Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ πάντως dropara ένα καλό Wiz weapon στο Cow level και το έδωσα 10M

εμενα ακομα δεν μου χει ντροπαρει το πλαν για το normal staff και προφανως κατ'επεκταση και για τα αλλα...αμα δεν σε παει η δουλεια..τι να συζηταμε :)

Δημοσ.

εμενα ακομα δεν μου χει ντροπαρει το πλαν για το normal staff και προφανως κατ'επεκταση και για τα αλλα...αμα δεν σε παει η δουλεια..τι να συζηταμε :)

Κι εμένα τα ίδια. Γύρω στα 60 runs Izual και τίποτα..

Δημοσ.

Ευχαριστω για τις απαντησεις! Αυτο με την διαρκεια κατι μου κανει, δεν ξερω...

Παιδια παιζει κανεις με επιτυχια πονυ λεβελ ινφερνο; Πολλα τα λεφτα να το φτασω ως εκειιιιιι

Δημοσ.

Ευχαριστω για τις απαντησεις! Αυτο με την διαρκεια κατι μου κανει, δεν ξερω...

Παιδια παιζει κανεις με επιτυχια πονυ λεβελ ινφερνο; Πολλα τα λεφτα να το φτασω ως εκειιιιιι

doug , ζωνουλα 235 αρμορ / 73 intel / 27 vit / +41 cold res / +60 res all ..θα σε ενδιεφερε ? :)και φυσικα η ερωτηση αφορα οποιον παιζει intelligence-based char.

Δημοσ.

Καλησπέρα

Έχω 2-3 θεματάκια σχετικά με Demon Hunter και γενικότερα με το game.

Καταρχήν να πω ότι παίζω solo και όχι public game.

Δεν το έχω δοκιμάσει ποτέ το public game γιατί δεν ξέρω και πως δουλεύει το σύστημα κιόλας..

1) Έδωσα 150k και έφτιαξα το Staff για το αγελαδοπόνυ lvl σε normal.

Ένα full clear run με βάρβαρο 30lvl που το έκανα μου έδωσε μόνο 10k gold μαζί με τα drops πουλημένα σε vendor(μπλεδάκια όλα τρισχειρότερα από ότι είχα πάνω μου).

Τελικά αξίζει το staff ή τσάμπα τα έσκασα αυτά τα 150k. Μετά θέλει άλλα 100k νομίζω για upgrade στο nightmare lvl και 1m για το επόμενο... Να τα σκάσω πάλι λέτε αλλά αν μου δώσει πάλι 10k το run τότε αυτή την δουλειά θα κάνω μέχρι να κάνω απόσβεση? :mrgreen:

2) Έχω demon hunter 55 lvl στο hell ακόμα, και πραγματικά σε κάποια elites που έχουν teleport η με τραβάνε κοντά τους ή έχουν μια ασπίδα γύρω τους, δυσκολεύομαι αρκετά. Θα ψοφήσω δλδ 1-2 φορές στάνταρτ μέχρι να τα φάω. Απο την άλλη τα boss τα τρώω άνετα σχετικά... Αν πάμε έτσι στο Hell τότε να μην σκέφτομαι κάν το Inferno.. :mrgreen:

Αν μπορείτε να δώσετε κανα build για 55-56 lvl DH θα είμουν υπόχρεος. :rolleyes:

3) Έχω πάντα μαζί μου τον templar. Σωστά τον έχω λέτε ή θα έπρεπε να έχω κάποιον άλλον?

EDIT:

Κι εμένα τα ίδια. Γύρω στα 60 runs Izual και τίποτα..

Δοκιμάσατε με τα 4 items που χρειάζονται για το staff να τα έχετε πάνω σας και όχι στο σεντούκι σας?

Όταν δεν τα είχα πάνω μου δεν έπεφτε με τπτ το recipe και όταν τα είχα πάνω μου έπεσε με την πρώτη..

Πολύ πιθανό να είναι και σύμπτωση βέβαια.

