greeneye Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 esc και leave game ο τύπος είναι αθάνατος Ακουστε τι εκανα! Βρηκα μια εξοδο στο τελος της πιστας που εμφανιστηκε ο χαρος (σε αλλη πιστα) και μπενοβγαινα! Στα κλασματα δευτερολεπτου που εμφανιζομουν εβλεπα να σηκωνει το χερι να με ξυλοφορτωσει!!! Αμεσως κρυβομουν και παλι εξω! Φορτωνα οτι skills ειχα και δεν ειχα και μπενοβγενα συνεχως μεχρι να νιωσω οτι εχω 1 δευτερόλεπτο ζωης να του ριξω μερικές! Το κόλπο έπιασε!!! Εκατσα και τον εφαγα, τα λιγοτερα death απο καθε φορα! Μολις καμια 50αρια death!
hawkpilot Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Αν δεν κάνω λάθος, οι περισσότεροι greater rift guardians είναι "σκότωμα" για melee χαρακτήρες όπως ο βάρβαρος. Προσπάθησε να αλλάξεις play-style (hit & run) και αύξησε όσο μπορείς τα toughness & recovery - κόλπα σαν αυτό που "βρήκες" δε θα σε βοηθήσουν να τελειώσεις το rift στο 15λεπτο. Ακουστε τι εκανα! Βρηκα μια εξοδο στο τελος της πιστας που εμφανιστηκε ο χαρος (σε αλλη πιστα) και μπενοβγαινα! Στα κλασματα δευτερολεπτου που εμφανιζομουν εβλεπα να σηκωνει το χερι να με ξυλοφορτωσει!!! Αμεσως κρυβομουν και παλι εξω! Φορτωνα οτι skills ειχα και δεν ειχα και μπενοβγενα συνεχως μεχρι να νιωσω οτι εχω 1 δευτερόλεπτο ζωης να του ριξω μερικές! Το κόλπο έπιασε!!! Εκατσα και τον εφαγα, τα λιγοτερα death απο καθε φορα! Μολις καμια 50αρια death!
greeneye Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 αμα αρχισω και βαζω τough και παπαριες θα μειωσω damage... δε σηκωνει την παραμικρη μειωση damage γιατι μετα θα φτανω με χειροτερο χρονο στον guardian... ο boss βγαινει, αρκει να μην ειναι ενας απο τους παπαρες... το 48αρι το εχω παντως απλα δε μου καθεται ο αρχηγος.
Locko Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Και πως θα ξερεις οτι επεσε? Θα στο πει ο random public-ας που τον σκοτωσε? Ε ναι, έτσι γίνεται συνήθως.
suffocater Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Ε ναι, έτσι γίνεται συνήθως. Ειλικρινα,ΟΥΤΕ μια φορα δεν μου το εχει πει ενας. Καμια 2 φορες απλα ημουν τυχερος και εκανα τυχαια tp πανω του λιγο μετα αφοτου τον ειχε σφαξει,και ειδα στο minimap το αστερακι του legendary drop
hawkpilot Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Λογικό είναι να μη θες να μειώσεις το dmg αλλά πρέπει να κάνεις κάποιες παραχωρήσεις. Δε γίνεται να παίζεις με 10k str, 1k vit εκτός κι αν κάνεις farm σε normal Τ6 rift. Δυστυχώς το D3 είναι πολύ unbalanced μετά το 2.2 - και δεν έχει αποβάλλει την αγάπη του προς τους dh. Το βάρβαρο τον κατέντησαν ανεμοστρόβιλο - το μοναδικό build που μπορεί να αντέξει σε μεγάλα rifts. αμα αρχισω και βαζω τough και παπαριες θα μειωσω damage... δε σηκωνει την παραμικρη μειωση damage γιατι μετα θα φτανω με χειροτερο χρονο στον guardian... ο boss βγαινει, αρκει να μην ειναι ενας απο τους παπαρες... το 48αρι το εχω παντως απλα δε μου καθεται ο αρχηγος.
