kokas08 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Παιδιά καλημέρα, Πρόσφατα έκανα format στον pc μου και πριν 2 μέρες ανακάλυπσα πως έχω πρόβλημα καθώς εγκα8ιστώ drivers... Τους βασικούς drivers τους έκανα εγκατάσταση τις 2 πρώτες μέρες και δεν υπήρχε πρόβλημα...Πήγα χθες να βάλω και άλλους drivers μεταξύ αυτών και το service pack 3 των xp και περίπου κατά το τέλος της εγκατάστασης μου λεει ένα παραθυρο ''access is denied'' και τίποτα άλλο! Ούτε directory ούτε τπτ....πρέπει να πω πως το pc μου έχει 2 σκληρούς ο ένας που έχει τα windows είναι χωρισμένος σε 2 partition το ένα που έχει τα windows σε 10gb και ο υπόλοιπος είναι 100gb Παρακαλώ βοήθεια καίγομαι!!!
washcloud Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Για ποιό πράγμα καίγεσαι ; Για την εγκατάσταση του sp3 ; Άσ' το το ρημάδι άμα σου βγάζει errors. Tέσπα μάλλον πάει να ενημερώσει κάποιο αρχείο που είναι σε χρήση (από τα Win μάλλον ; ). Δεν ξέρω, αλλά μήπως αν δοκίμαζες να το εγκαταστήσεις από safe mode ;
SeKoS Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Είσαι logged σαν Administrator? Μήπως έχεις βάλει κανα AV/Security που κόβει τα πάντα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.