mphxths Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 βγάλαμε πολλα λεφτα(και άκοπα αν το συγκρινεις με το ποσο) για να μην το νοσταλγουμε,οπως και να το κανεις. Ειδικά οσοι μποτάραμε απ τον πρωτο μήνα. αλλο η νοσταλγια και αλλο το πρηξιμο μπαλων σε καθε ποστ του πρασινου για το ΑΗ...η νοσταλγια κραταει λιγο..η εμμονη περισσοτερο
tzelen Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Το patch λάθος βγαίνει Live αύριο (25/8) γύρω στις 18.00 (cube κουτουλου). Η S4 ξεκινάει 28/8.* * Αν δεν κάνω λάθος
greeneye Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 (επεξεργασμένο) θα μου ανεβασει καποιο παλικαρι 1 χαρακτηρα σημερα στο 70? ποιος θα μπορει βραδακι edit : ευχαριστω πολυ τον forisGR για το ανεβασμα 0-70 του Voldemort μαγου μου Επεξ/σία 25 Αυγούστου 2015 από greeneye 1
aliakas Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 κάποιος είχε ζητήσει σε μια-δυο γραμμές να μάθει τη προσφέρει το νέο patch ορίστε σε ένα λεπτό https://youtu.be/qzXew-Gl2AQ το patch όπως είχαμε πει μπαίνει μετά το maintenance Patch 2.3 will release tomorrow after maintenance (Wednesday for Europe and Asia) 1
suffocater Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 αλλο η νοσταλγια και αλλο το πρηξιμο μπαλων σε καθε ποστ του πρασινου για το ΑΗ...η νοσταλγια κραταει λιγο..η εμμονη περισσοτερο lel
greeneye Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 aliakas... μιλαμε φιλε με αυτο το βιντεο του 1 λεπτου τα ειδα ολα και τα εμαθα ολα αμεσως!!!!! πολυ κατατοπιστικο!!! Περαν της πλακας τωρα λιγο πολυ ξερω τι γινεται απλα οταν τα διαβαζεις σταα notes φαινονται πολλα, φαινονται βουνο κτλ κτλ Οταν το αρχισουμε σε λιγα λεπτα θα ειμαστε expert Ελπιζω να σταματησει να στριφογυρναει ο βαρβαρος...
GaGaS_Thess Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 περα απο το video του ενος λεπτου υπαρχει και το : http://www.diablofans.com/news/48504-patch-2-3-roundup-2-3-releasing-tomorrow
mphxths Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 αν σας πω οτι δεν εχω καταλαβει ακομα πως θα λειτουργει το cube..δεν το χω πολυψαξει βεβαια..μπορει να ειναι απλο...
greeneye Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 να σου πω εγω πως... θα ριχνεις οτι αχρηστο πρασινο εχεις μεσα θα τα κανει μιξη και θα σου βγαζει μια απο τα γιδια η αντε ενα λιγο καλυτερο και θα ερχεται μετα ο καθε Αλιακας και τσουπ στο adventure mode θα του βγαζει στο πρωτο πεσιμο ενα γαματο οπλο η κατι αντιστοιχο... Με λιγα λογια ο cube θα ειναι ο νεος... ARTISAN!
aliakas Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 αν σας πω οτι δεν εχω καταλαβει ακομα πως θα λειτουργει το cube..δεν το χω πολυψαξει βεβαια..μπορει να ειναι απλο... είναι απλό σε ένα farming game προσθέτεις ένα farming μηχανισμό με αποτέλεσμα win win ps μην δίνεις σημασία σε γνωστά troll τσίμπα ένα στάνιαρες ?
greeneye Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 καποιοι τρεμουν την εκκινηση μου στο season4... και καλα κανουν!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις