Tenshi Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 κανεις λαθος φιλε μου...σε εμενα παιζει κ αριστα μαλιστα.... Φαντάζομαι το Crysis σου έχει ξεκλειδώσει την επιλογή Very high ....ετσι;;;
p_under Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Φαντάζομαι το Crysis σου έχει ξεκλειδώσει την επιλογή Very high ....ετσι;;; oxi mono se auto alla k sto assasin ...
Tenshi Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Ε τότε θα μπορέσεις να τρέξεις τα dx10 tech demos της Nvidia,καθώς και το 3DMark Vantage.
p_under Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Ε τότε θα μπορέσεις να τρέξεις τα dx10 tech demos της Nvidia,καθώς και το 3DMark Vantage.[/quote τι ειναι αυτα φιλε μου?
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Τι ήταν αυτό ρε παιδιά? Δεν είμαι PRO στα αγωνιστικά (Μπροστά στους καμμένους του είδους), μιας και εχω τερματίσει μετρημένα NFS και εχω παίξει μετρημένους άλλους τίτλους..Αλλα αυτό μου φάνηκε μούφα να το πω? Movement απο Underground 1/2 να το πω? ProStreet >>>>> Undercover να το πω? (Ακόμα και το ProStreet, που μερικοί "αυστηροί" το δίκασαν..Τι είπαν άραγε γι'αυτό?) Και τα γραφικά δε μου είπαν το παραμικρό! Στο ProStreet χανόμουν ώρες ώρες.. Τι έγινε ? /Koritsi_Gia_PC
drillgr Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Τι να πει, αποτυχια και παλι. Οπως και να το διαμορφωσω, παλι αηδια το βλεπω. Θα βαλω κανενα hot persuit 3 να παιξω στην 3dfx να θυμιθω τα παλια μεγαλεια.
darkthan Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 Ε τότε θα μπορέσεις να τρέξεις τα dx10 tech demos της Nvidia' date='καθώς και το 3DMark Vantage.[/quote τι ειναι αυτα φιλε μου?[/quote'] http://www.technospot.net/blogs/download-directx-10-for-windows-xp-from-alky-project/
dhmak Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 Τελικά λέτε να δουλέυει το hackerεμένο dx10 στα XP ;;
Mr.Deo Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Μπορει καποιος να μου πει πως παιρνω τη veyron? εχω τελειωσει το παιχνιδι αλλα δεν την εχω δει πουθενα! μονο τη ccx και την zonda εχω δει....
p_under Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Τελικά λέτε να δουλέυει το hackerεμένο dx10 στα XP ;; δουλευει....
Galis Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 σε περιπτωση που γινει βλακεια γινεται uninstall?
p_under Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 απλα κανε μια επαναφορα συστηματος ..Α κ πριν το βαλεις κανε ενα σημειο επαναφορας κ εισαι ενταξει αλλα προσεξε απο που θα το βαλεις....
christarass Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 με το dx10 για xp ειδες διαφορα στα γραφικα?εχω το συστημα της υπογραφης μου και οταν τα βαζω ολα high δεν τρεχει σωστα.?????
tsorelas Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Μπορει καποιος να μου πει πως παιρνω τη veyron? εχω τελειωσει το παιχνιδι αλλα δεν την εχω δει πουθενα! μονο τη ccx και την zonda εχω δει.... Δεν ξερω γιατι δεν την βλεπεις αλλα εγω οταν την πηρα(ξεκλειδωσα tier 1) την εστειλα κατευθειαν δεν μου αρεσε καθολου,μου αρεσε περισσοτερο zonda.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.