kage Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 πoιο θεωρειτε καλο σιτε ή περιοδικο για αγορες-πωλησεις σκαφων στην ελλαδα? http://www.boat.de/data/datenblatt_yacht.php?objekt_id=7162285&lang=gr&koop= ας πουμε στο παραπανω σιτε λεει στην τιμη ? 17.180,- Φορολογητέα στην ΕΕ Το ΦΠΑ μπορεί να δηλωθεί ξεχωριστά VAT paid τελικα πληρωνει ή ειναι πληρωμενο το φπα?τι εννοει μπορει να δηλωθει ξεχωριστα? αν παρεις ενα σκαφος απο το εξωτερικο μεταχειρισμενο με ξενη σημαια μπορεις να το κρατησεις με την υπαρχουσα σημαια? αν δειτε τιμες στο εξωτερικο κ τις συγκρινετε με ελλαδα θα δειτε τραγικες διαφορες. κοιταω αν βρω καμμια ευκαιρια για ενα 6-8μ καμπινατο ~20χιλ.βρηκα 2 πολυ καλα εως 3 χρονων το ενα ηταν fake κ το αλλο πουληθηκε... μου παν οτι υπαρχουν κ καινουργια με 35χιλ π.χ. chaparral
Garnele Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Ελληνικό σάητ δε γνωρίζω και όσες φορές έχω αγοράσει περιοδικό ήταν αυτό, το οποίο είναι στα γερμανικά. Κατά τ' άλλα οι γνώσεις μου επικεντρώνονται σε ένα κουτσό-στραβό πιλοτάρισμα ιστιοπλοϊκού, οπότε δεν μπορώ να σε βοηθήσω ιδιαίτερα με τα σκάφη. Αναφορικά με τη σημαία πάντως, μπορείς σίγουρα να κρατήσεις την ξένη αν θες, απλά το έθιμο ( είναι να σηκώνεις και μια μικρότερη της χώρας στην οποία βρίσκεσαι.
sam sam Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 και εγω περιοδικο προτεινω...ρωτα και σε κανα 2 με 3 ομιλους...μπορει και να βρεις κατι καλo
kaiowas Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Απο το επος κατασκευης στην υπογραφη σου επεσες στο Bayliner?! Μεγαλη κατρακυλα... Αν ειναι οικονομικο το θεμα να βοηθησουμε.
soturin Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 ένα μύριο ο καθένας και το βγαλε... (αυτό δεν είναι που στο top gear είπε ο hammond "if darth vader was a pirate, this is what he'd have"?)
teleiomenos Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Εχεις ψαξει το θεμα "τελη ταξινομησης" ? Επιπλεον πως θα το φερεις? Θελει εξοδα αρκετα η μεταφορα του. Θα λεγαα ψαξε εδω και μεσω γνωστου καλυτερα.....να υπαρχει και μια εγγυηση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.