sabolion Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 (Συγνώμη αν κάνω ορθογραφικά.). Ευχαριστώ όσους μου έδωσαν κάποια βιβλία μαγείας για να με βοηθήσουν, έχω ώμος μια απορία το βιβλίο «Σαμανιστική εμπειρία» τι ακριβός είναι? Πιο βιβλίο έχετε δοκιμάσει εσείς και τα μαγικά του πιάνουν?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Πιο βιβλίο έχετε δοκιμάσει εσείς και τα μαγικά του πιάνουν? του Μητσοτάκη...ΣΤΑΘΕΡΗ ΑΞΙΑ
sabolion Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Σήμερα έμαθα για το βιβλίο με τίτλο «ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΜΑΓΕΙΑΣ» τη γνώμη έχετε?
antonl Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Τι θες να κάνεις sabolion; Σίγουρα δεν αστειεύεσαι;
gtsamour Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Να μην ασχολείσαι με αυτά μη σε πάρει ο διάολος....
Super Moderators billdanos Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Σήμερα έμαθα για το βιβλίο με τίτλο «ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΜΑΓΕΙΑΣ» τη γνώμη έχετε? Ε αμα είναι πλήρες δεν το συζητάμε καν!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 με πόσο % λιπαρά?
NoD Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Κούραση η μαγεία. Βρες το τζίνι, να τα κάνει αυτό για σένα. Όχι κλείδωμα, κλειδαμπαρώστε το.
sabolion Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Κάποιος που έχει ένα τέτοιου είδους βιβλίο πιο βιβλίο και να έχει δη αποτέλεσμα?
Ma3str0 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Αυτή είναι η πραγματική μαγεία: http://www.cup.gr/catalogue/book.asp?bookID=69
pappous_soulis Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Είχα ένα βιβλίο παλιά,δεν θυμάμαι τίτλο.Το'χα πάρει απ'τη γιαγιά μου,και μπορώ να πω ήταν καλό. Έμαθα εβραΐκά,το διάβασα και μεταμορφώσα το χαμστερ της ξαδερφής μου σε πυγολαμπίδα.
Sellers Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Και εγώ είχα διαβάσει ένα με τίλτο ''Μαύρη μαγεία και σατανισμός, εντυπωσίασε τους φίλους σου'' και είχα μάθει πως να κλειδώνω topics. Αργότερα σε μια μάχη μεταξύ εμένα και του paredwse η κουφάλα μου έκλεψε την δύναμη και εγώ αναγκαστικά πήρα την δικιά του. Τώρα μπορώ απλά να λέω απ'έξω οποιοδήποτε νομοθεσία οποιαδήποτες χρονολογίας.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Κάποιος που έχει ένα τέτοιου είδους βιβλίο πιο βιβλίο και να έχει δη αποτέλεσμα? Άσχετο: Τι ηλικία έχεις?
Lomar Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 ρε sabolion σοβαρά τώρα, πως είναι δυνατόν να πιστεύεις και να ρωτάς με τόση σιγουριά ποιος έχει δοκιμάσει τι, και μάλιστα να ρωτάς αν έπιασε κιόλας; αυτά τα πράγματα δεν είναι δυνατόν να ισχύουν - οχι επειδή δεν είναι συμβατά με τη λογική κτλ - αλλά επειδή είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο οτι δεν ισχύουν δεδομένων των παραγόντων που συντελούν κατα τις "τελετές" αυτές. εξηγούμαι: τι σχέση έχει το σφαγμένο λαρύγγι του κόκκορα πάνω στη συκωταριά μέσα σε μια πεντάλφα με την περίοδο μιας παρθένας με το αν θα πάθει κολικό του νεφρού κάποιος; η παραπάνω τελετή δε πιάνει για να βλάψεις κάποιον, πιάνει όμως για να κλειδωθεί αυτό το thread Edit: μόλις είδα οτι ο ερμής είναι ανάδρομος στον ονούφριο και οτι η σελήνη είναι απέναντι απο τον κρόνο και δεξιά απο τον άρη, οπότε το thread αυτό ίσως χρειαστεί λίγο ακόμα trollarisma προτού κλειδωθεί για πάντα στο πυρ το εξώτερο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.