Προς το περιεχόμενο

Firefox 3 - Ερωτήσεις, προβλήματα και λύσεις

Toufas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πως θα εχω την παλια address bar. οταν γραφω μια σελιδα θελω να μου δειχνει αυτες που αρχιζουν απο την λεξη που γραφω οπως στον 2 και οχι με τον νεο τροπο.

• Απαντ. 366
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Και εγω εχω το ιδιο προβλημα. Υπαρχει εστω τροπος να γινει disable η επιλογη να εμφανιζονται τα favorites στην address bar, εαν καποιο απο αυτα μοιαζει με την διευθυνση που παω να γραψω;

Δημοσ.

Οχι δεν βοηθαει το add-on:

There does not seem to be a preference for now that makes it possible to disable the bookmarks from being included in the search when entering characters in the location bar.

Και ενας μπακαλιστικος τροπος που βρηκα http://ubuntuforums.org/showthread.php?p=5023326. Το κακο ειναι οτι κανει exclude οχι μονο τα bookmarks αλλα και τις σελιδες που εχεις επισκευτει.

Δημοσ.
Έχεις δίκιο, διάβασα πολύ βιαστικά. Αλλάζει μόνο το look και τίποτα παραπάνω. Lame!

Και τι δηλαδη τωρα αν θελουμε να βrουμε καποιο πολυδιαβασμενο thread γρηγορα απο το insomnia ας πουμε http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=259968 δεν θα μπορουμε πλεον να γραφουμε inso πχ και να διαλεγουμε γρηγορα αυτο που θελουμε(το οποιο θα ειναι πανω πανω λογω μεγαλυτερης επισκεψιμοτητας απο εμας)????:mad:

Τραγικον....

Δημοσ.

Χρησιμοποιούσα το εξαιρετικό RedShift V2, αλλά δεν είναι συμβατό με τη νέα έκδοση. Έχετε κάποιο άλλο υπόψιν; Έχω το NASA Night Launch, αλλά μου τη σπάνε οι φωτο που βγάζει που και που στα μενού και στο background.

Πάντως, ελπίζω να βγει νέα έκδοση του RedShift, καθώς ο συνδυασμός του με το Chroma Tabs ήταν αισθητικά υπέροχος στον Firefox 2.

Δημοσ.

Είμαι ακριβώς στην ίδια φάση.

Ο δημιουργός του RedShift είπε ότι σύντομα θα βγάλει έκδοση συμβατή για FF3,οπότε εγώ προσωπικά θα περιμένω.

Δημοσ.
capturegz5.jpg

και το addon ειναι περιπου οπως παλια.

Απο που ακριβως κανουμε αυτη τη ρυθμιση? Μου εχει σπασει τα νευρα αυτη η αηδια. Τοσο πολυ τους πειραζε να την αφησουν οπως ηταν ή τελος παντων να επιλεγεις εσυ πως θες να ειναι?

Δημοσ.

Λοιπόν, βγήκε και επίσημα ο Firefox 3 και θα αρχίσουμε σιγά-σιγά να κατακλυζόμαστε από σχετικές ερωτήσεις. Γι' αυτό, συγχώνευσα τα δύο πρώτα σχετικά θέματα στο παρόν και το έκανα προσωρινά sticky. Ας έχουμε λοιπόν αυτό το θέμα για να ρωτάμε και να απαντάμε σε τέτοιες απορίες.

Θα εκτιμούσα πολύ, αν δείτε θέμα που θα μπορούσε να μεταφερθεί εδώ, να υποβάλλετε ένα report για να κάνω τη μετακίνηση.

Ευχαριστώ.

• Members
Δημοσ.

Λοιπόν, για το πρόβλημα που αναφέρει ο weirdo σε αυτή τη σελίδα: http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=259968&page=11

και αφορά το ότι τα κουμπιά back / forward δεν εμφανίζονται. Στην τωρινή έκδοση δεν είχα τέτοιο πρόβλημα, αλλά το είχα σε μια παλιότερη beta portable που χρησιμοποιούσα πριν και τα επανέφερα πηγαίνοντας: view / toolbars / customize και με drag 'n drop τα έβαζα στη θέση τους.

Επίσης, ενημερωτικά αναφέρω ότι όταν άνοιγα μετά τον Firefox 2 (που τότε ήταν ο "επίσημος" browser μου) και ύστερα ξαναάνοιγα τον Firefox 3 portable, τα κουμπιά του FF3 εξαφανιζόταν και πάλι. Αν δεν είχα ανοίξει στο μεταξύ τον FF2, ο FF3 δεν είχε πρόβλημα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...