Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

φίλε prospa,

Μπορεί να έχεις δίκιο σε ότι λες μπορεί και όχι. Είναι υποκειμενικό το θέμα.Από το Diablo 2 που αναφέρεις έχω ένα απωθημένο. Δεν κατάφερα ποτέ να βρω Windforce παρά τα άπειρα runs και αυτό ήταν για εμένα το Άγιο Δισκοπότηρο και το endgame του.Το Diablo 3+RoS σίγουρα δεν αποτελεί ένα άλμα στο gaming προς τα εμπρός όπως οι προκάτοχοι του, είναι όμως ο μοναδικός κατά τη γνώμη μου άξιος εκπρόσωπος της κατηγορίας παιχνιδιών που λέγεται action rpg. Επίσης τώρα μπήκαν και τα leaderboards οπότε αν θέλεις μπορείς να θεωρήσεις αυτό ως endgame. Να μπει το όνομα σου στο top-ten.Αυτό που μου κάνει τεράστια εντύπωση με την Blizzard είναι ότι στηρίζει όλες τις παραγωγές της και πάνω απ΄ όλα ΑΚΟΥΕΙ και βρίσκει λύσεις στα παράπονα των πελατών της. Το Diablo 3 από τότε που βγήκε μέχρι σήμερα δεν έχει καμία σχέση. Έχουν προστεθεί πολλά νέα στοιχεία και συνέχεια βγαίνουν patch για διορθώσεις όπου απαιτούνται. Οι της Blizzard υπεύθυνοι είναι μάγοι στο να κρατούν το ενδιαφέρον των gamer ζωντανό. Δυο μέρες τώρα έκανα συνεχώς run για να βρίσκω treasure goblins και να καταφέρω να μπω στο περιβόητο vault.Τα κατάφερα δις.Είχε την πλάκα του.

Όπως πολλά άτομα αναφέρει παλαιότερα εδώ μέσα, αυτό είναι το Diablo και χαίρομαι πραγματικά που δεν έχει αλλοιώσει τον χαρακτήρα του. Σχετικά με την παραμετροποίηση των παικτών νομίζω ότι η Blizzard σε έχει ήδη ακούσει και γιαυτό πρόσθεσε τα Paragon. Έχεις τη δυνατότητα να τονίσεις διαφορετικές ιδιότητες των χαρακτήρων σου, όπως επίσης έχεις τη δυνατότητα να craftάρεις το δικό σου gear όπως εσύ θέλεις. Κατανοώ τον προβληματισμό σου πάντως. Περίμενες κάτι καινοτόμο από το Diablo όπως όλοι μας άλλωστε. Υπομονή μέχρι το Diablo 4.

• Like 1
Δημοσ.

Είχε ήδη κάτι καινοτόμο. Το gameplay του ακόμη και αν είναι ψιλοστάνταρ και πολύ straight forward σε όλα τα class είναι απίστευτο στο Action κομμάτι του. Είναι απλά απίστευτο.

Γκρινιάζω γιατί ουσιαστικά δεν έχει RPG κομμάτι. Δε γίνεται ρε συ να έχει τόσες επιλογές σε builds economy crafting itemisation μια τόσο φτηνή παραγωγή όπως το PoE και μια παραγωγή όπως το Diablo να μην έχει ΤΙΠΟΤΑ σε αυτούς τους 4 τομείς (και όχι δε θεωρώ γαμάτο το PoE που χάνει πολύ αντίστοιχα στο action κομμάτι). Δεν είναι θέμα άποψης. Είναι γεγονός.

Μια χαρά game είναι απλά και τα λεφτά του αξίζει και fun προσφέρει απλά για μένα είναι ένα offline game στυλ fable και ως εκεί. Τα achievements και τα leaderboards είναι για FPS games όχι για Action RPG :)

Δημοσ.

φίλε prospa,

Μπορεί να έχεις δίκιο σε ότι λες μπορεί και όχι. Είναι υποκειμενικό το θέμα.Από το Diablo 2 που αναφέρεις έχω ένα απωθημένο. Δεν κατάφερα ποτέ να βρω Windforce παρά τα άπειρα runs και αυτό ήταν για εμένα το Άγιο Δισκοπότηρο και το endgame του.Το Diablo 3+RoS σίγουρα δεν αποτελεί ένα άλμα στο gaming προς τα εμπρός όπως οι προκάτοχοι του, είναι όμως ο μοναδικός κατά τη γνώμη μου άξιος εκπρόσωπος της κατηγορίας παιχνιδιών που λέγεται action rpg. Επίσης τώρα μπήκαν και τα leaderboards οπότε αν θέλεις μπορείς να θεωρήσεις αυτό ως endgame. Να μπει το όνομα σου στο top-ten.Αυτό που μου κάνει τεράστια εντύπωση με την Blizzard είναι ότι στηρίζει όλες τις παραγωγές της και πάνω απ΄ όλα ΑΚΟΥΕΙ και βρίσκει λύσεις στα παράπονα των πελατών της. Το Diablo 3 από τότε που βγήκε μέχρι σήμερα δεν έχει καμία σχέση. Έχουν προστεθεί πολλά νέα στοιχεία και συνέχεια βγαίνουν patch για διορθώσεις όπου απαιτούνται. Οι της Blizzard υπεύθυνοι είναι μάγοι στο να κρατούν το ενδιαφέρον των gamer ζωντανό. Δυο μέρες τώρα έκανα συνεχώς run για να βρίσκω treasure goblins και να καταφέρω να μπω στο περιβόητο vault.Τα κατάφερα δις.Είχε την πλάκα του.

