Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ένα πρόβλημα ..

καθώς πάω να κάνω log in δεν μου φορτώνει το hero list ... υπάρχει κανείς με το ίδιο πρόβλημα ?? i need help !! :/

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αμα δεν εχει πολλα mobs δεν αναπληρωνω ευκολα life.

Κάνε link το profile σου άμα θες να σου πω συγκεκριμένα, πάντως στο 1.05 το πιο αποτελεσματικό farm είναι MP0-MP1(ακόμα και για 4bilion+ gear barbs) και ότι build και να έχεις 1κ loh + life steal/έμφαση στο dps + λίγο life regen είναι αρκετά για life replenish. Ακόμα και κλειδιά να φαρμάρεις σε high MP τα παραπάνω αρκούν.

Δημοσ.

ουτε εγω μπαινω ... starcraft 2 logαρω κανονικα και απο οτι βλεπω στην friend list ειναι αρκετοι φιλοι στο WoW ...Diablo κανεις . ΕΛΕΟΣ

Δημοσ.

φαρμαρω σε ΜP0 με 375 % magic find... το μεγιστο δηλαδη! και τι καταλαβα? ενα σωρο rare αλλα σαβουρες φυσικα!

Δεν λεω εχει βαση γιατι ηδη εχουν ξεφτιιστει οι τιμες, αμαριχνει και σε ολους καλα αντικειμενα τοτε εκλεισε το μαγαζι!!!

Τωρα ποια μονο με super λοοτ μπορει να πουλησεις!

Δημοσ.

βάλε mp1 ορέ...

και τι θα κερδισω ? περισσοτερο XΡ h ennoeis κατι αλλο ? π.χ περισσοτερες πιθανοτητες για τα κλειδια κτλ

Δημοσ.

375 δεν ειναι το max mf πλεον..

kai 500 na paei αμα βγαζει μαλακιες δεν εχει κανενα νοημα ρε παιδια!!! νομιζω 425 ειναι το μαχ.

• Super Moderators
Δημοσ.

και τι θα κερδισω ? περισσοτερο XΡ h ennoeis κατι αλλο ? π.χ περισσοτερες πιθανοτητες για τα κλειδια κτλ

farm act 1 με mp1=lvl 63 mobs...

Δημοσ.

παιδά παραπάνω mp σημαίνει οτι όλα τα mobs θα είναι lvl 63 που σημαίνει οτι θα έχεις περισσότερα ilvl63 items για identify. Δηλαδή μεγαλύτερα σιχτήρια γιατί τώρα θα έχεις περισσότερες μούφες items αντί για λιγότερα χαχα.

Πάντως χτες κάτι έπαθε και πέσαν 2 leg και 1 πράσινο 1h warrior.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...