Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 και τα NV buffs επηρεάζουν το drop rate των keys αν δεν κάνω λάθος...
ADHD Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Οχι απλα θες 5 για να εχεις πιθανοτητα να πεσει ετσι και αλλιως, δηλαδη και MP10 να παιζεις αν δεν εχεις 5 stacks δεν θα πεσει ποτε το key.. Ετσι καταλαβα τουλαχιστον..
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 προσωπικά πάντως δεν έχω ιδιαίτερη όρεξη να ξαναρχίσω το game (ουσιαστικά έχω να παίξω 3 βδομάδες) 2
Snolly Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 παιδια γενικα να προτιματε MP4 απο MP3 εχει καλυτερο ηχο στο ιδιο bitrate.
paularas Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 trollara.... εγώ λέω btw όλοι να ρολλάρουμε σε wv baba και τέλος.... σε 1 μήνα 100 lvl paragon και της παναγιας τα μάτια απο gear...
awake68 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 παιδια γενικα να προτιματε MP4 απο MP3 εχει καλυτερο ηχο στο ιδιο bitrate. σωστός ο παίκτης...lol o κατσικομούρης το έρηξε τελικά το πρώτο!
Jikail Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Μετά από μισή ώρα έπεσε ένα κακό legendary. Άνοιξε τις κάνουλες η Bliz για τις πρώτες μέρες μιας και όλοι (σχεδόν) πήραμε από ένα legen την πρώτη μέρα του 1.0.5. Public games χωρίς MP = θα περιμένουμε το 1.0.6 γιατί η Bliz δεν ήταν πάλι έτοιμη (βλέπε P2P όταν βγήκε το D3);;;
Stavrakas13 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Ε βρε αυτο με τις πρώτες μέρες, γεμίσαμε με tinfoil hats, μία τα loot server μία αυτά.
BlackScorpionX Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Εγώ (και ο κολλητός μου) δεν βρήκαμε legendary οπότε @@ άνοιξε η blizzard!
paularas Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 δοκίμασε να γράψεις 3 φορές το password σου ανάποδα σε έναν καθρέφτη φορώντας λερωμένα σώβρακα διαβάζοντας στοίχους από τραγούδια του ΛΕ.ΠΑ με τον ρυθμό των LMFAO, μετά αφού μπεις θα σου πέσει
overpower Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 καλημέρα τα κλειδιά πέφτουν από κάποιο συγκεκριμένο act μόνο; για ρίξε μια ματιά εδώ... http://us.battle.net...n/blog/7597724/ Διαβασε το και εσυ ο ιδιος ξανα.
Nagisa_Furukawa Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Το εχω το infernal machines ειμαι με εναν φιλο και υπαρχουν 2 θεσεις κενες.Οσοι θελετε μπορω να σας κανω invite αλλα με την συμφωνια οτι θα μας κανετε και εσεις μετα μολις το βρειτε και εσεις.Θα προτιμηθουν αξιοπιστοι posters με καλα στατιστικα θα το τρεξουμε σημερα το βραδυ ποσταρετε τα stats σας αν ενδιαφερεστε λεμε για mp level 5.
BlackScorpionX Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 δοκίμασε να γράψεις 3 φορές το password σου ανάποδα σε έναν καθρέφτη φορώντας λερωμένα σώβρακα διαβάζοντας στοίχους από τραγούδια του ΛΕ.ΠΑ με τον ρυθμό των LMFAO, μετά αφού μπεις θα σου πέσει Ωρε κερατά, θα το κάνω και θα τραβήξω βίντεο και άμα πέσει θα το ανεβάσω στο γιουτιουμπ και μετά να δεις γέλια! Μετά θα το κάνει κι άλλος και θα του πέσει και εκείνου ένα legend. και μετά θα γίνει mainstream σαν τους loot server Παρατήρηση: Βλέπω ότι οι τιμές όχι μόνο δεν έπεσαν αλλά έχουν ανεβεί κιόλας! Μάλλον όλοι περιμέναν να σκάσει το patch για να "πέσουν" και καλά οι τιμές (που θα πέσουν αλλά όχι ακόμα) για να αγοράσουν και εκεί που η αγορά είχε μείνει στάσιμη τώρα δε βρίσκω ούτε αυτά που έβρισκα σε ακριβές τιμές πριν το patch! Ειδικά όποιος έριχνε κάνα βλέφαρο στο RMAH θα καταλαβαίνει τι λέω!
jvgrjohn Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 καλησπέρα, έβαλα το 1.0.5 αλλά δεν βλέπω κάποια αλλαγή ούτε βλέπω πουθενά επιλογές για infernal machine και monster power στον κανονικό client.Πρέπει να κάνω κάτι για να τα εμφανίσει ή ισχύουν μόνο για το PTR το οποίο έχω κάνει uninstall??? Εν τω μεταξύ έπαιξα χθες λίγο σε public games στο act III και κάναμε όλοι περίπατο και πετούσε πολλά χρυσά αντικείμενα.Πολύ μου τα έχουν μπερδέψει.
nevermore Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 καλησπέρα, έβαλα το 1.0.5 αλλά δεν βλέπω κάποια αλλαγή ούτε βλέπω πουθενά επιλογές για infernal machine και monster power στον κανονικό client.Πρέπει να κάνω κάτι για να τα εμφανίσει ή ισχύουν μόνο για το PTR το οποίο έχω κάνει uninstall??? Εν τω μεταξύ έπαιξα χθες λίγο σε public games στο act III και κάναμε όλοι περίπατο και πετούσε πολλά χρυσά αντικείμενα.Πολύ μου τα έχουν μπερδέψει. πας options --> gameplay --> enable monster power lvl option ή κάτι τέτοιο γιατί είμαι στο γραφείο και δεν μπορώ να μπω στο game(άτιμη δουλειά τι μας κάνεις ) infernal machine είναι ένα νέο event οπότε googlareto για να δεις τι είναι.. ciao
Προτεινόμενες αναρτήσεις