Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πηζω πηζω WISE!!!εφαγα+παρατηρηση πρωτη μερα!μονο σε εμενα φωναζουν!ελεος!μιλαγα λιγο+κατι εγινε! :-)

κανονικο 6ωρακι εχω την δευτερα!:-( :-( :mad: :mad:

οι ibanez εχουν πιο φαρδια ταστιέρα???

βρηκα+ενα αλλο πακετο... http://www.americanmusical.com/Item--i-FEN-301605-LIST

τι λετε???

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

τωρα εγω να ρωτησω...τι σχεση μπορει να εχουν οι led zeppelin mε την av**il???:devil:

επισης το να κανει παρατηρησεις ο καθηγηης μονο σε συγκεκριμενους ειναι συνηθισμενο και πολυ γραφικο...:-(;):P

το θεμα εκτροχιαστηκεB):-D

Δημοσ.
πηζω πηζω WISE!!!εφαγα+παρατηρηση πρωτη μερα!μονο σε εμενα φωναζουν!ελεος!μιλαγα λιγο+κατι εγινε! :-)

τι λετε???

κατσε φρονιμη και μη μιλας με τους διπλανους!

ρε συ η κιθαρα αυτη μου φαινεται παιδικη...δεν 3ερω...

Δημοσ.
να κανω και μια ερωτηση????την κανω

πως μεταφραζονται στα ελληνικα οι λεξεις:mahogany, rosewoood, sedar, ebony etc....

μαόνι, τρυανταφυλλόξυλο, κέδρος και έβενος.

Δημοσ.

τι λετε???

Για κανενα λογο... προσωπικα και εφοσον διαβασα τα post σας για μεταλ καταστασεις θα συμφωνουσα με τον φιλο παραπανω για τις ibanez. Οι epiphone και γενικα οι lespaul ποτε δε μ αρεσαν, εχουν μεν τον ογκο αυτο να λεγεται, αλλα αβολες μεγαλοσωμες κιθαρες κατα τη γνωμη μου.

Η ibanez ικανοποιει τοσο τους απαιτητικους καλους παικτες και τους επαγγελματιες(με τα ακριβα της μοντελα) οσο και τους αυτοδιδακτους και πρωταρηδες(με τα οικονομικα της μοντελα). Σιγουρα εχει να προσφερει πολλα σε ηχο, σχημα, χρωμα, για ολα τα γουστα και δινειι υβριδικες δυνατοτητες για το μελλον... γιατι κακα τα ψεματα, οταν μαθαινουμε ενα οργανο καποια στιγμη βελτιωνομαστε, προοδευουμε και ζηταμε αλλα.. συνεπως καλο ειναι να αγοραζουμε κατι που θα εχει αντοχη στο χρονο, γιατι με την κιθαρα που linkαρες kate23... σε ενα χρονο αντε δυο θα καταλαβεις οτι κανει μονο για διακοσμητικο τοιχου.

Δε κανω προσωπικη διαφημιση της ibanez γιατι πολυ απλα προτιμω Music Man ernie ball John petrucci model, me mesa boogie τελικο λαμπατο και καμπινα 4χ12 επισης της mesa boogie.

Απλως για αρχη μια ibanez ειναι οτι πρεπει για μεταλ που ζηταει ο φιλος μας.

Δημοσ.

καταρχας ευαχριστω και εσενα που ποσταρεις για να αποφασισω επιτελους ποια θα παρω.απλα εγινε μια παρεξηγηση.η κειτ αυτο το λινκ το εδωσε για να της πουμε αμα κανει για αυτην γτ ψαχνει ενα πακετακι για αρχαριους...

εγω ειμαι αλλο καπελο :-) θα παρω αλλη κιθαρα και θα πουλησω την παλια που ειναι ψιλομαπα.

οποτε και με βαση αυτα που λες καταληγουμε σε ιμπανεζ...με γυρω στα 450-500 ε ποια προτεινεις εσυ?εχω ποσταρει ηδη 2 που μου αρεσουν αν θες να μου πεις και τη γνωμη σου...

Δημοσ.

γεια!!!η Avril κολλαει με ολα!!!