Δημοσ.

doug ' date=' ζωνουλα 235 αρμορ / 73 intel / 27 vit / +41 cold res / +60 res all ..θα σε ενδιεφερε ? :)και φυσικα η ερωτηση αφορα οποιον παιζει intelligence-based char.[/quote']

Νομιζω εχω με μεγαλυτερο ιντελ αλλα δε θυμαμαι. Το ρες δε με βοηθαει καθολου δυστυχως!

Καλησπέρα

Έχω 2-3 θεματάκια σχετικά με Demon Hunter και γενικότερα με το game.

Καταρχήν να πω ότι παίζω solo και όχι public game.

Δεν το έχω δοκιμάσει ποτέ το public game γιατί δεν ξέρω και πως δουλεύει το σύστημα κιόλας..

Ένα full clear run με βάρβαρο 30lvl που το έκανα μου έδωσε μόνο 10k gold μαζί με τα drops πουλημένα σε vendor(μπλεδάκια όλα τρισχειρότερα από ότι είχα πάνω μου).

Τελικά αξίζει το staff ή τσάμπα τα έσκασα αυτά τα 150k. Μετά θέλει άλλα 100k νομίζω για upgrade στο nightmare lvl και 1m για το επόμενο... Να τα σκάσω πάλι λέτε αλλά αν μου δώσει πάλι 10k το run τότε αυτή την δουλειά θα κάνω μέχρι να κάνω απόσβεση? :mrgreen:

2) Έχω demon hunter 55 lvl στο hell ακόμα' date=' και πραγματικά σε κάποια elites που έχουν teleport η με τραβάνε κοντά τους ή έχουν μια ασπίδα γύρω τους, δυσκολεύομαι αρκετά. Θα ψοφήσω δλδ 1-2 φορές στάνταρτ μέχρι να τα φάω. Απο την άλλη τα boss τα τρώω άνετα σχετικά... Αν πάμε έτσι στο Hell τότε να μην σκέφτομαι κάν το Inferno.. :mrgreen:

Αν μπορείτε να δώσετε κανα build για 55-56 lvl DH θα είμουν υπόχρεος. :rolleyes:

3) Έχω πάντα μαζί μου τον templar. Σωστά τον έχω λέτε ή θα έπρεπε να έχω κάποιον άλλον?

1) το μονο που ξερω ειναι οτι μεχρι και χελ δεν αξιζει

2) καμια σχεση το χελ με το ινφερνο.

3) κι εγω αυτον εχω αλλα οχι και με πολυ καλο εξοπλισμο

Δημοσ.

2) Έχω demon hunter 55 lvl στο hell ακόμα, και πραγματικά σε κάποια elites που έχουν teleport η με τραβάνε κοντά τους ή έχουν μια ασπίδα γύρω τους, δυσκολεύομαι αρκετά. Θα ψοφήσω δλδ 1-2 φορές στάνταρτ μέχρι να τα φάω. Απο την άλλη τα boss τα τρώω άνετα σχετικά... Αν πάμε έτσι στο Hell τότε να μην σκέφτομαι κάν το Inferno.. :mrgreen:

1)Δεν εχω ιδεα για το πονυ λεβελ..ας απαντησει αλλος

2) Σκεψου το ενδεχομενο του Smoke Screen για τετοιες περιπτωσεις ...μολις σε "φερουν" κοντα τους με τον α ή β τροπο , smoke screen και παρε αποσταση ...και με το χερι ετοιμο για δευτερο smoke screen σε περιπτωση που δεν εχεις παρει ασφαλη αποσταση και εχει ληξει το 1ο.Επισης σκεψου το ενδεχομενο ενος trap με immoblize rune.

Επισης πες μας στατς/build να δουμε σε τι επιπεδο βρισκεσαι...

3)Σε σολο ο τεμπλαρ επιβαλλεται...σκαει και τα healings του σκαει και κατι charge/stuns κλπ...λιγο το ενα λιγο το αλλο..σου δινει χρονο να σκας το dmg σου...

Βεβαια θελει εξοπλισμο..γιατι στο ινφερνο..φευγει ακλαφτος..οποτε δεν βοηθαει την κατασταση αρκετα...

