Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μαζί με το patch λογικά αφου είναι το Season 5 μέσα στο ptr. 

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Λογικά. Και γώ προσπαθώ να τελειώσω το τελευταίο journey.

Δημοσ.

Σε 3 εβδομάδες τελειώνει το season. Break για 1-2 εβδομάδες εκεί γύρω στα Χριστούγεννα και ξεκινάει το Season 5 με το καινούργιο patch.

Άντε να φτάσουμε 1000 paragon κούτσα κούτσα να κάνουμε τα τελευταία pushαρίσματα στο ladder.

Δημοσ.

Έχω να το πιάσω καιρό. Δεν ξέρω καν τι είναι αυτό το Journey που λες  :-D

ε, κάθε season έχει 5-6 set από quests (βγάλε rift Torment 10 under 3mins) και τα λοιπά, rewards banner, pet και portraits. νομίζω στο 2ο "lvl" του seasonal journer παίρνεις τα χοντρά rewards, τα υπόλοιπα είναι για κάψιμο. Τελευταίο που έχω ακόμα, έχει ζόρι για την κατηγορία μου -casual :P

Δημοσ.

καπου κουραστηκα στο 61 ριφτ και το αφησα... πρεπει να αλλαξω build και δεν εχει ποια νοημα. Δεν επεσε ενα ρημαδι καλο σπαθι

οποτε αντε γεια. Παιζω το arkham goty και ειναι παιχνιδαρα... παλιο λιγο βεβαια αλλα με κραταει καθηλωμενο.

Καπου σπαστηκα με το παραγκον που πρεπει να παιζεις 24 ωρες με βαρδιες για να φτασεις πολυ ψηλα γενικα.

Δεν ξερω καν αν θα ασχοληθω με το νεο season... αν αλλαξουν το παραγκον και δεν εξαρτασαι απο εκει τοτε ισως ναι.

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά ειμαι νέος στο παιχνίδι και αν θα ψηνόταν κανεις να μιλάγαμε μέσω Ts η Skype για να με διδάξει λίγο και γενικά να το καταλάβω λίγο γιατί έχω φτάσει σε ένα σημείο αλλα δεν ξέρω ποτε τελειώνει ....!!! Ευχαριστώ...!! Καλημέρα...!!

Δημοσ.

καλησπερα σας!
μπορω να αγορασω κατευθειαν το diablo reaper of souls?
ή πρεπει να αγορασω το diablo 3 και μετα το reaper of souls?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...