skoros Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Παιδιά η ξαδέρφη μου ενδιαφέρεται για αυτόν εδώ τον φορητό Δεν είναι υπερβολικά καλός για τα λεφτά του; Που είναι η φάκα; Η μάρκα απο όσο ξερω καλή είναι. Το blu ray drive φανταζομαι είναι και dvd recorder Περιμένω γνώμες
alex2005 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Όχι υπερβολικά καλός για τα λεφτά του δεν είναι....απλά είναι μία αρκετά καλή τιμή. Η μόνη μου ένσταση είναι στην ανάλυση της οθόνης...είναι λίγο χαμηλή για 17άρα. Βέβαια το Blu Ray σβήνει το μειονέκτημα της οθόνης.
epivitor Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Η αναλυση της οθονης ειναι μια χαρα μιας και πολυ ακριβοτερα μοντελα εχουν υψηλοτερη αναλυση απ'αυτη. Ναι το blu ray drive είναι και dvd recorder. Και εγω σκεφτομαι να αγορασω αυτο το μοντελο ή το dv9880ev ή ακομα καλυτερα το dv9770ev το οποιο εχει την τιμη του dv9860ev αλλα ειναι ιδιο με το dv9880ev με τη μονη διαφορα οτι το dv9770ev δεν εχει blu ray drive.
skoros Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Γενικά για τη μάρκα τι ξερετε να μου πειτε; Ακούγονται πολλά προβλήματα για τους ΗΡ?? Ξέρω ότι είναι και λίγο θεμα τύχης το ποσο καλός θα βγεί ένας φορητός, αλλά όμως δε θέλω να είναι προβληματικό όπως οι Acer. 4 στα 4 ατομα που ξερω με ACER είχαν σοβαρα προβλήματα. Το service της ΗΡ τι λεει; Αν παθει κάτι θα το κρατήσουν για κανα μήνα; Ρωτάω κυρίως όσους έχουν εμπειρία από ΗΡ
skiabox Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Δεν ξερω κατα ποσο στις 5400 στροφες τρεχουν καλα τα vista καθοτι εχουν πολυ υψηλο disk access.
epivitor Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Δεν ξερω κατα ποσο στις 5400 στροφες τρεχουν καλα τα vista καθοτι εχουν πολυ υψηλο disk access. Εγω παντως δεν ξερω πολλα laptops που να δουλευουν σε περισσοτερες απο 5400 στροφες δηλαδη για να ειμαι ειλικρινης δεν ξερω κανενα.Ασε που πολυ ευκολα μπορεις να βαλεις τα xp μιας και οι drivers βρισκονται στην επισημη σελιδα της hp.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.