Stavrakas13 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Εννοείται πάω τώρα να βάλω 15k armor και καμιά 60k Life ίσως 800@res στον DH μου... Λέω να το παίξω ranged tank Invincibily mode και έτσι,1.5S κρατάει με 0.5S cooldown δεν ξέρω αν το ξες τι σημαίνει αυτό για glass cannons. P.s Ball of Lightning πραγματικά γελάω,σταμάτησα να διαβάζω εκεί. Μου τρώνε Barb/Wiz Inferno Hc Diablo και τρώω εγώ το nerf,seems legit.
Dakonblackblade Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Καλά τα λες Jim, αλλά εντάξει 1 μήνα έχει το παιχνίδι. Δώσε λίγο χρόνο. Ποιος το έκανε ρε Σταύρο ? 1? 2? Μιλάμε πχ ένα thread τόσο καιρό και οι μόνοι που έχουν κάνει ανάλογο Progress είναι οι DH , και από τους φίλους μου πάλι οι DH. Μιλάμε για απλούς gamers . Τυχαίο? Και εσύ μου λες για ένα βάρβαρο που ούτε ξέρουμε τι έχει από πίσω του.
zeniath Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Να αλλάξουμε το quiver με ασπίδα ρε μην το ξεχνάμε και αυτό. "Ένα stormshield στο 5 παρακαλώ" "Εφτασέεεεειιιιιιι" Y.Γ. Τo inferno ΔΕΝ είναι για όλους, πλέον το έκαναν για όλους όμως. Enjoy
mphxths Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 @jim777 Παρτο αλλιως γιατι θα βρεις. Αναφερθηκες στα butcher runs . Εγω μονο (δεν ξερω για αλλους) εχω κανει πανω απο 100 (για ινφερνο μιλαμε παντα).Γιατι πολυ απλα δεν μπορουσα και ουτε τωρα μπορω να πω οτι ειμαι ανετος στο act2.Ακομα και τον βελιαλ τον εφαγα με βοηθεια. Δεν ξερω τι λεφτα και τι gear εχουν οι αλλοι hunters εγω με 26k hp / 102k dps (με sharpshooter) στο act2 επιβιωνω οριακα (στα ελιτε γκρουπς)..και αποφευγω οποιαδηποτε "επαφη" με ολα τα γκρουπς. Γιατι ειμαι 1-shot. Επισης εγω μπορει να μην εχω τρελο skill , και να μην ξερω και να μην μαθω ποτε να χειριζομαι το smoke screen σωστα..αλλα κατ'εμε δεν ειναι ευκολο να το παιξεις. Ειδικα σε ελιτε γκρουπς..που σε βαρανε απο ολες τις μεριες..και πρεπει να τα συγχρονισεις...σωστα...γιατι ειναι 1.5 δευτερολεπτο διαρκεια..αν το σκασεις την ωρα που δεν τρως dmg πηγε ακλαφτο...και στην καλυτερη των περιπτωσεων να σου σκασει μια φορα το CD του preparation.Αρα να εχεις στην καλυτερη τρια smoke screens. Δηλαδη 3 x 1.5 = 4.5 secs god mode . και μεσα σε αυτα τα 4.5 δευτερολεπτα να εχεις φας τα παντα...ναι αμε αν δεν εχεις το dps δεν παιζει ουτε με σφαιρες αυτο. Οσο για τα πλοκαμια , δεν ειναι τυχαιο οτι σχεδον ολοι αυτο χρησιμοποιουμε..το νερφαρανε..ενταξει θα βρουμε καποιο αλλο..ειδωμεν απο αυριο...δεν μπορω να το κρινω αυτο το γεγονος..παντως εβγαζε αξιοπρεπες dps ..και αν δεν υπαρξει αλλο στα ιδια επιπεδα θαναι βλακεια εκ μερους της μπλιζαρντ Γιατι οπως ανελυσα προηγουμενως το smoke screen και γενικως ολο το παιξιμο στηριζεται στο ΠΟΛΥ DPS...δεν ειμαστε τανκ class.Ουτε ειναι viable να αρχισουμε να στακαρουμε resistances/armor/vitality γιατι χαραμιζεται παραπολυ κρισιμο dps.
