gildo Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Ευτυχως μου εχει πεσει 2 φορες το boon of the hoarder και σταματησα να ανυσηχω για το gold.Το ειχα αφησει ποσο καιρο και εδω και 20 μερες εχω καει κανονικα.Παντως ανεβαινει σφαιρα το paragon και απο 60 εχω φτασει 175 αρκετα γρηγορα.Γιατι μας βαζει σε que σημερα?
Tmark Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 50% κάτω το Diablo 3 + Reaper of souls στο Battlenet.
*nenya* Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Έχετε να κάνετε καμιά πρόταση για σετάκι που να ταιριάζει στην seasonal character μου; http://www.diabloprogress.com/hero/diablocat-2293/Magitsoula/54865290 Ή κανα wizardοitem γενικά που να boostάρει κάπως το damage της ή το intelligence. Μέχρι Torment III αντέχει η Μαγιτσούλα... :/ 1
Dakonblackblade Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Η στρατηγική είναι απλή. θα παίζεις Rifts και τα shards θα τα σπρώχνεις στην Kadala αλλά μόνο για κομμάτια πανοπλίας. Όχι όπλα rings και amulets. Πρώτα όμως θα πρέπει να μαζεύεις 500 shards και θα τα σπρώχνεις όλα μαζί. 2-3 green και legendary εγγυημένα σχεδόν. Έτσι θα ντυθείς. Το όπλο ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ socket ΜΕ EMERALD Αρχικά , βασικοί κανόνες. Όλα τα αντικείμενα πρέπει να έχουν socket. Ώμοι-ζώνη-παντελόνι-μπότες-στήθος=αμυντικά stats (inte+vit+all res/armor) και ότι άλλο βολέψει (elemental dmg+skill dmg+Life%) Κράνος- bracers- όπλο-δαχτυλίδια-amulet- γάντια -orb=επιθετικά stats (int+crit chance+ Crit Damage) και ότι άλλο βολέψει (vitality-attack speed-elemental dmg είναι πάντα καλοδεχούμενα crit chance =crit damage/10 , αυτή είναι η βασική ισορροπία. Αυτοί είναι οι βασικοί κανόνες για να ανεβάσεις τη μαγιτσούλα σου. Τα άλλα ποιο μετά. Ισχύουν και για τους άλλους ήρωες. 1
klainmaingr Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Έχετε να κάνετε καμιά πρόταση για σετάκι που να ταιριάζει στην seasonal character μου; http://www.diabloprogress.com/hero/diablocat-2293/Magitsoula/54865290 Ή κανα wizardοitem γενικά που να boostάρει κάπως το damage της ή το intelligence. Μέχρι Torment III αντέχει η Μαγιτσούλα... :/ Όπως είπε ο dakon θες rifts/rifts/rifts Μπαίνε και σε publics t6 για αρχή, ούτως η άλλως ένας να είναι ντυμένος οι υπόλοιποι μπορούν να κάνουν spectate. Θέλεις το firebird set, ένα καλό arlyse και απο κει και πέρα ανάλογα τι θα πέσει πράττεις. Ιδανικό θα ήταν ένα δυνατό wand of woh αλλα μπορείς να βάλεις και οποιοδήποτε maxarismένο ancient όπλο. Γενικά οι wizard είναι απο τα αδικημένα class αυτού του Patch αλλα αυτό πάει περισσότερο στα greaters. Μέχρι t6 με κάποια ανθρώπινα items θα πρέπει να το φαρμάρεις για πλάκα. Οπότε θέλεις gametime για να έχεις αν μη τι άλλο έστω mediocre full firebird set/ ανθρώπινο weapon κ τα άλλα θα έρθουν. Για αρχή έτσι όπως σε βλέπω απλά αρχίζεις να φοράς ότι πέφτει και σου δίνει stats και θα σε βγάλει ο δρόμος. 1
*nenya* Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Θενκς ρε παιδιά! Για αρχή έβαλα emerald στο όπλο της και άρχισα να 'πειράζω' τις ιδιότητες άλλων αντικειμενων στην βυζαρομυστίκ. Το πράμα φτιάχνει και μπαίνει το νερό στ'αυλάκι. Αλλά με τα blood shards δεν έχω δει κάτι θετικό ως τώρα :/ τα κάνω trade και πέφτουν σκατά items, κυρίως rare. Συνεχίζω με τα rifts και η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταια! Το κακό είναι ότι θέλω να λιωσω και δεν έχω αρκετό χρόνο γαμωτο..
Dakonblackblade Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Θα μαζεύεις 500 shards πρώτα και θα τα ξοδεύεις όλα μαζί στην Kadala για armor. Δε γίνεται να μη σου πετάξει. Αν πηγαίνεις 100 100 , σώθηκες.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 καλά δεν είναι ότι έχει διαφορά, απλά φαίνεται καλύτερα στο μάτι 1
*nenya* Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Ε με 400-500 πάω κάθε φορά :Ρ αλλά ναι, μάλλον τυχερά είναι αυτά.
linkoln Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΔΑΗ! εχει ενας φιλος και το diablo 3 & reapers of souls δεν μπορει να κανει ανακτηση με την καμια απο την battlenet ενω εχει προτοτυπα τα games, me τα cd keys .. ενω ειχε δηλωσει το email του δεν υπαρχει στην battlenet. υπαρχει δυνατοτητα να δουμε που εχουν καταχωρηθει τα cd keys???
savoukos Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΔΑΗ! εχει ενας φιλος και το diablo 3 & reapers of souls δεν μπορει να κανει ανακτηση με την καμια απο την battlenet ενω εχει προτοτυπα τα games, me τα cd keys .. ενω ειχε δηλωσει το email του δεν υπαρχει στην battlenet. υπαρχει δυνατοτητα να δουμε που εχουν καταχωρηθει τα cd keys??? Αν όταν έκανε το λογαριασμό είχε δώσει τα στοιχεία του ναι(πες mail μπορεί να είχε βάλει κάποιο κ να μην θυμάται πιο έβαλε-συχνό φαινόμενο αν εχεις 2-3 mail).Όπως και να έχει μπορεί να κάνει ticket ή να πατήσει για Live support μιας και έχει τα cdkeys.Απλά το δύσκολο θα είναι αν δεν έχει βάλει τα στοιχεία του να γίνει εξακρίβωση ότι αυτός π έχει τα cdkey και αυτός π είχε βάλει τα cdkey είναι ο ίδιος.
linkoln Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 το θεμα ειναι οτι δεν μπορω να βρω ticket με τετοιο θεμα να ανοιξω !! εφτιαξα αλλο account λεει οτι τα cd keys που εχουν οι συσκευασιες εχουν γινει αλλου claime??? τι κανουμε τωρα????
Προτεινόμενες αναρτήσεις