ylianos Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Σκέφτομαι να εγκαταλείψω τα PC και να στραφώ προς macintosh και συγκεκριμένα έναν imac 20'' Έχω ένα ασύρματο DSL modem linksys με το οποίο συνδέομαι στο ιντερνετ. Θα λειτουργήσει στον imac ή χρειάζεται και άλλη συσκευή για δικτύωση wifi; ευχαριστώ για τις απαντήσεις
haHa Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Σκέφτομαι να εγκαταλείψω τα PC και να στραφώ προς macintosh και συγκεκριμένα έναν imac 20'' Έχω ένα ασύρματο DSL modem linksys με το οποίο συνδέομαι στο ιντερνετ. Θα λειτουργήσει στον imac ή χρειάζεται και άλλη συσκευή για δικτύωση wifi; ευχαριστώ για τις απαντήσεις Ναι θα λειτουργησει.. Απλα ο imac δεν φημιζεται οτι εχει πολυ δυνατο σημα...(λογω περιβληματος αλουμινιου και λογω οτι δεν δεχεται εξωτερικη κεραια)
S4Lv4Ti0N Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Δε θα έχεις κανένα πρόβλημα.. και δεν είχα reports για χαμηλό σήμα... σίγουρα όχι λόγω αυτού πάντως...
vitalogy Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 και εγω εχω εναν imac (αλουμινιο) στο ασυρματο και το σημα ειναι καμπανα
Angeldust Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Κι'εγώ τα ίδια με iMac 24" alu. Σήμα άψογο αλλά έχω το router σχετικά κοντά, στο διπλανό δωμάτιο δηλαδή, μεσολαβεί ενας τοίχος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.