Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πλάκα πλάκα, με 2 τέτοια items την εβδομάδα, βγάζεις χοντρό μισθό...

Αλλά ρε παιδί μου, μπορείς να παίζεις 6 μήνες και να μην σου πέσει, και να σου πέσουν 2 σε 1 μία μέρα.

• Like 1
Δημοσ.

Πλάκα πλάκα, με 2 τέτοια items την εβδομάδα, βγάζεις χοντρό μισθό...

Αλλά ρε παιδί μου, μπορείς να παίζεις 6 μήνες και να μην σου πέσει, και να σου πέσουν 2 σε 1 μία μέρα.

βσκ στους περισσότερους αυτό γίνεται :D

Δημοσ.

και το αστείο είναι ότι όλοι οι φίλοι μου έλεγαν να ξεκινήσουν το diablo για καθαρό proffit και εγώ παίζω για την πλάκα μου και αυτοί είναι ρέστοι και μου κάθονται εμένα αυτά και δεν ξέρω τι να τα κάνω... ότι νάναι

Δημοσ.

Εμένα κάνει disconnects συνέχεια και lag spikes.

Με hol είμαι. Εσύ;

Με forthnet προβληματα ολη μερα εγω..

Με forthnet και εγώ. Αλλά λίγο καλύτερα μου φάνηκε σήμερα.

Δημοσ.

Allo,αραχτε δεν θα σας κραξω πως ειναι δυνατον να παιζεται ακομα D3 κτλπα xD πλακιτσα. Να ρωτησω το RMAH ειναι ακομα νεκρο οπως το αφησα πριν 4 μηνες??? Μιλαμε για βδομαδες δεν παιρνανε τπτ 0 πραγματα σε ξεφτιλα τιμη και καλα αντικειμενα οπως ενα Τουμπανο Skorn 1400dps τοτε με παρα πολυ str,crit dmg,socket,vit και εβλεπα.ειχε στην αρχη 120€,τπτ,μετα απο μια βδομαδα το βαζω 100,τπτ,μετα 75!!! Τπτ! Μετα 50! Μια βδομαδα τπτ,ε μετα το ειχα παρατησει γιατι δεν αντεχα αλλο πια αχρηστο drop που δεν αξιζει οτι για ventor... Εχουν φτιαχτει καθολου τα πραγματα??? Βτw, Pvp θα μπει when its ready και αυτο??εχουμε νεοτερα?

Δημοσ.

Allo,αραχτε δεν θα σας κραξω πως ειναι δυνατον να παιζεται ακομα D3 κτλπα xD πλακιτσα. Να ρωτησω το RMAH ειναι ακομα νεκρο οπως το αφησα πριν 4 μηνες??? Μιλαμε για βδομαδες δεν παιρνανε τπτ 0 πραγματα σε ξεφτιλα τιμη και καλα αντικειμενα οπως ενα Τουμπανο Skorn 1400dps τοτε με παρα πολυ str,crit dmg,socket,vit και εβλεπα.ειχε στην αρχη 120€,τπτ,μετα απο μια βδομαδα το βαζω 100,τπτ,μετα 75!!! Τπτ! Μετα 50! Μια βδομαδα τπτ,ε μετα το ειχα παρατησει γιατι δεν αντεχα αλλο πια αχρηστο drop που δεν αξιζει οτι για ventor... Εχουν φτιαχτει καθολου τα πραγματα??? Βτw, Pvp θα μπει when its ready και αυτο??εχουμε νεοτερα?

Τα ίδια χάλια.

Εμείς παίζουμε επείδη είμαστε φανμπόιζ και η blizzard είναι παλιοεταιρεία :D

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...