Οσο για τα public games ειναι απλο..μπαινεις σε ενα public game και δεν βοηθας..καθεσαι στην πολη και εκβιαζεις τους αλλους...αν το χειριστεις σωστα μπορει να φυγεις με κερδη :) :) (πλακα κανω προφανως :))

Δημοσ.

Οποτε προτεινεις ο εξοπλισμος του τεμπλαρ να ειναι φουλ αμυνα ωστε απλα να ζει οσο γινεται περισσοτερο;

Εχω φτασει επιτελους τα 40κ dmg αλλα και παλι ακτ 2 δεν τολμω. Μιας και τα αντικειμενα μου δεν πουλανε ετσι κι αλλιως σκεφτομαι μπας και απλα ανεβασω κι αλλους ηρωες 60 lvl

Δημοσ.

Οποτε προτεινεις ο εξοπλισμος του τεμπλαρ να ειναι φουλ αμυνα ωστε απλα να ζει οσο γινεται περισσοτερο;

Εχω φτασει επιτελους τα 40κ dmg αλλα και παλι ακτ 2 δεν τολμω. Μιας και τα αντικειμενα μου δεν πουλανε ετσι κι αλλιως σκεφτομαι μπας και απλα ανεβασω κι αλλους ηρωες 60 lvl

τόλμα τόλμα, εγώ με 38κ είμαι στο act2,

ψόφος πέφτει συχνά στα elites αλλά no pain no gain :)

Δημοσ.

Κοιτα φανταζομαι οτι οσοι χρησιμοποιουν τεμπλαρ , ειναι dps class .Αρα τον εχεις για "τοιχο"..αρα τον φουλαρεις hp/resistances και τον εχεις να απασχολει τα πληθη.

Δεν πιστευω οτι θα πιασει ποτε σοβαρο dps ο τεμπλαρ για να περιμενεις απο αυτον να καθαρισει το παιχνιδι.

40k dmg ειναι μια χαρα για act2 ...απλα αναλογα ποσο HP εχεις , αρχιζεις και τα ακροβατικα , κοινως κοιτας να μην σε χτυπανε επουδενι...ενταξει στα ελιτε γκρουπς...θα παει το μνημα συννεφο...αλλα..η ουσια ειναι να προχωρας τα quests.

Δημοσ.

Εχω ξοδεψει πολλα εκατομμυρια για τον μονκ μου και ακομα το act3 μοιαζει ακατορθωτο.26k health,30k dps unbuffed (35 buffed) 830 all res 8.5+ armor και οι elites με εχουν για πρωινο :cry:

arcane-jailer-waller=NOT FUN.

Δημοσ.

Εγώ που απλά παίζω το story mode (ACT II), συνεχώς βρίσκω νέο εξοπλισμό και μαζεύω gold,κάνω κάτι λάθως;

τι εννοεις?

damage = 35,2 unbuffed, 45,8 buffed. οχι κι ασχημα. βεβαια εχω καταστρεψει το gf/mf μου αλλα τι να κανεις. απο την αλλη η ζωη μου στα 11κ και αρμορ στα 3κ οποτε καταλαβαινετε....

btw εχω μαζεψει 135 exquisite essence, 22 tears, 2 briemstones (δεν ξερω καν πως μου βγηκαν αυτα)

2 ακομα ερωτησεις!

1) υπαρχει κι αλλο achievement για τον butcher? τον σκοτωσα ΠΟΛΥ γρηγορα (για τα δικα μου δεδομενα) σε περιπου 10'' αλλα δε χρονομετρουσα κιολας!

2) ποτε επιτελους θα κατεβασουν το κοστος του jewelcrafting?

Δημοσ.

Εχω ξοδεψει πολλα εκατομμυρια για τον μονκ μου και ακομα το act3 μοιαζει ακατορθωτο.26k health,30k dps unbuffed (35 buffed) 830 all res 8.5+ armor και οι elites με εχουν για πρωινο :cry:

arcane-jailer-waller=NOT FUN.

Aνεβασε attack speed (τουλαχιστον 2,2 hit/s), life on hit(τουλαχιστον 1κ) και regen!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...