Προς το περιεχόμενο

Firefox 3 - Ερωτήσεις, προβλήματα και λύσεις

Toufas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Members
Δημοσ.
gsarig, ο τρόπος που πρότεινες, έπιασε!

επιτέλους απάλλαχθηκα από το history sthn adress bar.,...Thanks

Τι να πω... εγώ στον Firefox 2 είχα βάλει ξεχωριστό addon για να έχω αυτή τη λειτουργικότητα, κι εσείς θέλετε να την ξεφορτωθείτε! :P:p:p

Χαίρομαι που λειτούργησε πάντως! :-)

• Απαντ. 366
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ρε παιδια πως θα κανω την μπαρα να γεμιζει απο "κενο" οτι κανο σερφαρισμα και να μενουν αυτεσ οι σελιδες? με το κολπο σας μολισ ανοιγω φιρεφοχ panta bgazei 1 selida!

Δημοσ.
ρε παιδια πως θα κανω την μπαρα να γεμιζει απο "κενο" οτι κανο σερφαρισμα και να μενουν αυτεσ οι σελιδες? με το κολπο σας μολισ ανοιγω φιρεφοχ panta bgazei 1 selida!

Μπορεις να εξηγησεις καλυτερα τι θες; Οταν ανοιγεις τον FF να σου εμφανιζει τις σελιδες που ειχες ανοιχτες πριν τον κλεισεις; Αυτο ρυθμιζεται απο τα Preferences -> Main -> When Firefox Starts: Show my windows and tabs from last time.

Παρεπιπτοντως συγκεντρωσα καποια χρησιμα tips στο παρακατω link. Ισως εχουν αναφερθει καποια απο αυτα και εδω. Δεν εχω διαβασει ολο το thread.

Firefox 3 Tips and Tricks

Δημοσ.

Καλημερα,εχω στα XP,τον fIrefox 2.0.0.15,εχω τσεκαρει για αυτοματες ενημερωσεις,εκτος απο αυτο,μου εχει κανει 3-4 ενημερωσεις παλαιοτερα,παω στη /βοηθεια/ελεγχος για ενημερωσεις και μου λει οτι δεν υπαρχουν, γιατι ?

Δημοσ.
Καλημερα,εχω στα XP,τον fIrefox 2.0.0.15,εχω τσεκαρει για αυτοματες ενημερωσεις,εκτος απο αυτο,μου εχει κανει 3-4 ενημερωσεις παλαιοτερα,παω στη /βοηθεια/ελεγχος για ενημερωσεις και μου λει οτι δεν υπαρχουν, γιατι ?

Ο Firefox 2.0.0.15 είναι η τελευταία version του Firefox 2. Οπότε ο browser σου είναι ενημερωμένος.

O Firefox 3 δεν είναι update του Firefox 2 γι' αυτό και δεν τον βρίσκεις στα updates του FF 2.

Δημοσ.

Ρε παιδιά μπορείτε να μου πείτε,όταν ανοίγω τον Firefox,πώς μπορώ να βάλω κατευθείαν μια διεύθυνση χωρίς να πάω με το ποντίκι να κάνω click κια μετά να γράψω τη διεύθυνση;

ΕΥχαριστώ!

• Members
Δημοσ.

Αν εννοείς κάποια πληκτροσυντόμευση για να μεταβείς στην μπάρα διευθύνσεων είναι το Ctrl+L

Ομοίως, Ctrl+K είναι για την αναζήτηση του Google

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ πολύ!Αυτό έψαχνα.

Εγώ χρησιμοποιούσα το Tab στον Internet Explorer και όταν έβαλα Firefox δεν έκανε το Tab και χρησιμοποιούσα το F6.Ήμουν σίγουρος όμως ότι θα υπήρχε κάποια συντόμευση.

Παρεπιπτόντως,πολύ καλύτερος ο FIrefox από τον IE. ;) Αναρωτιέμαι γιατί δεν τον είχα αλλάξει πιο πριν. :rolleyes:

• Members
Δημοσ.

Μιας και ανέφερες το tab, αν θες να γράψεις τη διεύθυνση σε νέο tab αφήνοντας απείραχτα τα ήδη υπάρχοντα, η συντόμευση είναι Ctrl+T

Δημοσ.

βγήκε ενημέρωση για το firefox 3 την έκανα αλλά δεν είδα μέχρι τώρα καμία αλλαγή.

το περίεργο είναι ότι μόλις τον έκανα επανακίνηση μου έβγαλε μια καρτέλα ότι έχω την έκδοση 2.0.0.12

Δημοσ.

Καλησπέρα,έκανα το update από έκδοση 3.0.0 σε 3.0.1 και όλα τα add-on λειτουργούν κανονικά εκτός από το Download Accelerator Plus Integration(Έκδοση:8.0.6.5) και δεν μπορώ να κατεβάσω τίποτα με τον DAP(Download Manager) κάποια βοήθεια ??

Δημοσ.

Για να το πετύχουμε:

πληκτρολογούμε στην address bar: about:config

Ψάχνουμε την εγγραφή browser.search.openintab και την κάνουμε από false true.

Αυτό ήταν...

(Αλλά, τι περίεργο... Αυτό επιτυγχάνεται μόνο αν πατήσουμε enter μετά από αυτό που γράψαμε στο search box. Αν πατήσουμε το εικονίδιο στην άκρη, η αναζήτηση εμφανίζεται στο τρέχον παράθυρο...)

• Members
Δημοσ.
Για να το πετύχουμε:

πληκτρολογούμε στην address bar: about:config

Ψάχνουμε την εγγραφή browser.search.openintab και την κάνουμε από false true.

Αυτό ήταν...

(Αλλά, τι περίεργο... Αυτό επιτυγχάνεται μόνο αν πατήσουμε enter μετά από αυτό που γράψαμε στο search box. Αν πατήσουμε το εικονίδιο στην άκρη, η αναζήτηση εμφανίζεται στο τρέχον παράθυρο...)

Επίσης, το tabmix plus δίνει αυτή τη δυνατότητα (tools / tabmix plus options / tab opening / open tabs from / search bar) - και λειτουργεί σωστά τόσο με το enter όσο και πατώντας το εικονίδιο της αναζήτησης.

Δημοσ.
Επίσης, το tabmix plus δίνει αυτή τη δυνατότητα (tools / tabmix plus options / tab opening / open tabs from / search bar) - και λειτουργεί σωστά τόσο με το enter όσο και πατώντας το εικονίδιο της αναζήτησης.

To TabMixPlus δεν είναι συμβατό με τον firefox 3.0. (Στην έκδοση 2+ το χρησιμοποιούσα κι εγώ).

Ή βγήκε σήμερα αναβαθμισμένο και δεν το έχω δει ακόμα;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...