Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

σας έχει μπαγκαριστεί το AH? δε μπορώ να βάλω τπτ σε auction, λέει πως έχω 51 items ενώ στην πραγματικότητα δεν έχω κανένα, καλή μαγκιά.

Όλο failed failed failed 

Εγώ χθες αγόρασα ένα σπαθί (gold AH) αλλά δεν ήρθε ποτέ στο stash αν και υπάρχει στη λίστα με τα ολοκληρωμένα. Η χρέωση έγινε κανονικά όμως...

Έστειλα σήμερα ticket στη Blizzard. Λέτε να οδεύουμε για μία ακόμα κατάρρευσή του beta AH;

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγώ χθες αγόρασα ένα σπαθί (gold AH) αλλά δεν ήρθε ποτέ στο stash αν και υπάρχει στη λίστα με τα ολοκληρωμένα. Η χρέωση έγινε κανονικά όμως...

Έστειλα σήμερα ticket στη Blizzard. Λέτε να οδεύουμε για μία ακόμα κατάρρευσή του beta AH;

το ιδιο εγινε και σε μενα την προηγούμενη εβδομαδα και μου ειπαν να περιμενω 5 μερες η μεχρι το επομενο

Maintenance που θα εκαναν.

τελικα μου ηρθε 5 μερες μετα την αγορα.

Δημοσ.

το ιδιο εγινε και σε μενα την προηγούμενη εβδομαδα και μου ειπαν να περιμενω 5 μερες η μεχρι το επομενο

Maintenance που θα εκαναν.

τελικα μου ηρθε 5 μερες μετα την αγορα.

Και εμενα το ιδιο, εφτιαξε με το maintenance οπως και το προβλημα με το stash.

Δημοσ.

δηλαδή εδώ και 3 μέρες το ΑΗ σας δουλεύει κανονικά; Εμένα όλα τα auctions fail, ούτε να bid να κάνω ούτε να πουλήσω κάτι, όλο fail error 0 error 0 error 0 ε άει στον diablo

Δημοσ.

Μετά από 24 ώρες μου απάντησαν και ήρθε το σπαθί στον κουβά μου.

Δημοσ.

δηλαδή εδώ και 3 μέρες το ΑΗ σας δουλεύει κανονικά; Εμένα όλα τα auctions fail, ούτε να bid να κάνω ούτε να πουλήσω κάτι, όλο fail error 0 error 0 error 0 ε άει στον diablo

εμενα δουλευει κανονικα!  καλο αυτο γελασα χαχα

ε αι στον DIABLO ! xaxaxaxa :-D

Δημοσ.

ξεκίνησα από το 0 μετά από μήνες, αλλάζοντας region στο πλεον τοπικό μου (Americas) . κυρίως λόγο λαγκ και διαφοράς ώρας.

Αυτή τη φορά ξεκίνησα DH . τίποτα προ τιπς γιατί απέχω εδώ και κάνα 6μηνο;

Δημοσ.

Καλημέρα, παραθέτω το profile μου, αν κάποιος θέλει με προσθέτει για runs/farming.Ιδανικά αντίστοιχου lvl, αλλά έχω βοηθήσει αρκετά μέλη του φόρουμ, όποτε είμαστε οκ.Έχω αρκετά ενεργό group ( 2 cm wiz-1 monk) και προσπαθούμε να ψιλοπαίζουμε!

http://eu.battle.net/d3/en/profile/lalanis-2228/hero/21158559

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...