vpanos1 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Ειλικρινα,ΟΥΤΕ μια φορα δεν μου το εχει πει ενας. Καμια 2 φορες απλα ημουν τυχερος και εκανα τυχαια tp πανω του λιγο μετα αφοτου τον ειχε σφαξει,και ειδα στο minimap το αστερακι του legendary drop εγω παντως εχω παιξει πανω απο 50 φορες σε public για κλειδια και ολοι λεγανε στο chat αν το βρηκανε η οχι π.χ σε act 1 γραφουν 1+ αν επεσε το κλειδι η 1- αν δεν επεσε
mphxths Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 αμα αρχισω και βαζω τough και παπαριες θα μειωσω damage... δε σηκωνει την παραμικρη μειωση damage γιατι μετα θα φτανω με χειροτερο χρονο στον guardian... ο boss βγαινει, αρκει να μην ειναι ενας απο τους παπαρες... το 48αρι το εχω παντως απλα δε μου καθεται ο αρχηγος. πρασινε , φημες λενε οτι σε αυτο το 48αρι εκανες πανω απο μια ωρα..αληθευουν ? Στο χω πει χιλιαδες φορες..αλλαξε build..επισης ......... ignore pain.... μειωση 50% του dmg που τρως για 4 secs αν θυμαμαι καλα.. Μεγαλη υποθεση...αλλα δεν μπορεις να το χωρεσεις στο δικο σου build...
aliakas Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 το πράσινο μάτι φταίει μαγνητίζει τον αθάνατο Συμβουλή φόρα στο λαιμό ματάκι για να μην σε ματιάζουν και στο χέρι κομποσκοίνι α και στον άλλο καρπό βραχιολακι για τον Μάη
greeneye Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 (επεξεργασμένο) πρασινε , φημες λενε οτι σε αυτο το 48αρι εκανες πανω απο μια ωρα..αληθευουν ? Στο χω πει χιλιαδες φορες..αλλαξε build..επισης ......... ignore pain.... μειωση 50% του dmg που τρως για 4 secs αν θυμαμαι καλα.. Μεγαλη υποθεση...αλλα δεν μπορεις να το χωρεσεις στο δικο σου build... δεν ξερω ποση ωρα κρατησε το μαρτυριο γιατι πραγματικα δεν κοιταξα τον τελικο χρονο απλα πατησα να τελειωνει η εικονα το οκ! το πράσινο μάτι φταίει μαγνητίζει τον αθάνατο Συμβουλή φόρα στο λαιμό ματάκι για να μην σε ματιάζουν και στο χέρι κομποσκοίνι α και στον άλλο καρπό βραχιολακι για τον Μάη εσυ Aliakas μην λες πολλα γιατι μου φαινεται θα βγαλω απευθειας το 49αρι και θα γινω εγω ο ΑΘΑΝΑΤΟΣ!!! edit : περιμενεις κατι καλο και βγαζει κατι παλαβα και αναρωτιεσαι... μπας και επιασα το τζακποτ και δεν το πηρα πρεφα? Επεξ/σία 3 Ιουνίου 2015 από greeneye 1
greeneye Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 και τωρα ειναι η ωρα της ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΗΔΟΝΗΣ με cold snap... ΧΑΣΤΟΥΚΙΖΩ ΕΓΩ!!! (4-5 περιεργα death στη διαδρομη απο μπουγιο... κανενα στον αρχηγο! (με κανενα αμυντικο rune!) )
aliakas Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 gratzz βρε χαράς στο κουράγιο σου να μπεις 48 rift χωρίς αμυντικό rune εγώ δεν το τολμώ γιατί μετά ο guardian με έχει 1 καρπαζιά άσε που πιο εύκολα πιάνεις το joker παρά να σου πέσει εύκολος guardian