δεν μπορω να κατσω ησυχα!!!μιλαω πολυ αλλα οχι με την διπλανη μου!δεν μιλαει στην ταξη οποτε με την πισινη μου(μην το σχολιασετε) μιλαω...:-D

ibanez θα παρω+γω τοτε!εκεινο το πακετο που χα βρει!(αν δεν βρω τιποτα αλλο);)

Δημοσ.
καταρχας ευαχριστω και εσενα που ποσταρεις για να αποφασισω επιτελους ποια θα παρω.απλα εγινε μια παρεξηγηση.η κειτ αυτο το λινκ το εδωσε για να της πουμε αμα κανει για αυτην γτ ψαχνει ενα πακετακι για αρχαριους...

εγω ειμαι αλλο καπελο :-) θα παρω αλλη κιθαρα και θα πουλησω την παλια που ειναι ψιλομαπα.

οποτε και με βαση αυτα που λες καταληγουμε σε ιμπανεζ...με γυρω στα 450-500 ε ποια προτεινεις εσυ?εχω ποσταρει ηδη 2 που μου αρεσουν αν θες να μου πεις και τη γνωμη σου...

Ο καλυτερος κριτης για το ποια Ibanez σου κανει πραγματικα ειναι το αυτι σου. Αν εισαικατοικος Αθηνων, σου προτεινω να επισκεφτεις τον επισημο αντιπροσωπο της Ibanez στη Χαριλαου Τρικουπη 1... τα παιδια εκει θα σε βοηθησουν σιγουρα να επιλεξεις τι σου αρεσει, και θα εχεις τη δυνατοτητα να παιξεις με οσες κιθαρες θελεις εκεινη τη στιγμη και να κρινεις επιτοπου τι σου αρεσει και τι οχι. Αν χρειαστεις περεταιρω πληροφοριες η κατι αντιστοιχο μη διστασεις να μου στειλεις προσωπικο μηνυμα και θα σε βοηθησω με ευχαριστηση :)

Δημοσ.
THANKS για την επεξηγηση thanocaster...ουτε σε λεξικο δεν τα εχει κπ απο αυτα

wise με κεινη την κιθαρα τι γινετε?τι κιθαρα ειπαμε ειναι?

να σε βαλω λιγο στο κλιμα να μου πεις και συ γνωμη.αν διαβασεις το νουμερο 242 ποστ μου εχω ποσταρει την κι8αρα που θελω να παρω.

στο ποστ 246 μου εχουν προτεινει καποιες ιμπανεζ καθως ειμαι αναμεσα σε επιφον και ιμπανεζ.οσο πιο πολλους ρωταω μου λενε να παρω ιμπανεζ για ιαφορους λογους.εσυ τι λες?

Ο καλυτερος κριτης για το ποια Ibanez σου κανει πραγματικα ειναι το αυτι σου. Αν εισαικατοικος Αθηνων, σου προτεινω να επισκεφτεις τον επισημο αντιπροσωπο της Ibanez στη Χαριλαου Τρικουπη 1... τα παιδια εκει θα σε βοηθησουν σιγουρα να επιλεξεις τι σου αρεσει, και θα εχεις τη δυνατοτητα να παιξεις με οσες κιθαρες θελεις εκεινη τη στιγμη και να κρινεις επιτοπου τι σου αρεσει και τι οχι. Αν χρειαστεις περεταιρω πληροφοριες η κατι αντιστοιχο μη διστασεις να μου στειλεις προσωπικο μηνυμα και θα σε βοηθησω με ευχαριστηση :)

σε ευχαριστω παρα πολυ demian για τη βοηθεια σου.θα παω εννοειται στην αντιπροσωπια.θα παιξω με ιμπανεζ και 8α παω και σε μαγαζια που πουλανε διαφορες μαρκες να μιλησω και μαυτους που ξερουν κατι παραπανω απο κι8αρες.φανταζομαι θα με βοηθησουν και αυτοι στο να διαλεξω ναμεσα σε ιμπανεζ και λες πολ.

να ρωτησω και κατι αλλο?στα μαγαζια εδω εχω δει οτι υπαρχουν καποιες διαφορες στις τιμες με αυτα του εξωτερικου.επισης εγω θελω να την αγορασω με δοσεις...

