kapodistrias Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Καλησπέρα, θέλω να βάλω στο εξοχικό μια σύνδεση για 3 μήνες.Μπορείτε να μου πείτε αν ξέρετε ποια εταιρία με συμφέρει πιο πολύ; Ευχαριστώ.
arxaggelos Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 1.Είδες ποιές εταιρίες έχουν δίκτυο στο εξοχικό σου πριν αναρωτηθείς? Αλλιώς ΟΤΕ ή ασύρματο Cosmote/Voda/Wind 2.Δεν είμαι σίγουρος ότι υπάρχουν πλέον τρίμηνα πακέτα από καμία εταιρία, αλλά δεν ορκίζομαι κι όλας. Αλλά το πρόβλημά σου δεν είναι τόσο η τιμή οσο να σε συνδέσουν πριν τελειώσουν και οι διακοπές σου του 2010...οπότε θα πρότεινα με μισή καρδιά (λόγω κόστους) conn-x και επειδή έχει μόνο 6μηνη δέσμευση (Προτιμώ HOL που έχει μόνο 54Ε τέλη αποσύνδεσης αλλά μάλλον θα πάρεις γραμμή...άστο...). 3.Αν είναι μόνο για mail εγώ θα καθόμουν με Dial-up. Δεν αξίζει τη φασαρία για 3 μήνες.
kanenas3 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Δυστυχώς οι επιλογές σου χωρίς 12μηνη δέσμευση είναι πολύ περιορισμένες. Βασικά πρέπει να είναι μόνο ΟΤΕ με 2μηνη δέσμευση αλλά θα πρέπει να πληρώσεις την ενεργοποίηση (~42 ευρώ). Επίσης σκέψου και τον χρόνο ενεργοποίησης γιατί αν κάνουν 3 μήνες τελείωσε το καλοκαίρι.
kapodistrias Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Την έχω απενεργοποιήσει την γραμμή...Μόνο το κινητό τηλέφωνο έχω.Με τον Οτε πόσο θα πληρώσω για 2 μήνες; Ασύρματο ποιο είναι το πιο φθηνό; Δεν είναι μόνο για mail.Αλλά και λίγη διασκέδαση...
kanenas3 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Το ασύρματο βολεύει αλλά θα το πληρώνει 12 μήνες...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.