Προς το περιεχόμενο

Παροχέα Internet για 3 μήνες

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

θέλω να βάλω στο εξοχικό μια σύνδεση για 3 μήνες.Μπορείτε να μου πείτε αν ξέρετε ποια εταιρία με συμφέρει πιο πολύ;

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

1.Είδες ποιές εταιρίες έχουν δίκτυο στο εξοχικό σου πριν αναρωτηθείς? Αλλιώς ΟΤΕ ή ασύρματο Cosmote/Voda/Wind

2.Δεν είμαι σίγουρος ότι υπάρχουν πλέον τρίμηνα πακέτα από καμία εταιρία, αλλά δεν ορκίζομαι κι όλας. Αλλά το πρόβλημά σου δεν είναι τόσο η τιμή οσο να σε συνδέσουν πριν τελειώσουν και οι διακοπές σου του 2010...οπότε θα πρότεινα με μισή καρδιά (λόγω κόστους) conn-x και επειδή έχει μόνο 6μηνη δέσμευση (Προτιμώ HOL που έχει μόνο 54Ε τέλη αποσύνδεσης αλλά μάλλον θα πάρεις γραμμή...άστο...).

3.Αν είναι μόνο για mail εγώ θα καθόμουν με Dial-up. Δεν αξίζει τη φασαρία για 3 μήνες.

Δημοσ.

Δυστυχώς οι επιλογές σου χωρίς 12μηνη δέσμευση είναι πολύ περιορισμένες. Βασικά πρέπει να είναι μόνο ΟΤΕ με 2μηνη δέσμευση αλλά θα πρέπει να πληρώσεις την ενεργοποίηση (~42 ευρώ).

Επίσης σκέψου και τον χρόνο ενεργοποίησης γιατί αν κάνουν 3 μήνες τελείωσε το καλοκαίρι.

Δημοσ.

Την έχω απενεργοποιήσει την γραμμή...Μόνο το κινητό τηλέφωνο έχω.Με τον Οτε πόσο θα πληρώσω για 2 μήνες;

Ασύρματο ποιο είναι το πιο φθηνό;

Δεν είναι μόνο για mail.Αλλά και λίγη διασκέδαση...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...