Προς το περιεχόμενο

απατη με καρτα αναληψης μεσω ΑΤΜ!!! ΠΡΟΣΟΧΗ


groove54

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Σημερα ενας φιλος μου πηγε να κανει αναληψη απο τον λογαριασμου του σε μηχανημα της Eurobank και διαπιστωσε οτι καποιος εχει κανει αναληψη 280 ευρω απο ΑΤΜ που βρισκεται στο Συνταγμα.

Απο την τραπεζα του ειπαν οτι μολις εβαλε την καρτα του καποια στιγμη στο μηχανημα αυτοι εβγαλαν ακριβες αντιγραφο της καρτας.

Προφανως κατι ειχαν προσαρμοσει στην υποδοχη της καρτας. Η τραπεζα κατα πασα πιθανοτητα θα του επιστρεψει τα λεφτα αλλα να προσεχετε ολοι για μην πεσετε θυμα τετοιας απατης.

Σκεφτειτε να ειχε περισοτερα λεφτα στον λογαριασμο του και να μην του τα επεστρεφε η τραπεζα!!!:eek:

 

Be aware...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Στηνουν κ καμερουλες για να δουν τον κωδικο σου . Aυτη η ιστορια γινεται παρα πολλα χρονια, δεν γινεται να βρουν μια λυση ? Θεωρω πως τα πιο ασφαλη atm ειναι εκεινα που ειναι μεσα σε κτιρια κ χρειαζεται να σκαναρει την καρτα σου ενα μηχανημα για να μπεις μεσα .

 

Μακαρι να του επιστρεψει τα λεφτα η τραπεζα του φιλου σου

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δυστυχως οι πορτες που χρειαζονται να "δουν" την καρτα για να ανοιξουν, ανοιγουν με παντος ειδους καρτες...Εχω δοκιμασει μεχρι και καρτα απο δωματιο ξενοδοχειου (!)...Ουτε εκει υπαρχει ασφαλεια λοιπον. Απλα καλυπτετε με το χερι σας εντελως το πληκτρολογιο και γραψτε το PIN στα τυφλα...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Συνέβει στη φίλη μου πριν κάνα χρόνο αυτό...

Στην αρχή πήγαν να το ρίξουν στο συγγενικό της περιβάλλον και οτι κάποιος της είχε πάρει την κάρτα..

Ευτυχώς το θέμα έφτασε σε εφημερίδες και στην τηλεόραση λόγω των πολλών κρουσμάτων οπότε δεν μπορούσαν να το αρνηθούν...

Αυτοί έβαζαν μια μεμβράνη οπου "διάβαζε" το pin οπότε δεν χρειαζότανε κάμερα... και είχανε βάλει και μέσα στην υποδοχή της κάρτας μια μλκίτσα που αντέγραφε τα στοιχεία της κάρτας... Έτσι έκαναν ανενόχλητοι την δουλειά τους..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...