Προς το περιεχόμενο

Άοσμο εντομοαπωθητικό

skiabox

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Υπαρχει καποιο εντομοαπωθητικο που να ειναι αοσμο?Ευχαριστω.

Η μυγοσκοτωστρα.:mrgreen:

Επισης υπαρχουν συσκευες που διωχνουν τα εντομα που λειτουργουν με υπερηχους. Τους οποιους δεν ακουμε εμεις(οι ανθρωποι) αλλα υποτιθεται διωχνουν τα εντομα. Λεω υποτιθεται καθως δεν εχω ιδίαν αποψη για την αποτελεσματικοτητα τους....

Επισκέπτης
Δημοσ.
Η μυγοσκοτωστρα.:mrgreen:

Επισης υπαρχουν συσκευες που διωχνουν τα εντομα που λειτουργουν με υπερηχους. Τους οποιους δεν ακουμε εμεις(οι ανθρωποι) αλλα υποτιθεται διωχνουν τα εντομα. Λεω υποτιθεται καθως δεν εχω ιδίαν αποψη για την αποτελεσματικοτητα τους....

Υπάρχουν και προγράμματα υπερήχων για τον υπολογιστή, για κουνούπια.

Μόνο που τα κουνούπια είναι πολλές φυλές. Δεν εγγυώμαι για το αποτέλεσμα, γι' αυτό τώρα κάθομαι ανάμεσα από 4 φιδάκια που είναι πιο αποδοτικά.

:-D

Δημοσ.

γενικά άοσμα είναι τα υγρά εντομοαπωθητικά. Εγώ χρησιμοποιώ vapona. Εντελώς άοσμο, και πολύ αποτελεσματικό.

Σαν τα 4 φιδάκια του Αιγαία βέβαια δεν έχει. Τρελή μαστούρα όμως.

Εκτός κι αν είσαι κατά έβρο. Εκεί δεν πιάνει τίποτα. Καθόμασταν σκοπιά με 4 και 5 και 15 φιδάκια γύρω γύρω. Τα γ@@@μένα καθόταν για πλάκα πάνω στο φιδάκι, σαν να σε κορόιδευαν. Μόνο πάνω από το κράνος δεν μπορούσαν να τσιμπήσουν. Πάνω από τα ρούχα άνετα.

Δημοσ.

armpit.jpgfart.jpg219614581_4342bc4f8d.jpg

Και πριν βιαστειτε να απαντησετε "μα δεν ειναι αοσμα" κλπ. θα σας θυμισω τη λαική σοφία "ο καθένας την πορδή του μοσχολίβανο την κάνει".

Δημοσ.

Επίσης, ένα πορτοκάλι με καρφωμένα γαρύφαλλα (το μπαχαρικό ε) διώχνει τις μύγες και μυρίζει εκπληκτικά.

Δημοσ.

Ο χρήστης Semjâzâ λέει:

το διαβασα στο βιβλιο των μικρων εξερευνητων

εντιτ

Ο χρήστης Semjâzâ λέει:

ΕΧΩ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 10 ΤΟΜΟΥΣ

εντιτ 2

Ο χρήστης Semjâzâ λέει:

εγω απο αυτα τα βιβλια ομως εχω μαθει φοβερες πατεντες νοικοκυρικης

Δημοσ.

Εαν θέλεις για τις ντουλάπες σου υπάρχουν άοσμα (vapona) ή με άρωμα λεβάντας/κέδρου (Βisbardi που είναι και φυσικό) .

Δημοσ.
γενικά άοσμα είναι τα υγρά εντομοαπωθητικά. Εγώ χρησιμοποιώ vapona. Εντελώς άοσμο, και πολύ αποτελεσματικό.

Σαν τα 4 φιδάκια του Αιγαία βέβαια δεν έχει. Τρελή μαστούρα όμως.

Εκτός κι αν είσαι κατά έβρο. Εκεί δεν πιάνει τίποτα. Καθόμασταν σκοπιά με 4 και 5 και 15 φιδάκια γύρω γύρω. Τα γ@@@μένα καθόταν για πλάκα πάνω στο φιδάκι, σαν να σε κορόιδευαν. Μόνο πάνω από το κράνος δεν μπορούσαν να τσιμπήσουν. Πάνω από τα ρούχα άνετα.

thnx.θα χτυπησω ενα τετοιο μαλλον!

Δημοσ.

Παιδια, τι ειναι τα εντομα που μοιαζουν με κονουπια και μυγακια, αλλα δεν ειναι σκνιπες? Δεν ξερω τι ειναι. Χτες ψεκασα για να φυγουν, κοντεψα να ψοφησω κι εγω μαζι μαυτα απο τη βρωμα.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Και εδώ προβλημα με κουνούπια

διάβασα αυτή την ιστορία

http://journeytoforever.org/edu_homer.html

και μιλάει για ένα Thai lemon grass (Cymbopogon citratus)

που κάνει καλή δουλειά

νομίζω είναι αυτό το φυτό

http://en.wikipedia.org/wiki/Cymbopogon

το έχουμε στην ελλάδα ? πως λέγεται ?

Μήπως Λουίζα ?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...