Stavrakas13 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Καλά ίσως το παράδειγμα με τον Kripparrian να είναι λάθος,ίσως και όχι δεν ξέρω με τι gear τον έριξαν οπότε το αφήνω ως έχει. Δεν το δέχομαι όμως ότι είμασταν οι μόνοι που έβγαζαν το content,έχω αρκετούς Wiz στο Flist μου που την παλεύουν μια χαρά στο Act 3. Υ.Γ Α ρε και έπρεπε να ξεκινήσω μετά το καλοκαίρι ρεεεε,balanced classes,pvp,stable servers,αλλά που υπομονή γαμησέμε Υ.Γ2 Αδέρφια DH ενωθείτε θα την ξεπεράσουμε την κρίση.... .....Μέχρι το επόμενο Nerf that is
mphxths Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Σταυρακα τι να ξεπερασουμε dps --> down kite abilities --> down bosses --> enrage timers / reflect / και δεν ξερωγω τι αλλο. Δεν υπαρχει σωτηρια Σοβαρα τωρα πρεπει να κατσουμε αυριο να ξανα αναθεωρησουμε εξαρχης το build. Μην κοροιδευομαστε , ετσι οπως ειναι το act2/3/4 δηλ να ειμαστε 1-shot ολα εγκειτε στις ικανοτητες του kite και του πως θα παιξεις το smoke .Δηλαδη κοινως να μην φας ουτε μια . Και αυτο ειναι το προβλεπομενο παιξιμο του hunter (μεχρι ενος σημειου βεβαια..δηλ ενταξει να μην φευγουμε και 1-shot..αλλα συμφωνω οτι το ινφερνο πρεπει να ειναι για λιγους..για αυτους που ξερουν να παιζουν το class τους στην εντελεια) Αλλα και παλι 1-shot μας βλεπω...εκτος και αν τους νερφαρανε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ. Ειδωμεν...
jim777 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Σταυρακα τι να ξεπερασουμε dps --> down kite abilities --> down bosses --> enrage timers / reflect / και δεν ξερωγω τι αλλο. Δεν υπαρχει σωτηρια Σοβαρα τωρα πρεπει να κατσουμε αυριο να ξανα αναθεωρησουμε εξαρχης το build. Μην κοροιδευομαστε , ετσι οπως ειναι το act2/3/4 δηλ να ειμαστε 1-shot ολα εγκειτε στις ικανοτητες του kite και του πως θα παιξεις το smoke .Δηλαδη κοινως να μην φας ουτε μια . Και αυτο ειναι το προβλεπομενο παιξιμο του hunter (μεχρι ενος σημειου βεβαια..δηλ ενταξει να μην φευγουμε και 1-shot..αλλα συμφωνω οτι το ινφερνο πρεπει να ειναι για λιγους..για αυτους που ξερουν να παιζουν το class τους στην εντελεια) Αλλα και παλι 1-shot μας βλεπω...εκτος και αν τους νερφαρανε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ. Ειδωμεν... Επιμενω οτι το 1-shot ειναι λαθος. Ειναι μια παπαρια που δε ξερω αν φταιει η blizzard που εκανε τα SS-DPS και τα αντιστοιχα glass cannon sorc ΤΟΣΟ viable ή οι παικτες. Αποψη μου ειναι οτι επρεπε και τα ranged να αντεχουν 2-3 χτυπηματα, να εχουν κανονικο kiting μεσω vault για παραδειγμα και οχι SS-preperation spam και αγιος ο θεος και το πιο σημαντικο να εχουν σοβαρο life steal ωστε να ανακτουν το hp τους απο τα 2-3 hits που δεχονται. Επειδη εχω και γω DH act 2 με 45k dps ξερω πανω κατω τι λεω (υπαρχουν πολυ καλυτεροι DH απο μενα εδω). Τον παρατησα επειδη το ολο progress μου φανηκε broken. Δηλαδη τωρα σοβαρα μιλαμε οτι ολο το gameplay ειναι SS-Smokescreen και αν δε βγει το elite pack λογω dps και μας κατσουν τιποτα CD's τρεχουμε ή απλα κανουμε death runs? Τι σκατα ειναι αυτο? Στο super mario πιο δυσκολα ψοφουσες. Τωρα το οτι εν τελη τα 10sec invincibility σε συνδιασμο με υψηλο dps εγινε viable δε το κανει λιγοτερο broken. To reflect dmg αντι να το βγαλουν τελειως γιατι ειναι οτι χειροτερο εχω δει σε game το βαλανε και σε bosses... Τι να λεμε. Τα ατομα ειναι ζωα. Το game αυτο ουτε καν για beta δεν ειναι οχι για RMAH. Εχει 98798734534 θεματα το παιχνιδι και αυτοι nerfarουν ενα πραγματικα ΑΚΑΚΟ spell. (Θα δειτε οτι το Lightning Ball ειναι πολυ κοντα σε dmg εκτος ισως απο τα Lightning enhanced packs). Και για να το πω μια τελευταια φορα. Το inferno ειναι το CORE του diablo. Δεν υπαρχει Diablo πριν τα farm acts. Ειναι ανουσιο πιο πριν. Μιλαμε για ενα γαμ$#%#νο farm game. ΔΕΝ ειναι για λιγους. ΤΑ BIS items ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΛΙΓΟΥΣ. Την ολη λογικη αδυνατω να την καταλαβω αλλα υποθετω οι περισσοτεροι δεν ειναι Diablo 2 gamers ή τουλαχιστον δε το ελιωσαν. Παντως μη χωλοσκατε γενικα. Θα νερφαρουν και θα buffαρουν τα παντα καμια 30αρια φορες γιατι δεν υπαρχει balance. Αν γινει τωρα pvp barb vs DH θα γελαν και οι πετρες. Με τα dmg reduction που εχει ο barb ΟΣΟ dps και να εχει ο DH θα τον βαραει για 2-3k dmg ενω ο αλλος θα τον ριχνει στα 2hit. Αφηστε το. Τσαμπα μιλαμε.
mphxths Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 @jim Συμφωνω σε αυτα που λες..αλλα σκεψου οτι εγω προσωπικα το Smoke το σνομπαρα μεχρι και ολο το HELL. Επαιζα με ακροβατικα και παγιδες...και αρκετο HP (ειχα φτασει κοντα στα 45-50k) Μολις μπηκα ομως ινφερνο που ειδα οτι ακομα και με τοσο ζωη ειμαι 1-1.5 shot , ειδα οτι το dps μου ειναι κατωτερο των περιστασεων , χαραμισα hp για dps ..ηταν λογικη κινηση. Επισης οταν εχεις ελιτες που εχουν 4-5 affixes εκ των οποιων τα μισα ειναι απαλευτα (invicible minions , mortar , reflect dmg , fast , teleporter )...δεν μπορεις να παιξεις με ακροβατικα και παγιδες...αρα σε αναγκαζει να γινεσαι ενας μικρος τανκ...με το smoke.Προτιμω να τρεχω γυρω γυρω με ακροβατικα παρα να καθομαι με το smoke και οταν το εξαντλησω να κανω 3 προσευχες 2 σταυροκοπηματα και να τρεχω μακρυα.Αν ζω μεχρι τοτε δηλαδη. Βαλε και οτι μετα απο λιγο ακομα και τα ελιτε γκρουπς εχουν enrage (λεγε με out of time dot) ...τοτε ειναι σαν να σου λεει ξεχνα το kite και φατο γρηγορα ..αρα πολυ dps αρα τι κολαει ομορφα με το πολυ dps...smoke screen. Αν θελεις να νερφαρεις dps/smoke ισορροπησε το με τα mobs mechanisms.Μην το γαμας τελειως δηλ.
zeniath Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 btw 2 SS για κάθε full discipline με lingering fog = (2*1.5sec) * 2 = 6sec invicibility και όχι 10. Από την άλλη WD spirit walk, nothing happened to that (procs free of cost with passive also)
klainmaingr Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Λοιπόν ακούστε πώς έχει η φάση. Φτάνει με το qq, ότι είναι να γίνει θα γίνει. 1)Αγορά "ignores durability loss" set. Πήρα ένα τιμιότατο setάκι με 500k και βγάζω 37k/77k ss. Με τόσο ακριβώς damage έκανα full clear το inferno όταν έκανα progress. Δεν με εμποδίζει κάτι στο να το ξανακάνω και τώρα ΧΩΡΙΣ repairs και suck on this blizzard. Με αυτό θα φαρμάρω. 2)Ball lightning. Procάρει και αυτό πολλές φορές στο hitbox και δεν αναφέρεται στα patch notes. Επίσης το arcane bola shot για παρτάρες κάνει εξωφρενικό dmg. 3)Επένδυση στο κανονικό gear με crit dmg/crit chance ώστε το e-peen να μείνει όρθιο. 4)Farm easy mode inferno like a baws. 5)???? 6)Profit (κυριολεκτικά) Αυτά τα όμορφα. Bring it on μωρή ρουφιάνα πάντα ένα βήμα μπροστά θα είμαστε.
gamiotis Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Για όσους χαίρονται που Nerfαρίστικε ένα class για χάρη του δικού τους τι να πω, μπράβο σας. Άντε qq σας τώρα που δε μπορείτε να πάτε πέρα από act 1 την στιγμή που άλλοι βγάζουν Inferno Hardcore με τo class σας και μετά πείτε μας αν είστε τα αποπαίδια ή όχι. γιατι σπαζεσαι τοσο πολυ;σοορυ κιολας εσυ εισαι αυτος που κλαιγεται.. γιατι σπαζεσαι τοσο πολυ;σοορυ κιολας εσυ εισαι αυτος που κλαιγεται.. το λεω γιατι εχες τοσα ποστ που λες για barb kai wiz..