Όπως πολλά άτομα αναφέρει παλαιότερα εδώ μέσα, αυτό είναι το Diablo και χαίρομαι πραγματικά που δεν έχει αλλοιώσει τον χαρακτήρα του. Σχετικά με την παραμετροποίηση των παικτών νομίζω ότι η Blizzard σε έχει ήδη ακούσει και γιαυτό πρόσθεσε τα Paragon. Έχεις τη δυνατότητα να τονίσεις διαφορετικές ιδιότητες των χαρακτήρων σου, όπως επίσης έχεις τη δυνατότητα να craftάρεις το δικό σου gear όπως εσύ θέλεις. Κατανοώ τον προβληματισμό σου πάντως. Περίμενες κάτι καινοτόμο από το Diablo όπως όλοι μας άλλωστε. Υπομονή μέχρι το Diablo 4.

σεβαστη η αποψη σου αλλα θα διαφωνησω καθετα με οτι εχεις πει.

συνοπτικα:

leaderboards = bots

μοναδικος αξιος εκπροσωπος της κατηγοριας παιχνιδιων arcade hack and slash γιατι αυτό arpg δεν ειναι. αμα ψαχτεις λιγακι θα δεις ποιος ειναι ο αξιος συνεχιστης των προκατοχων του diablo 1 και 2.

απο τοτε που εφυγε ο παλιος jay wilson και μπηκε το νεο team RoS, προσπαθουν με νυχια και με δοντια να αντιγραψουν μια ανυπαρκτη εταιρια που εχει φερει τα πανω κατω στα arpg. οπως φενεται ομως ειναι σα να εχεις ατομα που εχουν κανει μια κακογραμμενη διασκευη αλλα παρ'ολα αυτα θεωρουν οτι ειναι μουσικοι...

δυστυχως το diablo εχει αλλοιωσει τον χαρακτηρα του. θες να μου πεις δηλαδη οτι ειναι περιπου το ιδιο οπως ηταν παλια?

ενα κονσολαδικο arcade no brain ειναι για μεχρι 10 χρονων και πολυ σου λεω.

ναι στο diablo 4 ο χαρακτηρας σου θα φοραει  jetpack και θα παιζεται με το kinect.

Δημοσ.

zeke

...ενώ τα προηγούμενα είχαν μέσα γρίφους και sudoku να λύνουμε για να ακονίζουμε το μυαλό.κλικ κλικ ήταν και ατελείωτο gear farming. :-)

Το μοναδικό θέμα που προσωπικά με ξένισε στην αρχή, γιατί τώρα πλέον το συνήθισα και το οικειοποιήθηκα ήταν τα καρτουνίστικα γραφικά του.

Θα μου άρεσε περισσότερο τα γραφικά να έχουν την τεχνοτροπία του Grim Dawn.

Δημοσ.

σεβαστη η αποψη σου αλλα θα διαφωνησω καθετα με οτι εχεις πει.

συνοπτικα:

leaderboards = bots

μοναδικος αξιος εκπροσωπος της κατηγοριας παιχνιδιων arcade hack and slash γιατι αυτό arpg δεν ειναι. αμα ψαχτεις λιγακι θα δεις ποιος ειναι ο αξιος συνεχιστης των προκατοχων του diablo 1 και 2.

απο τοτε που εφυγε ο παλιος jay wilson και μπηκε το νεο team RoS, προσπαθουν με νυχια και με δοντια να αντιγραψουν μια ανυπαρκτη εταιρια που εχει φερει τα πανω κατω στα arpg. οπως φενεται ομως ειναι σα να εχεις ατομα που εχουν κανει μια κακογραμμενη διασκευη αλλα παρ'ολα αυτα θεωρουν οτι ειναι μουσικοι...

δυστυχως το diablo εχει αλλοιωσει τον χαρακτηρα του. θες να μου πεις δηλαδη οτι ειναι περιπου το ιδιο οπως ηταν παλια?

ενα κονσολαδικο arcade no brain ειναι για μεχρι 10 χρονων και πολυ σου λεω.

ναι στο diablo 4 ο χαρακτηρας σου θα φοραει  jetpack και θα παιζεται με το kinect.

Συμφωνώ με αυτά που λες αλλά και το PoE που αναφέρεις δεν είναι πανάκεια. Φανταστικό economy/customisation στοιχείο αλλά το action κομμάτι του απλά δε συγκρίνεται. Μόνο και μόνο το γεγονός ότι τα melee builds εκεί είναι απαγορευτικά λόγω desync εμένα με απωθεί.

