karaap Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Ποιες από τις παρακάτω μάρκες laptop είναι πιό αξιόπιστες ? Σε κλίμακα απο το 1....10 τι βάζετε? ACER APPLE ASUS FUJITSU-SIEMENS HP LG PACKARD BELL SAMSUNG SONY TOSHIBA
TechnoState Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 ACER 9 APPLE 1 ASUS 4 FUJITSU-SIEMENS 10 HP 2 LG 7 PACKARD BELL 6 SAMSUNG 8 SONY 3 TOSHIBA 5 πολυ ψηλα βαζω τους: Dell, Ibm/Lenovo και Alienware
Shineboy Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 ACER 1 APPLE 5 FUJITSU-SIEMENS 3 HP 7 SONY 8 TOSHIBA 9 DELL 9 ειχα acer & fujitsu γιαυτο και η χαμηλη βαθμολογια τωρα εχω sony πολυ ευχαριστημενος και στη δουλεια εχω χρησιμοποιησει hp + toshiba και σε φιλους apple dell βαθμολογώ βάση εμπειριών μου από χρήση (ποιότητα υλικών κλπ) και ειδκα απο service στα acer fujitsu toshiba dell
TechnoState Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 ρε φιλε Shineboy, ειλικρινα συγνωμη για την εκφραση κ το στυλ και παρακαλω να μην με παρεξηγησεις (στο βαθμο του δυνατου) αλλα, Acer-1 και Aplle-5 στον τομεα της αξιοπιστιας ....τHν ΠαΛεΥεΙς ΚαΘοΛοΥ?!(που λεγαμε παλια στο στρατο)
Shineboy Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Ναι τη γνώμη μου λέω επειδη ειχα acer του βαζω 1 γιατι ολο προβλήματα μου έβγαζε συνολικά σε 1μισι χρόνο το έστειλα 3 φορές για service χάλασε τη 1η φορά το ανεμιστηράκι μετά το πλήκτρο για το wi-fi και τελικά το dvd και ήταν και ακριβό μοντέλο γύρω στα 1300ευρώ το χα πάρει. Το δε service (alman) κάθε φορά δεν είχε ανταλλακτικό και περίμενα 3-4 εβδομάδες μέχρι να το φτιάξουν, δηλαδή πόσο έπρεπε να του βάλω; Για το apple έχει φίλος macbook και όσο το έχω χρησιμοποιήσει μου φαίνεται μέτριο προς καλό στη ποιότητα γιαυτό και το σκορ. Φιλικά
TechnoState Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Ναι τη γνώμη μου λέω επειδη ειχα acer του βαζω 1 γιατι ολο προβλήματα μου έβγαζε συνολικά σε 1μισι χρόνο το έστειλα 3 φορές για service χάλασε τη 1η φορά το ανεμιστηράκι μετά το πλήκτρο για το wi-fi και τελικά το dvd και ήταν και ακριβό μοντέλο γύρω στα 1300ευρώ το χα πάρει. Το δε service (alman) κάθε φορά δεν είχε ανταλλακτικό και περίμενα 3-4 εβδομάδες μέχρι να το φτιάξουν, δηλαδή πόσο έπρεπε να του βάλω; Για το apple έχει φίλος macbook και όσο το έχω χρησιμοποιήσει μου φαίνεται μέτριο προς καλό στη ποιότητα γιαυτό και το σκορ. Φιλικά ααααααα....εεε πες το ετσι ρε φιλε, εγω το αντιθετο καταλαβα, ΣΥΓΝΩΜΗ για το προηγουμενο post, συμφωνω και επαυξανω μαζι σου. Η δικη μου κλιμακα ξεκιναει απο best-1 και καταληγει worst-10, αναμεσα στους 10 κατασκευαστες που παρουζει ο φιλος που ανοιξε το post.
Shineboy Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 ok no problem δε το διεκρινησα και γω εννοούσα 1 με άριστα το 10 για το acer, πάντως για το φίλο που ρωτάει όποιο και να πάρει να έχει τουλάχιστον 2 χρόνια εγγύηση ή να πάρει επέκταση εγγύησης για να μη τυχον πληρώσει κερατιάτικα για service κάποια στιγμή όπως εγώ...
npapas1977 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 IBM/Lenovo. Εχω παρει 2 μεχρι τωρα και ειναι στην κυριολεξια σκυλια με τεραστια διαρκεια μπαταριας 4-5 ωρες.3 χρονια εγγυηση. Acer ειχα και μετα απο 1,5 χρονο με αφησε.
TechnoState Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 ναι, αυτο ειναι σημαντικοτατο, οπως επισης να κοιταξει το after-sales support του καθε κατασκευαστη. Για μενα, Dell και IBM: υποδειγματικοτατο!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.