skiabox Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Υπαρχει καποιο εντομοαπωθητικο που να ειναι αοσμο?Ευχαριστω.
Krokodilos Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Υπαρχει καποιο εντομοαπωθητικο που να ειναι αοσμο?Ευχαριστω. Η μυγοσκοτωστρα. Επισης υπαρχουν συσκευες που διωχνουν τα εντομα που λειτουργουν με υπερηχους. Τους οποιους δεν ακουμε εμεις(οι ανθρωποι) αλλα υποτιθεται διωχνουν τα εντομα. Λεω υποτιθεται καθως δεν εχω ιδίαν αποψη για την αποτελεσματικοτητα τους....
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Η μυγοσκοτωστρα. Επισης υπαρχουν συσκευες που διωχνουν τα εντομα που λειτουργουν με υπερηχους. Τους οποιους δεν ακουμε εμεις(οι ανθρωποι) αλλα υποτιθεται διωχνουν τα εντομα. Λεω υποτιθεται καθως δεν εχω ιδίαν αποψη για την αποτελεσματικοτητα τους.... Υπάρχουν και προγράμματα υπερήχων για τον υπολογιστή, για κουνούπια. Μόνο που τα κουνούπια είναι πολλές φυλές. Δεν εγγυώμαι για το αποτέλεσμα, γι' αυτό τώρα κάθομαι ανάμεσα από 4 φιδάκια που είναι πιο αποδοτικά.
leftermann Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 γενικά άοσμα είναι τα υγρά εντομοαπωθητικά. Εγώ χρησιμοποιώ vapona. Εντελώς άοσμο, και πολύ αποτελεσματικό. Σαν τα 4 φιδάκια του Αιγαία βέβαια δεν έχει. Τρελή μαστούρα όμως. Εκτός κι αν είσαι κατά έβρο. Εκεί δεν πιάνει τίποτα. Καθόμασταν σκοπιά με 4 και 5 και 15 φιδάκια γύρω γύρω. Τα γ@@@μένα καθόταν για πλάκα πάνω στο φιδάκι, σαν να σε κορόιδευαν. Μόνο πάνω από το κράνος δεν μπορούσαν να τσιμπήσουν. Πάνω από τα ρούχα άνετα.
freedubus Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Και πριν βιαστειτε να απαντησετε "μα δεν ειναι αοσμα" κλπ. θα σας θυμισω τη λαική σοφία "ο καθένας την πορδή του μοσχολίβανο την κάνει".
Chrisxxx Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Ο Βασιλικος λενε οτι διωχνει τα κουνουπια τα οποια λατρευουν την ποδαριλα!!!
freedubus Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Σώπα! Κι εγώ που τους εκανα ψυχαναλυση προσπαθωντας να καταλαβω αν ειναι φετιχιστές η απλα μαζόχες!
Garnele Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Επίσης, ένα πορτοκάλι με καρφωμένα γαρύφαλλα (το μπαχαρικό ε) διώχνει τις μύγες και μυρίζει εκπληκτικά.
Garnele Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Ο χρήστης Semjâzâ λέει: το διαβασα στο βιβλιο των μικρων εξερευνητων εντιτ Ο χρήστης Semjâzâ λέει: ΕΧΩ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 10 ΤΟΜΟΥΣ εντιτ 2 Ο χρήστης Semjâzâ λέει: εγω απο αυτα τα βιβλια ομως εχω μαθει φοβερες πατεντες νοικοκυρικης
eliask Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Εαν θέλεις για τις ντουλάπες σου υπάρχουν άοσμα (vapona) ή με άρωμα λεβάντας/κέδρου (Βisbardi που είναι και φυσικό) .
skiabox Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 γενικά άοσμα είναι τα υγρά εντομοαπωθητικά. Εγώ χρησιμοποιώ vapona. Εντελώς άοσμο, και πολύ αποτελεσματικό. Σαν τα 4 φιδάκια του Αιγαία βέβαια δεν έχει. Τρελή μαστούρα όμως. Εκτός κι αν είσαι κατά έβρο. Εκεί δεν πιάνει τίποτα. Καθόμασταν σκοπιά με 4 και 5 και 15 φιδάκια γύρω γύρω. Τα γ@@@μένα καθόταν για πλάκα πάνω στο φιδάκι, σαν να σε κορόιδευαν. Μόνο πάνω από το κράνος δεν μπορούσαν να τσιμπήσουν. Πάνω από τα ρούχα άνετα. thnx.θα χτυπησω ενα τετοιο μαλλον!
flo1 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Παιδια, τι ειναι τα εντομα που μοιαζουν με κονουπια και μυγακια, αλλα δεν ειναι σκνιπες? Δεν ξερω τι ειναι. Χτες ψεκασα για να φυγουν, κοντεψα να ψοφησω κι εγω μαζι μαυτα απο τη βρωμα.
_GiorgosK Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Και εδώ προβλημα με κουνούπια διάβασα αυτή την ιστορία http://journeytoforever.org/edu_homer.html και μιλάει για ένα Thai lemon grass (Cymbopogon citratus) που κάνει καλή δουλειά νομίζω είναι αυτό το φυτό http://en.wikipedia.org/wiki/Cymbopogon το έχουμε στην ελλάδα ? πως λέγεται ? Μήπως Λουίζα ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.