Προς το περιεχόμενο

Need For Speed Undercover

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
κανεις λαθος φιλε μου...σε εμενα παιζει κ αριστα μαλιστα....

Φαντάζομαι το Crysis σου έχει ξεκλειδώσει την επιλογή Very high ....ετσι;;;:devil:

• Απαντ. 301
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Φαντάζομαι το Crysis σου έχει ξεκλειδώσει την επιλογή Very high ....ετσι;;;:devil:

oxi mono se auto alla k sto assasin ...

Δημοσ.
Ε τότε θα μπορέσεις να τρέξεις τα dx10 tech demos της Nvidia,καθώς και το 3DMark Vantage.[/quote

τι ειναι αυτα φιλε μου?

Δημοσ.

Τι ήταν αυτό ρε παιδιά? :confused:

Δεν είμαι PRO στα αγωνιστικά (Μπροστά στους καμμένους του είδους), μιας και εχω τερματίσει μετρημένα NFS και εχω παίξει μετρημένους άλλους τίτλους..Αλλα αυτό μου φάνηκε μούφα να το πω? Movement απο Underground 1/2 να το πω? ProStreet >>>>> Undercover να το πω? (Ακόμα και το ProStreet, που μερικοί "αυστηροί" το δίκασαν..Τι είπαν άραγε γι'αυτό?)

Και τα γραφικά δε μου είπαν το παραμικρό! Στο ProStreet χανόμουν ώρες ώρες..

Τι έγινε ?

/Koritsi_Gia_PC

Δημοσ.

Τι να πει, αποτυχια και παλι. Οπως και να το διαμορφωσω, παλι αηδια το βλεπω. Θα βαλω κανενα hot persuit 3 να παιξω στην 3dfx να θυμιθω τα παλια μεγαλεια.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μπορει καποιος να μου πει πως παιρνω τη veyron? εχω τελειωσει το παιχνιδι αλλα δεν την εχω δει πουθενα! μονο τη ccx και την zonda εχω δει....

Δημοσ.

απλα κανε μια επαναφορα συστηματος ..Α κ πριν το βαλεις κανε ενα σημειο επαναφορας κ εισαι ενταξει αλλα προσεξε απο που θα το βαλεις....

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Μπορει καποιος να μου πει πως παιρνω τη veyron? εχω τελειωσει το παιχνιδι αλλα δεν την εχω δει πουθενα! μονο τη ccx και την zonda εχω δει....

Δεν ξερω γιατι δεν την βλεπεις αλλα εγω οταν την πηρα(ξεκλειδωσα tier 1) την εστειλα κατευθειαν δεν μου αρεσε καθολου,μου αρεσε περισσοτερο zonda.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...