Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τα event του PoE δεν είναι in-game αλλά αφορούν το Ladder. 

Π.χ γίνονται 1-week Ladder races(solo/party/hardcore) ή γίνονται cutthroat events όπου μπαίνεις σε ένα game και όλοι μπορούν να σκοτώσουν όλους και να τους πάρουν το gear. 

Μετά από κάθε race ή event οι chars που είχες κάνει εκεί γίνονται convert στο αντίστοιχο default ladder(hardcore/softcore) 

Και τέλος να προσθέσω ότι μετά από κάθε event οι πρώτοι 20 π.χ παίρνουν κάποιο item prize

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Για πείτε κάποιο upgrade που μπορώ να κανω ρε παιδιά γιατί έχω κολλήσει mp6..

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Tmark-2929/hero/7978562

Αφού παίζεις με scorn(δεν είναι και πολύ καλό btw..για να ήταν θα έπρεπε να είχε life steal μεγάλο) τότε δοκίμασε HotA build.

Δεν έχεις life steal εκτός από 2,80 που έχεις στην ζώνη σου που κρίνετε ανεπαρκές για μεγάλο mp.

Δοκίμασε σαν passive το Bloodthirst στην θέση του Nerves Of Steel.

Ανέβασε τα gems, στο όπλο δεν μπορεί να θες να κάνεις μεγάλο mp και να μου έχεις το 60% crit...στο κεφάλι το ίδιο, τι να σου κάνει το 25% increases bonus xp όταν έχεις μόνο 39k health για βάρβαρο..   :-D

Μπορείς να δεις για το Blackthorne's Duncraig Cross neck για να κάνεις το set για 100vit bonus αφού έχεις το παντελόνι αυτό.

Και στο immortal set που έχεις τα rolls είναι χαμηλά. Κοιτάς μήπως βρεις με καλύτερα stats ή σιγά σιγά να αρχίσεις να σπάς το set για witching hour και ice walkers που έχουν καλύτερα stats από τα immortals αλλά τα καλά κομμάτια να ξέρεις κοστίζουν αρκετά.

Μπορείς και με τα immortals να πας και mp10 έτσι, δεν σημαίνει ότι είναι άχρηστα αλλά όπως και να το δεις τα δικά σου δεν έχουν και πολύ καλά rolls.

Αν μείνει το gear σου και το build σου όπως είναι τώρα, τότε όπως λέει και ο paularas κατέβασε mp. 

Δημοσ.

Εχει αρχισει προσφατα να παιζει το παιχνιδι ενας φιλος μου και λεω να το πιασω και εγω, μολις παρω το καινουργιο μου laptop.

Ηθελα ομως να ρωτησω κατι τους πιο εμπειρους... Με το real money auction house, μπορει ενας μεσος παικτης (χωρις να καιγετε δηλαδη, αλλα οχι και να παιζει 2 ωρες τον μηνα... :P) να βγαλει ενα ποσο, οχι μεγαλο, αλλα ισα-ισα για να αντισταθμισει τα λεφτα που εδωσε το παιχνιδι και για να μην χρειαζετε να πληρωνει με κανονικα λεφτα για items;

Δημοσ.

Εχει αρχισει προσφατα να παιζει το παιχνιδι ενας φιλος μου και λεω να το πιασω και εγω, μολις παρω το καινουργιο μου laptop.

Ηθελα ομως να ρωτησω κατι τους πιο εμπειρους... Με το real money auction house, μπορει ενας μεσος παικτης (χωρις να καιγετε δηλαδη, αλλα οχι και να παιζει 2 ωρες τον μηνα... :P) να βγαλει ενα ποσο, οχι μεγαλο, αλλα ισα-ισα για να αντισταθμισει τα λεφτα που εδωσε το παιχνιδι και για να μην χρειαζετε να πληρωνει με κανονικα λεφτα για items;

δεν ειναι και τοσο ευκολο να βγαλεις λεφτα πρεπει  να εχεις καλα πραγματα και να εισαι πολυ τυχαιρος

Δημοσ.

ξεκολατε με τα λεφτα απο το diablo , αν θες να βγαλεις κατσε botare, ή κανε flipping items ή απλα να ελπιζεις να εισαι κωλοφαρδος.

ps. και προφανως επρεπε να παρει το μπουλο o jay ,μην σου πω και το υπολοιπο team. το game failare σε παρα πολλους τομεις και δεν νομιζω να μπορουν να το μαζεψουν καν (μακαρι να βγω ψευτης)

• Like 1
Δημοσ.

ένας λόγος είναι ότι η blizzard με το AH έχει δημιουργήσει περισσότερες θέσης εργασίας από ότι η τελευταίες 3 κυβερνήσεις .

περά από αυτό ο τρόπος που rollaroun τα stats στα items είναι τόσο random που θα έλεγα έχεις της ίδεις πιθανότητες να σου κάτσει καλό item με το να  πιάσεις το τζοκερ .

βεβαία κάθε μια στο τόσο , και αφού τα άστρα βρίσκονται στην κατάλληλη ευθυγράμμιση κτλ , θα σου κάτσει κάτι καλό .

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...