Το παράπονό μου είναι ότι οκ το PoE λόγω μεγέθους εταιρίας δε μπορούσε να έχει το gameplay του Diablo. Το Diablo γιατί ρε γαμώτο δε μπορούσε να έχει τα στοιχεία του PoE? Απλές και λογικές ιδέες είναι. Δεν έχει κάτι το ιδιαίτερο και θα είχε αφήσει απλά εποχή.

Δημοσ.

Σοβαρα τωρα γραψτε σε πμ. Η φτιαξε θεμα για action rpg. Τα χιλιοειπομενα κλασσικα παλι με το path of exile και το diablo2. Εχει γινει το θεμα μην πω τι εχει βγει pacth μπηκαν τα season και θα διαβαζουμε πααααααλι και ξανα τα ιδια,. Βαλτε spoiler στην τελικη να βοηθησετε αυτους που αδιαφορουν για τα οφ τοπικ σας και θελουν να διαβαζουν μονο για το diablo.

20 θεματα κλαψα και αλλα τοσα καποιοι να προσπαθουν να εξηγησουν σε τοιχο τα ανεξηγητα....

Δημοσ.

Συμφωνώ με αυτά που λες αλλά και το PoE που αναφέρεις δεν είναι πανάκεια. Φανταστικό economy/customisation στοιχείο αλλά το action κομμάτι του απλά δε συγκρίνεται. Μόνο και μόνο το γεγονός ότι τα melee builds εκεί είναι απαγορευτικά λόγω desync εμένα με απωθεί.

Το παράπονό μου είναι ότι οκ το PoE λόγω μεγέθους εταιρίας δε μπορούσε να έχει το gameplay του Diablo. Το Diablo γιατί ρε γαμώτο δε μπορούσε να έχει τα στοιχεία του PoE? Απλές και λογικές ιδέες είναι. Δεν έχει κάτι το ιδιαίτερο και θα είχε αφήσει απλά εποχή.

δεν ειναι τοσο απαγορευτικο οσο νομιζεις. τεσπα. δεν εχει νοημα να το λεμε εδω.

δικαιο το παραπονο σου.,αλλα οταν εχεις ατομα που δεν ξερουν την τυφλα τους και που παν τα 4 απο classic arpg αυτο το αποτελεσμα θα εχεις. επισης δεν τους ενδιαφερει να ειναι competitive ουτε hardcore. σκοπευουν σε μεγαλο κοινο και το μεγαλο κοινο ειναι casuals.

γι'αυτο και το poe, dota και mtg ειναι απο τα πιο δυσκολα games για να μαθεις. Εχουν το δικο τους hc κοινο

ok saflom :X

Δημοσ.

ασε που το Diablo ειναι εντελως κλειστο OS δε μπορεις να βαλεις ο,τι εφαρμογη γουσταρεις ενω το PoE ειναι ανοιχτο να κανεις ο,τι θες αλλα νταξει το Diablo εχει πολυ καλυτερη καμερα αλλα ειναι ακριβο.

Δημοσ.

Πρόλαβα να πάω μέχρι level 47 προτού συμπληρωθούν 1000 άτομα για level 70. Πότε πρόλαβαν; Ο πρώτος πήγε 70 μέσα σε 2 ώρες... Λένε πως εκμεταλλέυονται κάποια bounties T6 που δε χρειάζεται να σκοτώνεις τέρατα. Απλά παίρνεις τα ΧΡ.

Edit: Και ναι, ακόμα και ο 1000ός έχει αυτή τη στιγμή 4 elite kills, 26 monsters killed και 87 bounties. Ξεκάθαρο exploit.

Δημοσ.

Πρόλαβα να πάω μέχρι level 47 προτού συμπληρωθούν 1000 άτομα για level 70. Πότε πρόλαβαν; Ο πρώτος πήγε 70 μέσα σε 2 ώρες... Λένε πως εκμεταλλέυονται κάποια bounties T6 που δε χρειάζεται να σκοτώνεις τέρατα. Απλά παίρνεις τα ΧΡ.

Edit: Και ναι, ακόμα και ο 1000ός έχει αυτή τη στιγμή 4 elite kills, 26 monsters killed και 87 bounties. Ξεκάθαρο exploit.

http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/14058656458

Δημοσ.

ωπα ρε συ. δηλαδη αποψεις δεν υπαρχουν σε ενα θεμα? δεν ειναι ευπροσδεκτες και οι αρνητικες και οι θετικες? δηλαδη εσυ θες εδω στο θεμα να εχεις μονο την μια αποψη?

ο τυπαρας απο πανω @prospa αναλυσε περιληπτικα πως ηταν και πως εγιναν τα πραγματα. την αληθεια λεει. σκουπιδι ειναι το d3 και καποιοι δεν το ξερουν ή κανουν πως δεν το ξερουν.

Στην πάνω πρόταση ζητάμε να υπάρχουν απόψεις.

Και στην αμέσως από κάτω βγάζουμε το παιχνίδι σκουπίδι, απλά κάποιοι δεν το ξέρουν ή το αρνούνται, ακυρώνοντας φυσικά κάθε άποψη!

Αυτά είναι! 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...