Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι μια φορα, να πω οτι στο PTR μου επεσε επισης με την δευτερη. Τωρα εχω δοκιμασει ποσες φορες και τιποτα, αρχιζω να εκνευριζομαι γιατι ειναι και δυσκολο για DH ολο το act4 με τα curse τα meteor και ολο το heavy damage.. :mad:

Δημοσ.

Μου επεσε μολις.. :P Δεν ξερω γιατι αλλα μαλλον πεφτει πολυ πιο δυσκολα απο τα κλειδια.. MF σε gear δεν εχω εκτος απο το gem στο helm ολα τα αλλα απο paragon και MP ειναι..

Δημοσ.

ρε παιδια πριν το patch 1.05 σε ποιο νουμερο power moster αντιστοιχει για να μην κανω πειραματα? εγω θελω να συνεχισω στην ιδια δυσκολια περιπου. Αξιζει να βαζουμε μεγαλυτερη δυσκολια η οχι? εκτος apo experience τι αλλα οφελη εχουμε?

Δημοσ.

λοιπόν κι εγώ (όπου γάμος και χαρά η βασίλω πρώτη...lol), act 1 = MP5 άσε μάστορα με την καμία... στο MP4 όμως ok...το έχουμε αλλά βέβαια με λίγο ζόρισμα και αρκετό kite...( πω,πω είναι καργιολάκια τα άτιμα)...φυσικά έκανα 4-5 run αλλά ο κατσικομούρης δεν πέταξε τπτ ο ελεεινός... lol).. να δούμε στα επόμενα act με τι MP θα μπούμε.. ε, ρε πούσ%$ μου πόσα γαμ*9^&* gold πρέπει να έχεις για να προχωρήσεις σε επίπεδο δυσκολίας.. και ρίχνω και με 65κ dmg περίπου! ....τι να πεις

Δημοσ.

Το θέμα δεν είναι να βγάζουμε όπως όπως τα act με μεγαλύτερο MP. Καλύτερα να χαμηλώνουμε λίγο το MP για να ρολλάρει πιο γρήγορα το πράγμα.

Εγώ που συνήθισα με archon wiz farm μου κακοφάνηκε που δοκίμασα κλασσικό build οπότε κατέβηκα στο MP-2 και με λίγα runs βρήκα 2 κλειδιά (με την 1η στην Α3 και με την 3η στην Α1). Πάντως legendary(πέρα από τα κλειδιά) δεν είδα ακόμα ούτε καλό loot. Δε φημίζομαι βέβαια και για την τύχη μου :P

Δημοσ.

yes, yes.. κι εγώ αυτό κάνω! με ΜΡ3 παίζω...ειλικρινά σε σκεφτόμουν εκεί μέσα...χεχε!...για το Archon φυσικά που δεν παίζει με τπτ... :-(

Δημοσ.

τι λες τωρα..επεσε legendary staff (the grand visier) ... 1183.3 dps / 166-506 fire dmg / 48% dmg / 331 intel / 342 life on hit / 47% extra gold / 45% magic find

το χωσα στο ευρω-AH , να δουμε τι και αν θα πιασει τιποτα...και μετα βλεπουμε...

ΥΓ: απο ασχετο mob στο act3 / mp3 (κυλαει ανετα πλακα πλακα ...)

Δημοσ.

Act3 εγω παιζω με mp 4 αλλα μπορω και 5 απλα θελει πολυ ωρα. Το 1ο μου legendary που επεσε ειναι blackthorne's surcoat με 417 armor / 31 dext / 65 int / 95 vit / 49 arcane resist / 79 all resist / -6% dmg απο ranged attacks. Αν το θελει κανεις tell me.

Δημοσ.

τι κλειδια ρε παιδια, για αναλυστε σε 3 γραμμες τι ειναι αυτα τα κλειδια γιατι με τη δουλεια εχω πνιγει και δεν εχω χρονο να ψαξω τιποτα :cry:

Δημοσ.

Επισης μολις ειδα τωρα οτι το MF δεν εππηρεαζει καθολου τα drop rates των keys μονο το MP μετραει. Ξεκινας με 5% για MP0 μετα 10% για MP1 20% MP2 και παει λεγοντας..

Επρεπε να κανω reroll σε WW barb για αυτο γμτ.. :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...