε το μάτι μου ότι έχει ένα άλλο (το Pavilion 9860).

Επίσης υπάρχουν και κάποιες άλλες δευτερεύσουσες διαφορές όπως η ύπαρξη fingerprint sensor και η έλλειψη webcam που οφείλονται στο business χαρακτήρα του, αλλά αυτά θα πρέπει εσύ να εκτιμήσεις αν είναι σημαντικά ή όχι.

Δημοσ.

Να υποθεσω της εχεις εξηγησει οτι τα 17αρια ειναι σχετικα βαρια και δυσκολα στην μετακινηση τους?

γιατι αν το θελει να το κουβαλαει και σε καμια σχολη θα φαει λιγο πακετο

Δημοσ.

Προσωπικα θα επερνα ή το hp compaq λογω εγγυησης,ποιοτητας,καρτας γραφικων,υλικων

ή το lg (που εχει και ωραια αναλυση, ενω ειναι και αρκετο ποιοτικο)

Τα hp pavilion θα τα ξεχναγα οταν με ελαχιστα παραπανω χρηματα μπορεις να παρεις τα 2 προηγουμενα που ειναι ποιοτικοτερα και με μεγαλυτερη εγγυηση.

Δημοσ.

οντως εγω το πρωτο θα επερνα αλλα εκεινη θελει το 2ο που οντος και για μενα ειναι πολυ ομορφο και αρκετα δυνατο συστημα....

να το τολμησω???

Δημοσ.
οντως εγω το πρωτο θα επερνα αλλα εκεινη θελει το 2ο που οντος και για μενα ειναι πολυ ομορφο και αρκετα δυνατο συστημα....

να το τολμησω???

ΟΧΙ.- Με τα ίδια χρήματα παίρνεις καλύτερη ποιότητα, τριετή εγγύηση και πλήρη υποστήριξη XP = Compaq.

Δημοσ.

να το τολμησω???

Τα πλαστικα του pavilion δε λενε και τιποτα..

Επισης αν δεις απο κοντα το hp compaq ισως σου αρεσουν οι λιτες γραμμες του.Καλα απο ποιοτητα σκιζει.

Ακομα και το lg εχει καλυτερη ποιοτητα απο το pavilion και ειναι και αυτο ομορφο.

Δημοσ.

Τα Pavilion είναι ψεύτικα. Δηλαδή είναι κρίμα όταν με τα ίδια λεφτά πέρνεις ποιοτικότερο και καλύτερο μηχάνημα. Πρώτη επιλογή είναι το Compaq. Άμα δεν σου αρέσει με τίποτα πήγαινε στο LG που είσαι και συναισθηματικά δεμένος!!!! :-)

Αν πάλι το κορίτσι επιμένει στο δεύτερο, δεν μένει παρά να της κάνεις το χατήρι!!!! Εκείνη θα το χρησιμοποιεί, ότι της αρέσει περισσότερο!!!! :-D

Δημοσ.

να το τολμησω???

Τι θα πει εκείνη θέλει το 2ο. Θα συγκρίνουμε τη βούρτσα με τη... :X Εχουμε δημοκρατία αλλά θα κάνουμε αυτό που θέλουμε εμείς :lol: .

Εννοείτε ότι μεταξύ αυτών θα πας και θα πάρεις το Compaq. Τέλος.-

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...