Members gsarig Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Members Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 gsarig, ο τρόπος που πρότεινες, έπιασε!επιτέλους απάλλαχθηκα από το history sthn adress bar.,...Thanks Τι να πω... εγώ στον Firefox 2 είχα βάλει ξεχωριστό addon για να έχω αυτή τη λειτουργικότητα, κι εσείς θέλετε να την ξεφορτωθείτε! :p:p Χαίρομαι που λειτούργησε πάντως!
greeneye Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 ρε παιδια πως θα κανω την μπαρα να γεμιζει απο "κενο" οτι κανο σερφαρισμα και να μενουν αυτεσ οι σελιδες? με το κολπο σας μολισ ανοιγω φιρεφοχ panta bgazei 1 selida!
Axelfc Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 ρε παιδια πως θα κανω την μπαρα να γεμιζει απο "κενο" οτι κανο σερφαρισμα και να μενουν αυτεσ οι σελιδες? με το κολπο σας μολισ ανοιγω φιρεφοχ panta bgazei 1 selida! Μπορεις να εξηγησεις καλυτερα τι θες; Οταν ανοιγεις τον FF να σου εμφανιζει τις σελιδες που ειχες ανοιχτες πριν τον κλεισεις; Αυτο ρυθμιζεται απο τα Preferences -> Main -> When Firefox Starts: Show my windows and tabs from last time. Παρεπιπτοντως συγκεντρωσα καποια χρησιμα tips στο παρακατω link. Ισως εχουν αναφερθει καποια απο αυτα και εδω. Δεν εχω διαβασει ολο το thread. Firefox 3 Tips and Tricks
kostas Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 Καλημερα,εχω στα XP,τον fIrefox 2.0.0.15,εχω τσεκαρει για αυτοματες ενημερωσεις,εκτος απο αυτο,μου εχει κανει 3-4 ενημερωσεις παλαιοτερα,παω στη /βοηθεια/ελεγχος για ενημερωσεις και μου λει οτι δεν υπαρχουν, γιατι ?
kastel Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 Καλημερα,εχω στα XP,τον fIrefox 2.0.0.15,εχω τσεκαρει για αυτοματες ενημερωσεις,εκτος απο αυτο,μου εχει κανει 3-4 ενημερωσεις παλαιοτερα,παω στη /βοηθεια/ελεγχος για ενημερωσεις και μου λει οτι δεν υπαρχουν, γιατι ? Ο Firefox 2.0.0.15 είναι η τελευταία version του Firefox 2. Οπότε ο browser σου είναι ενημερωμένος. O Firefox 3 δεν είναι update του Firefox 2 γι' αυτό και δεν τον βρίσκεις στα updates του FF 2.
G_Zisis Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Ρε παιδιά μπορείτε να μου πείτε,όταν ανοίγω τον Firefox,πώς μπορώ να βάλω κατευθείαν μια διεύθυνση χωρίς να πάω με το ποντίκι να κάνω click κια μετά να γράψω τη διεύθυνση; ΕΥχαριστώ!
Members gsarig Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Members Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Αν εννοείς κάποια πληκτροσυντόμευση για να μεταβείς στην μπάρα διευθύνσεων είναι το Ctrl+L Ομοίως, Ctrl+K είναι για την αναζήτηση του Google
G_Zisis Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Σε ευχαριστώ πολύ!Αυτό έψαχνα. Εγώ χρησιμοποιούσα το Tab στον Internet Explorer και όταν έβαλα Firefox δεν έκανε το Tab και χρησιμοποιούσα το F6.Ήμουν σίγουρος όμως ότι θα υπήρχε κάποια συντόμευση. Παρεπιπτόντως,πολύ καλύτερος ο FIrefox από τον IE. Αναρωτιέμαι γιατί δεν τον είχα αλλάξει πιο πριν.
Members gsarig Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Members Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Μιας και ανέφερες το tab, αν θες να γράψεις τη διεύθυνση σε νέο tab αφήνοντας απείραχτα τα ήδη υπάρχοντα, η συντόμευση είναι Ctrl+T
nibakou Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 βγήκε ενημέρωση για το firefox 3 την έκανα αλλά δεν είδα μέχρι τώρα καμία αλλαγή. το περίεργο είναι ότι μόλις τον έκανα επανακίνηση μου έβγαλε μια καρτέλα ότι έχω την έκδοση 2.0.0.12
StrEaMLiNe Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Καλησπέρα,έκανα το update από έκδοση 3.0.0 σε 3.0.1 και όλα τα add-on λειτουργούν κανονικά εκτός από το Download Accelerator Plus Integration(Έκδοση:8.0.6.5) και δεν μπορώ να κατεβάσω τίποτα με τον DAP(Download Manager) κάποια βοήθεια ??
danaos Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Για να το πετύχουμε: πληκτρολογούμε στην address bar: about:config Ψάχνουμε την εγγραφή browser.search.openintab και την κάνουμε από false true. Αυτό ήταν... (Αλλά, τι περίεργο... Αυτό επιτυγχάνεται μόνο αν πατήσουμε enter μετά από αυτό που γράψαμε στο search box. Αν πατήσουμε το εικονίδιο στην άκρη, η αναζήτηση εμφανίζεται στο τρέχον παράθυρο...)
Members gsarig Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Members Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Για να το πετύχουμε:πληκτρολογούμε στην address bar: about:config Ψάχνουμε την εγγραφή browser.search.openintab και την κάνουμε από false true. Αυτό ήταν... (Αλλά, τι περίεργο... Αυτό επιτυγχάνεται μόνο αν πατήσουμε enter μετά από αυτό που γράψαμε στο search box. Αν πατήσουμε το εικονίδιο στην άκρη, η αναζήτηση εμφανίζεται στο τρέχον παράθυρο...) Επίσης, το tabmix plus δίνει αυτή τη δυνατότητα (tools / tabmix plus options / tab opening / open tabs from / search bar) - και λειτουργεί σωστά τόσο με το enter όσο και πατώντας το εικονίδιο της αναζήτησης.
danaos Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Επίσης, το tabmix plus δίνει αυτή τη δυνατότητα (tools / tabmix plus options / tab opening / open tabs from / search bar) - και λειτουργεί σωστά τόσο με το enter όσο και πατώντας το εικονίδιο της αναζήτησης. To TabMixPlus δεν είναι συμβατό με τον firefox 3.0. (Στην έκδοση 2+ το χρησιμοποιούσα κι εγώ). Ή βγήκε σήμερα αναβαθμισμένο και δεν το έχω δει ακόμα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.