Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

βγάλαμε πολλα λεφτα(και άκοπα αν το συγκρινεις με το ποσο) για να μην το νοσταλγουμε,οπως και να το κανεις.

Ειδικά οσοι μποτάραμε απ τον πρωτο μήνα.

αλλο η νοσταλγια και αλλο το πρηξιμο μπαλων σε καθε ποστ του πρασινου για το ΑΗ...η νοσταλγια κραταει λιγο..η εμμονη περισσοτερο :)

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

θα μου ανεβασει καποιο παλικαρι 1 χαρακτηρα σημερα στο 70? ποιος θα μπορει βραδακι

edit : ευχαριστω πολυ τον forisGR για το ανεβασμα 0-70 του Voldemort μαγου μου :-)

Επεξ/σία από greeneye
  • Like 1
Δημοσ.

κάποιος είχε ζητήσει σε μια-δυο γραμμές να μάθει τη προσφέρει το νέο patch 

ορίστε σε ένα λεπτό 

https://youtu.be/qzXew-Gl2AQ

το patch όπως είχαμε πει μπαίνει μετά το maintenance

Patch 2.3 will release tomorrow after maintenance (Wednesday for Europe and Asia)

• Like 1
Δημοσ.

αλλο η νοσταλγια και αλλο το πρηξιμο μπαλων σε καθε ποστ του πρασινου για το ΑΗ...η νοσταλγια κραταει λιγο..η εμμονη περισσοτερο :)

lel :P

Δημοσ.

aliakas... μιλαμε φιλε με αυτο το βιντεο του 1 λεπτου τα ειδα ολα και τα εμαθα ολα αμεσως!!!!!

πολυ κατατοπιστικο!!!

Περαν της πλακας τωρα λιγο πολυ ξερω τι γινεται απλα οταν τα διαβαζεις σταα notes φαινονται πολλα, φαινονται βουνο κτλ κτλ

Οταν το αρχισουμε σε λιγα λεπτα θα ειμαστε expert

Ελπιζω να σταματησει να στριφογυρναει ο βαρβαρος...

Δημοσ.

αν σας πω οτι δεν εχω καταλαβει ακομα πως θα λειτουργει το cube..δεν το χω πολυψαξει βεβαια..μπορει να ειναι απλο...

Δημοσ.

να σου πω εγω πως... θα ριχνεις οτι αχρηστο πρασινο εχεις μεσα θα τα κανει μιξη και θα σου βγαζει μια απο τα γιδια

η αντε ενα λιγο καλυτερο και θα ερχεται μετα ο καθε Αλιακας και τσουπ στο adventure mode θα του βγαζει στο πρωτο

πεσιμο ενα γαματο οπλο η κατι αντιστοιχο... :X

Με λιγα λογια ο cube θα ειναι ο νεος...

ARTISAN!

Δημοσ.

αν σας πω οτι δεν εχω καταλαβει ακομα πως θα λειτουργει το cube..δεν το χω πολυψαξει βεβαια..μπορει να ειναι απλο...

είναι απλό

σε ένα farming game προσθέτεις ένα farming μηχανισμό

με αποτέλεσμα win win

ps

μην δίνεις σημασία σε γνωστά troll :P

τσίμπα ένα

OVaY91M.jpg

στάνιαρες ?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...