anthony_crete Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 Σκευτομαι να παρω κανενα λαπτοπακι και ειπα να συμβουλευτω τη γνωμη σας καθως απεχω απο το sport εδω και ενα χρονο. Με ενδιαφερει να μην ζεσταινεται πολυ για να μη κολλαει να παιζω παιχνιδια και τα κλασσικα, browsing torrents κλπ κλπ κλπ!!! Βασικα ειμαι πιο πολυ αναμεσα στο LG και στο Toshiba καθως η 8400 του HP Το LG βλεπω και βγαινει σε διαφορες παραλλαγες με αλλα CPU κλπ, αν ομως παρουμε την εκδοση CB12HS που εχει και καπως τσιμπημενη τιμη 1350ευρα εχει πανω τον core2duo T9300 2,5GHz nVidia 6800M GS 3GB RAM 250GB Sata Και αλλο ενα ατου ειναι τα 2 χρονια 0 pixel εγγυηση on site που παρεχει η LG! Αντιθετα το Toshiba βλεπω και κανει γυρω στα 1050ευρω με Core2duo T8100 2,1GHz HD3650 3GB Ram 640GB σκληρο(!!!!) Ποιο απτα δυο προτεινετε? Θα δω διαφορες στις επιδοσεις σχετικα με τους επεξεργαστες η οχι? Οσων αφορα τις καρτες γραφικων τι εχετε να πειτε??? HD3650 vs nVidia 8600M GS? Και τωρα το κρισιμο ερωτημα!! Crysis, NFS ProStreet και UT3 θα παιζει η θα βραζει αυγα?? Αυτα! Ευχαριστω!
Evangelos Anagnostou Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Έχω την εντύπωση ότι ο Α300-15Α έχει 2gb ram και 250gb σκληρό. Πάντως η HD3650 είναι ελαφρώς ισχυρότερη από την 8600Μ GS.
michalis2610 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Οντως η HD3650 είναι ισχυρότερη τόσο από την 8600Μ GS όσο και από την 8600Μ GΤ. Περισσότερα μπορείς να δεις εδώ. Το ΗΡ είναι πολύ πίσω έναντι των άλλων οπότε αυτομάτως αποκλείεται. Το LG δε θα το επέλεγα καθώς με 1350Ε αγοράζεις HP Cοmpaq 8510 οπότε δεν υπάρχει κανένας λόγος να το προτιμείσεις. Καταλήγω στο Toshiba A300-15A γιατί είναι η πιο value for money λύση για αυτό που ζητάς χωρίς να κάνεις παραχωρήσεις σε τίποτα.
anthony_crete Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Οντως, αυτο βλεπω και εγω!! Εφοσων η HD3650 τα φραζει στην nvidia και κανει και 300 ευρω λιγοτερα πιστευω οτι ειναι καλυτερη λυση!! Οσον αφορα τον επεξεργαστη δεν νομιζω να υπαρχει προβλημα, 8-series ειναι και o core2duo στα 2,1 GHz πρεπει να πεταει λογικα ε? Απο θερμοκρασιες ξερουμε τι παιζει για το καθε λαπτοπακι??? Γενικα αυτα τα φοβαμαι απο τοτε που ειχα παρει το τελευταιο μου λαπτοπ! (τελειως καρβουνι, βραζεις αυγα) Υπαρχει καμια αξιοπιστη σελιδα με τετοια χαρακτηριστικα και reviews?? ΥΓ: Θα μπορω να περασω XP ετσι??? Γιατι με τα vrista σκουρα τα βλεπω τα πραγματα! ΥΓ: http://www.hardshop.gr/shop/item.asp?itemid=10609&catid=84 εκει δειχνει οτι εχει 3GB Ram και 640GB HDD!!!! (Ο σκληρος ειναι υπερβολικα μεγαλος, και δεν ξερω αν ισχυει!)
Evangelos Anagnostou Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Μπορεί να κάνει κάποια προσφορά το hardshop αν και δύσκολο το βλέπω γιατί ο A300-15D που έχει 3gb ram και 640gb σκληρό είναι σχεδόν 500ευρώ ακριβότερος. Οπότε αν ισχύει η προσφορά μην το σκέφτεσαι καθόλου. Όσο για τις θερμοκρασίες εγώ με τον A300-15D δεν έχω κανένα πρόβλημα. Α, όσον αφορά τα vista άστα όπως είναι δεν δαγκωνουν! Ίσα, ίσα μόλις τα συνηθίσες θα αποζημιωθείς πλήρως. Μην χάνεις το χρόνο σου με παλιά λειτουργικά. Άστα τα xp για υπολογιστές που δεν μπρούν να σηκώσουν τα vista. Για το επίπεδο των laptop που θέλεις να αγοράσεις τρέχουν άριστα.
anthony_crete Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 Ναι οκ, αλλα δεν θα με επιβαρυνουν οταν τρεχω παιχνιδια?? Δεν εχω αμφιβολια πως ενας υπολογιστης core2duo 2,1 GHz με 2GB RAM θα μπορει να τρεξει απο ικανοποιητικα εως αρκετα καλα τα vista (αν και δεν τα εχω πολυδουλεψει), ομως οταν αρχισουμε να μιλαμε για crysis, unreal, prostreet και αλλα παιχνιδια με ποοολλες απαιτησεις τα vista θα τα επιβαρυνουν πιστευω! Παντως 500 ευρω για +1GB RAM και τον τεραστιο σκληρο δεν αξιζουν!! 250 GB ειναι υπεραρκετα!! Το μονο που ισως θα μπορουσε να βελτιωθει σαυτο ειναι ο επεξεργαστης του και λιγο η ραμ... We'll c! Υπαρχει κανενα site με θερμοκρασιες και reviews απο χρηστες??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.