greeneye Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 (επεξεργασμένο) gratzz βρε χαράς στο κουράγιο σου να μπεις 48 rift χωρίς αμυντικό rune εγώ δεν το τολμώ γιατί μετά ο guardian με έχει 1 καρπαζιά άσε που πιο εύκολα πιάνεις το joker παρά να σου πέσει εύκολος guardian τον guardian τον εβγαλα για πλακα περνωντας συνεχως μεσα του χωρις προβλημα... απλα προσεχα οταν εκανε την θανατηφορα καρατια να μην ειμαι απο κατω. Αν εκανε απλη επιθεση την ωρα που περνουσα στη χειροτερη περιπτωση πηγαινα λιγη ζωη πριν το θανατο οποτε πατουσα q η απλα στριφογυριζα λιγο παραπανω η απλα πηγαινα σε health που ειχε πεσει. Ανετα παντως... Τελικα το nerve of steel ΔΕ μου αρεσει καθολου... οσες φορες το ειχα αναθεμα και αν με εσωσε ποτε απο fatal ζημια. Πιστευω απο οσα εχω δοκιμασει οτι το redless ειναι το ποιο χρησιμο αφου σου μειωνει 50% το damage! (περαν τα λιγοτερα fury κτλ) ειναι πολυ σημαντικο γιατι με -50% απο unity και -50% απο redless αμα εχεις καλη επαναφορα health θα προλαβεις να σηκωθεις ορθιος... αν μου πεσει amulet και γλιτωσω 1 απο τα 4 runes τοτε θα βαλω νομιζω το redless. Στο 49 που επαιξα για πλακα ρολουσα αλλα με ειχαν κουτουλια αυτα τα κερατιατικα ζωακια... οταν ξαναπαιξω δε θα περναω κοντα τους, καλη στρατηγικη να δουμε αν μπορει να βγει. * το σκεπτικο μου ειναι το εξης... οτι και να κανεις θα πεθανεις 1-2 φορες μεχρι να πας guardian. Οποτε εχε μεγιστο damage τουλαχιστον να καθαριζεις το γρηγοροτερον οταν καθαριζεις να σου φτασει ο χρονος και για το boss.Ουσιαστικα πρεπει να βρεις το μεγιστο damage μεχρις εκει που μπορεις και προχωρας ωστε να βρεις και πυλωνες και σχετικα γιατι χωρις αυτα ΔΕΝ πας πουθενα. Παντως στο 49 ζοριζουν τα πραγματα αφου τα ζωντανα με τις κουτουλιες με εχουν 1 κουτουλια. Οταν ξαναπαω θα δοκιμασω παλι επιθετικη τακτικη χωρις να πλησιαζω τα ζωα αυτα να δω Αν μπορει να βγει. Ηδη με ολα αυτα (4 rune damage) νιωθω οτι καθαριζω αργα...που να μειωσω damage! Αλιακας εσυ που πλησιασες το 49 να το βγαλεις... σε ειχαν και εσενα 1 κουτουλια η αντεχες μια? Επεξ/σία 4 Ιουνίου 2015 από greeneye
aliakas Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 είχα το nerve of steel οπότε δεν ξέρω πόσο damage κάνουν το nerve είναι καλύτερο αν έχεις λίγο health γιατί με ένα hit 800k damage με το redless είσαι dead ενώ με το nerve όχι προλαβαίνεις μέσα σε 3 sec να πατήσεις το q το redless το χρησιμοποιουσα αναγκαστικά όσο δεν είχα unity τώρα δεν υπαρχει χώρος στο build μου στο ww έχεις heal rune ή damage ? εγώ έχω αρχίσει να καλοβλέπω το παλιό μου όπλο με λιγότερο damage αλλά με 35k health per hit γιατί το q είναι τραγικά αργό
greeneye Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 τα 4 runes μου που εβγαλα το 48αρι ανετα (αφου ειχα και καποια death - σε καλο ριφτ ομως) ειναι ... συστημα full επιθεση με ξαφνικες αμυνες - ruthless - berserker - brawler - rampage νομιζω το 30+ hit-health ειναι γαματο γιατι θα σε βοηθαει να χτυπας συνεχως τον boss και να διατηρεις ζωη,αρκει να αντεχεις 1 χτυπημα και να μην ειναι ο αθανατος... πλεον σκεφτομαι και εγω αλλαγη build για περισσοτερο damage και αντοχη... κατι εχω στο νου μου... xi xi http://eu.battle.net/d3/en/profile/GMWARRIOR-2670/hero/58511427
Προτεινόμενες αναρτήσεις