Προς το περιεχόμενο

Γνωμες για αγορά laptop από ΑΜΕΡΙΚΗ

xampos20

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδια μια ερώτηση ακόμα ήθελα να κάνω ....

φέτος το καλοκαιρακι πάει ένασ καλός μ φιλος αμερική και 8α ήθελα να μου φέρει ενα λαπτοπ από αμερική...

1)Υπαρχει περιπτωση να πληρωσει τπτ στο τελωνείο εκει?? γιατι 8α παρει και αλλον ενα λαπτοπ για εεκεινον..?

2) σκεφτομασταν να μ το στειλει ταχυδρομικώς με dhl η fed-ex ειναι εμπιστεύσημεσ?? το κόστος για αυτές πόσοο είναι?? σύμφέρει τελικά????

Δημοσ.

Αμερική

Από το τελωνείο περνάς άνετα με ένα λαπτόπ φτάνει να μην είναι στο κουτί του και να είναι ανοιγμένο σε χειραποσκευή. Με δύο ρισκάρεις. Για το δεύτερο μπορεί να πληρώσεις τελωνείο άμα σε πάρουν χαμπάρι, μπορεί και όχι.

Για την αποστολή ταχυδρομικώς πάλι είναι τύχη. Άμα είναι απεσταλμένο ως δώρο (gift) μειώνεις σημαντικά τις πιθανότητες να το σταματήσουν στο τελωνείο και να του χρεώσουν δασμούς, αλλά πάντα υπάρχει αυτή η πιθανότητα. Το κόστος της αποστολής εξαρτάται από το ποσό που θα το ασφαλίσεις. Πάντως και πάντα με βάση το βάρος του φορητού (ας υποθέσουμε 2-3 κιλά) θα είναι τουλάχιστον 100 δολ. και πάνω (εξαρτάται από την ασφάλιση).

Αγγλία

Είναι Ευρωπαική Ένωση, μπορείς να φέρεις όσα θέλεις, δεν σε σταματάει κανένας.

Δημοσ.

δλδ αν φέρει 2 ο φίλος μ και το ένα το έχει στην χειροαποσκευή και το άλλο στην βαλιτσα του? παιζει προβλημα??η επειδι ειναι asus eee pc τα έχει και τα 2 μεσα σε ενα σακιδιο που 8α το πάρει μαζι του στο αεροπλάνο

Δημοσ.

Μπορεί και να το βάλει στην βαλίτσα του αλλά λίγοι το ρισκάρουν λόγω των κλοπών που συμβαίνουν στις αποσκευές πολύ συχνά ή λόγω της κακής μεταχείρησης που έχουν από τους υπαλλήλους φόρτωσης των αποσκευών (να δείς τις βαλίτσες να κάνουν κάτι βουτιές 20 μέτρων και μετά αναρωτιέσαι αν μείνει τίποτα όρθιο εκεί μέσα, πόσο μάλλον για ηλεκτρονικά).

Μπορεί να έχει και τα δύο Εee Pc στην χειραποσκευή του αλλά όπως είπαμε πάντα εξαρτάται από τους υπαλλήλους που θα του κάνουν τον έλεγχο. Πάντως δύο φορητά δύσκολα τα δικαιολογεί για προσωπική χρήση.

Δημοσ.

Για ένα πράγμα δεν νομίζω να σου πουν τίποτα αλλά για 2 laptop δεν ξέρω.

Ταχυδρομικώς δεν αξίζει γιατί θα πληρώσεις πολλά.

Και εγώ καίγομαι για alienware και μάλλον θα πώ στη φίλη μου την επόμενη φορά να μου φέρει.

Δημοσ.

Να σε ρώτησω ,έστω ότι φέρνω 2 μηχανάκια τέτοια από την Αμερική και με πιάνουν στο τελωνείο .Για πράγματα αξίας 599 $ πόσο θα πληρώσω για να τα εκτελωνίσω στο περίπου ?

Δημοσ.

περίπου 22% επί της αξίας.

είναι φπα και κάτι δασμοί

ΠΟΤΕ μην φέρνετε πράγματα με DHL, ACS, FED EX και λοιπούς κούριερ!! ΜΟΝΟ με ταχυδρομείο!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...