Δημοσ.

Kapoia flasia exei faei to pc kai de mporo na grapso ellinika. tespa, will fixit in a min.

Erotisi: Pes oti vrisko ena daskalo kitharas. Kai kano 3-4 ores tin evdomada mathimata. Posoi mines ekpaideysis apaitountai pano kato mexri na piaso mia partitoura kai na tou doso na katalavei? :P

Δημοσ.
Kapoia flasia exei faei to pc kai de mporo na grapso ellinika. tespa, will fixit in a min.

Erotisi: Pes oti vrisko ena daskalo kitharas. Kai kano 3-4 ores tin evdomada mathimata. Posoi mines ekpaideysis apaitountai pano kato mexri na piaso mia partitoura kai na tou doso na katalavei? :P

πολυ καλη ερωτηση...η απαντηση ομως ειναι μια....το ποσο ασχολεισαι εσυ με την κιθαρα....το να παρεις μια παρτιτουρα να τη διαβασεις δε λεει κατι.το να την παιξεις ομως ειναι το δυσκολο.και μιλαμε για δυσκολα τραγουδια.και 10 ωρες τη βδομαδα να κανεις ανα δεν ασχολεισαι με την κι8αρα ....

Δημοσ.
σε ευχαριστω παρα πολυ demian για τη βοηθεια σου.θα παω εννοειται στην αντιπροσωπια.θα παιξω με ιμπανεζ και 8α παω και σε μαγαζια που πουλανε διαφορες μαρκες να μιλησω και μαυτους που ξερουν κατι παραπανω απο κι8αρες.φανταζομαι θα με βοηθησουν και αυτοι στο να διαλεξω ναμεσα σε ιμπανεζ και λες πολ.

να ρωτησω και κατι αλλο?στα μαγαζια εδω εχω δει οτι υπαρχουν καποιες διαφορες στις τιμες με αυτα του εξωτερικου.επισης εγω θελω να την αγορασω με δοσεις...

Αυτο που λες ειναι σχετικο(αναφερομαι στο σημειο που εβαλα bold). Μη ξεχνας οι ανθρωποι εκει μεσα θελουν να πουλησουν συνεπως αν δε γνωριζεις τι θες, δεν ειναι δυσκολο να πεσεις θυμα πλανης. Να εμπιστευεσαι το αυτι σου φιλε μου... σαφως να ρωτας τους ανθρωπους εκει και να ακους τι σου λενε, αλλα παντα αυτος που παιρνει τις αποφασεις εισαι εσυ και οχι αυτοι... συνεπως να εισαι προσεκτικος.

Οσο γι αυτο που αναφερεις με αγορες απο εξωτερικο, αυτο που μπορω εκ πειρας να σου πω μιας και εχω αγορασει μπολικο μουσικο εξοπλισμο απο "εξω"... ειναι μια λυση αγορας για εκεινους που σκοπευουν να δωσουν πολλα... οποτε προς το παρον η Ελλαδα εχει οτι ζητας.

Αρχικα δε νομιζω να βρεις ποτε δασκαλο που θα αφιερωσει τοσες ωρες σε μαθητη. Συνηθως 1 ωρα τη βδομαδα αντε 2 θα συανντησεις.. Το ποσες ωρες κανεις μαθημα δεν εχει καμια σχεση με το ποσο γρηγορα θα βελτιωθεις.

Δες το κ αλλιως... για να γινει ενα μαθημα, προυποθεση ειναι να εχεις μελετησει το homework του προηγουμενου μαθηματος, διαφορετικα τι να το κανεις το μαθημα. Η απαντηση στο ερωτημα που εκανες κατα τη γνωμη μου, ειναι οι ωρες που θα αφιερωσεις, η μεθοδικοτητα που θα δειξεις και η συνεπια στη μελετη σου.

Δημοσ.

Τρέμολο θες ή όχι; H epiphone έχει fixed bridge. Είναι αρκετά διαφορετικά όργανα. Αλλάζεις κουρδίσματα από κομμάτι σε κομμάτι; Από standard-E σε dropped-D για παράδειγμα;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...