ultralisk Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Ρε παιδια act 2 inferno με βαρβαρο δεν μπορω ουτε να κουνηθω στα elites 750-850 all resistance (buffed) 40K hp 13K dps 9000 armor (buffed) Παιζω με one hand + shield (14% block) και δεν εχω επενδυσει καθολου Life regeneration και life on hit Skills και passives ειναι για tank build πανω κατω οτι παιζουν ολοι οι βαρβαροι. Θεωρω οτι τα στατιστικα μου ειναι αξιοπρεπη αν μη τι αλλο απο αυτα που ακουω για act 2 και δεν καταλαβαινω γιατι δεν προλαβαινω ουτε να κλασω!!! Ας βοηθησει καποιος γιατι μαλλον το παραταω... ^^this εκεί είναι το πρόβλημα που ακόμα κάποιοι δεν θέλουν να καταλάβουν...το DIABLO μπορούν να το τελειώσουν όλα τα class, απλά κάποια μπορούν με ένα απλά decent gear, ενώ άλλα πρέπει να λιώσουν στο farm
paularas Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 nether tendacles -> 155% dmg -> penetrates enemies -> nerfed Ball lightning -> 77% dmg x2 -> penetrates enemies -> not nerfed wtf m8... wtf αυτοί τελικά είναι γραφικοί, να δεις ότι θα κάνουν revert τις αλλαγές
jim777 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Μπηχτη, ακριβως αυτο ρε φιλε. Και γω το καταευχαριστηθηκα το game μεχρι και το hell και νομιζω και το act 1 στο inferno γιατι ειχε 10δες viable builds. Μεχρι act 2 ειχα παιξει με: -dual bow -με multishot -με εκεινη τη παπαρια που πεταει βελη σαν hydra -με ενα καρο παπαριες και σχεδον παντα χωρις SS ή εστω χωρις prep -με DW barb -με DPS barb -γενικα πειραματιζομουν με ολα τα skill και εκεινες τις παπαριες των 120sec CD δε τις αγγιζα Στο act 2 αναγκαστηκα να διαβασω οτι forum υπαρχει, να φαρμαρω τον butcher για gold λες και ημουν bot (γιατι αντικειμενα ΔΕΝ εβγαλα. Στα 100 runs νομιζω πουλησα 2 αντικειμενα για 100k) και να καταληξω στο cookie cutter build που μονο cookie cutter δεν ηταν αλλα τελος παντων. Ο μονος λογος που προτιμω αυτη τη στιγμη τα melee classes αλλα και ο λογος που ειναι αδικο το game ειναι τα gear checks. Γιατι τα προτιμω?Γιατι οταν φτασω το γαμ*#@νο gear check μετα οπως και στα παλια diablo τιποτα δε με αγγιζει. Ορμαω σε 100 mobs και απλα δε με νοιαζει επειδη εχω τα items που πρεπει. Αδικο γιατι? Γιατι τα ranged classes δεν εχουν gear checks για τα acts και αντε οσο και να κλαιγομαστε γι αυτο δεν εγινε κ κατι αλλα... Οταν ρε παιδια σε κανα δυο μηνες ντυθουμε πραγματικα καλα και εχουμε barbs με 1500res 80k hp 60k dps κτλ κτλ να βγαζουν το inferno afk τα ranged οπως οι DH τι ακριβως θα κανουν παραπανω απ οτι τωρα με...300k dps? Παλι ψοφος? Σορρυ αλλα το diablo δεν ειναι αυτο. Αν το ειχαν κανει σωστα θα αντεχαν οι DH με νορμαλ items (οχι κατι εξεζητημενο) 3-4 hits και παραλληλα το main attribute τους θα ηταν το life steal και θα υπηρχε ενα gear check βασιζομενο σ αυτο. ΜΟΝΟ καπως ετσι το game θα ειχε καποιο ψιλο-balance ωστε ολοι να αντιμετωπιζουν την ιδια δυσκολια inferno early και να αποκτουν την ιδια δυναμη-godmode endgame. Το Diablo δεν ειναι lol να εχεις καποιους champs με καλο early game και καποιους με καλο endgame.Ελεος. Ειναι το πρωτο mmo που εχει αυτο το πραγμα. Πιο καθυστερημενο game πεθαινεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις