Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πρώτο μάθημα κιθάρας σήμερα :)

Καλά ήταν, πέρασε και η ώρα συζητώντας και κάτσαμε δυο ώρες, πιάσαμε και το τραγούδι λολ φάση :pp

Το ζήτημα είναι πως απ'ότι φαίνεται θα χρειαστώ κιθάρα.. Εγώ τελικά είχα μια ακουστική (ναι δεν ήξερα τι είχα, μη γελάτε), ενώ αυτός μια κλασσική (πανάλαφρη, με χορδές μη βασανιστικές και έβγαζε πολύ μαλακό ωραίο ήχο).

Οπότε πάω για ακουστική κιθάρα. Μου πρότεινε να κοιτάξω alahbra στα 200-250 ευρώ. Εσείς τι προτείνετε; Κοιτώντας στα μαγαζιά βρήκα κιθάρας με κωδικούς 1c, 2c τι σημαίνει αυτό; Μέγεθος κιθάρας;

Και btw γιατί ω γιατί να μη βγάζουν μαύρες ακουστικές; Άνθρωποι είμαστε και εμείς (όσοι τρελαίνονται με τη μαυρο χρώμα :P )

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Πρώτο μάθημα κιθάρας σήμερα :)

Καλά ήταν, πέρασε και η ώρα συζητώντας και κάτσαμε δυο ώρες, πιάσαμε και το τραγούδι λολ φάση :pp

Το ζήτημα είναι πως απ'ότι φαίνεται θα χρειαστώ κιθάρα.. Εγώ τελικά είχα μια ακουστική (ναι δεν ήξερα τι είχα, μη γελάτε), ενώ αυτός μια κλασσική (πανάλαφρη, με χορδές μη βασανιστικές και έβγαζε πολύ μαλακό ωραίο ήχο).

Οπότε πάω για ακουστική κιθάρα. Μου πρότεινε να κοιτάξω alahbra στα 200-250 ευρώ. Εσείς τι προτείνετε; Κοιτώντας στα μαγαζιά βρήκα κιθάρας με κωδικούς 1c, 2c τι σημαίνει αυτό; Μέγεθος κιθάρας;

Και btw γιατί ω γιατί να μη βγάζουν μαύρες ακουστικές; Άνθρωποι είμαστε και εμείς (όσοι τρελαίνονται με τη μαυρο χρώμα :P )

Σίγουρα ήθελες να πεις "οπότε πάω για ακουστική" και όχι "πάω για κλασσική" :rolleyes:

υπάρχουν μαύρες ακουστικές ;) εγώ τουλάχιστον έχω μία :P

Δημοσ.

ψαχνει μαυρη ο φιλος μας.μεχρι ποσα λεφτα διαθετεις φρικστερ?

να σας πω την αληθεια και γω μαυρη δεν εχω δει κλασσικη.

εγω προσωπικα προτιμω ακουστικες..υπαρχει καποιος λογος που προτιμας κλασσικη?

Δημοσ.

300-400 ευρώ.. Αλλά μετά από ψάξιμο και πολλά τηλεφωνήματα δε βρήκα πουθενά.. Δε πειράζει, τσίμπησα προ μισής ώρας μια alhambra κοκκινωπή :P και ησύχασα.

Δεν έχω κάποια ιδιαίτερη προτίμηση στον ήχο, αλλά στο παίξιμο μου φάνηκε πολύ πιο άνετη. Θα μάθω σε αυτή και συνεχίζουμε σε ακουστική και μετά.. ηλεκτρική :-D (ε αυτή θα είναι πίσσα κατράμι wth )

Δημοσ.

εγω ακουστικη εχω παιξει μονο 1 φορα σε ενα μαγαζι με μουσικα οργανα!αυριο πιστευω 8α χω το πεταλακι οποτε...:-D ;)

Δημοσ.

Κοιτα,γουστα ειναι αυτα...εχω μια κλασσικη βεβαια,αλλα την χρησιμοποιω μονο οταν θελω με τουσ φιλους μου να παμε να κατσουμε σε καμια παραλια και να παιξουμε κανα τραγουδακι...οπουδηποτε μπορω να βαλω πριζα.....ηλεκτρικη ftw!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...