Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ξαναγυρνάμε στο game

nightmare difficulty έχουν γέλιο τα Unique mobs

πετυχαίνω μία τριάδα στην αρχή περίπου με fire chain (κάπως έτσι) και vortex (Που σε κάνει teleport Κοντά του)

ο ψόφος ήταν πολύ γρήγορος μπορώ να πω :mrgreen:

p.s. αν είναι για spoiler πείτε να το κάνω edit

Δημοσ.

μπορεις να παιξεις αλλες δυσκολιες εκτος απο normal αλλα να μην πεθαινει για παντα ο char?

επισης το auction house σας δουλευει?παταω search κ δεν μου βγαζει τπτ εδω κ κανα μισαωρο,πριν ηταν μια χαρα

Δημοσ.

μπορεις να παιξεις αλλες δυσκολιες εκτος απο normal αλλα να μην πεθαινει για παντα ο char?

επισης το auction house σας δουλευει?παταω search κ δεν μου βγαζει τπτ εδω κ κανα μισαωρο,πριν ηταν μια χαρα

Μάλλον τα μπέρδεψες..

ο char την κάνει για άλλες πολιτείες μόνιμα, μόνο στο hardcore mode

στο κανονικό mode Μπορείς να παίξεις ότι δυσκολία θες (από normal μέχρι inferno)

Δημοσ.

ααα οκ τοτε,εγω νομιζα οτι το hardcore ηταν αναγκαστικο σε hell inferno κτλ,οκ οποτε τοτε μια χαρα,

είναι επιλογή....βασικά μαζοχισμός είναι κατά εμένα, αλλά αλλάζει το gameplay άρδην(του φευγάτου η μάνα δεν έκλαψε ποτέ)

Δημοσ.

είναι επιλογή....βασικά μαζοχισμός είναι κατά εμένα, αλλά αλλάζει το gameplay άρδην(του φευγάτου η μάνα δεν έκλαψε ποτέ)

Πράγματι. Απλά δε νομίζω ότι θα το δοκιμάσω ποτέ σοβαρά όπως δεν το δοκίμασα και στο 2 για πολύ απλούς λόγους:

- Συνδέσεις internet στην Ελλάδα

- Αν συμβεί κάτι έκτακτο και πρέπει να αφήσω για λίγο το παιχνίδι (συμβαίνει αρκετά συχνά, με λίγα λόγια τηλέφωνα κλπ κλπ και διάφορα άλλα πράγματα που μπορούν να σου αποσπάσουν την προσοχή (ειδικά αν μένεις με γυναίκα / κοπέλα - παιδιά - σκυλιά - γατιά και για τους μικρότερους με γονείς). Με λίγα λόγια το hardcore θέλει να είσαι 100% εκεί γιατί είναι μ....ία να πεθάνεις από βλακείες...

Δημοσ.

Με guest pass εφτασα μεχρι εκει που παει το παιχνιδι και μολις ξαναμπηκα ειχα κανονικα το level μου και τα αντικειμενα αλλα τα quest ειχαν ξεκινησει απο την αρχη???

Το παθε κανας αλλος γκεστ???

Δημοσ.

το τελείωσα το normal solo και πάω για nightmare απο αυριο.

στην τελική μάχη αναγκάστηκα να φορέσω για πρώτη φορά ασπίδα στον barbarian , φαντάζομαι πρέπει να αρχίσω να το συνηθίζω γιατι το inferno δεν θα παίζετε αλλιώς (παίζετε είπα , οχι οτι θα το βγάλω κιόλας :lol: :lol: :lol: )

εντυπώσεις ? θετικές. Οσο ανεβαίνεις σε skills και αλλάζεις και gear και φοράς όμορφα πραγματάκια γίνεται και πιο ενδιαφέρων.

έκανα και(lvl 12-13) dh/wd να τα έχω για το μέλλον έτοιμα

πάντως μου έπεσαν κάτι τρελά κράνη αλλα είχαν int (dafug) <_<

στο τελευταίο act λιγο πριν τον diablo με εκείνα τα 3ποδα?4ποδα? γιγάντια mobs τα είδα όλα , μου την πέφτουν πολλα κλασικά και αρχίζω να κόβω , λεω έχω και potion για ώρα ανάγκης , και μου χώνουν δυο τέτοια απο 1 hit και με ξαπλώσανε :X :X :X θελω να δω ποσες φορές θα ψοφήσω αυριο και πόσες θα καταφέρω να ζήσω για πάνω απο 5 λεπτά στο inferno :lol: :lol:

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...