bansumi Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Καλησπέρα. Θέλω ένα μικρό poll (ψηφοφορία) για τη σελίδα μου, από αυτά που πιάνουν λίγο χώρο και εμφανίζουν και τα αποτελέσματα στο ίδιο μέρος. Με τη διαφορά ότι θα ήθελα να το ρυθμίζω να μην μπορεί να δει ο χρήστης τα αποτελέσματα παρά μόνο αφού ψηφίσει
alexandr0s Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Ο πιο έυκολος τρόπος: http://www.polldaddy.com/
bansumi Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Φαίνεται πολύ καλό, ευχαριστώ. Μπορείς όμως να μου εξηγήσεις πώς το ρυθμίζω ώστε να μην μπορούν να δουν αποτελέσματα αν δεν ψηφίσουν πρώτα?
dimk11 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Απο το polldaddy δεν μπορεις να το κανεις αυτο!!Ψαξε και θα βρεις παρα πολλα τα οποια θα τα εχεις στον δικο σου server και δεν θα εχεις τια διαφημισεις των αλλων οπως το polldaddy.com
bansumi Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Η σελίδα δεν βρίσκεται σε δικό μου server. Θα ήθελα κάτι όπως το polldaddy μόνο που να πρέπει πρώτα να ψηφίσουν για να δουν αποτελέσματα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.