Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποιο εύκολο είναι να κερδίσεις το tzoker. Αν πούμε ότι πέφτει ένα τέτοιο item κάθε 5 μήνες σε ένα παίκτη έχουμε ΠΟΛΥ χονδρικα

1.000.000 παίκτες x 5 μήνες x 31 μέρες x 3 runs x 50 items = 1 στις 25 δις φορές.

Οπότε για να σου πέσει ΣΙΓΟΥΡΑ ένα τέτοιο item θα πρέπει να έχεις 25 δις drops.

Και 25 φορές λιγότερο να το βάλω βγαίνει 1 δις drops.

Ποιο εύκολο είναι το tzoker,

• Like 1
  • Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

για την πιθανοτητα συμφωνω οτι ειναι 1 στα τοσα εκατομιρια-δισ. Ομως γενικα αμα πεσει ενα καλο αντικειμενο και ας μην ειναι το νουμερο 1 ας ειναι παρακατω αλλα ΚΑΛΟ εσεις πως θα το χειριστειτε? Και με ποιο τροπο πουλας πανω απο 2 bil ?

φανταζομαι δε θα ειναι νομιμο...

Δημοσ.

Για τρολάρισμα πρώτος είσαι.

Άμα πέσει εδώ είμαστε να σου πούμε. Εδώ σου είπαμε για την κάθε μαλακία που σου έπεσε.

Κάτσε να σου πέσει και στείλε πμ στο παυλάρα.

Δημοσ.

Ποιο εύκολο είναι να κερδίσεις το tzoker. Αν πούμε ότι πέφτει ένα τέτοιο item κάθε 5 μήνες σε ένα παίκτη έχουμε ΠΟΛΥ χονδρικα

1.000.000 παίκτες x 5 μήνες x 31 μέρες x 3 runs x 50 items = 1 στις 25 δις φορές.

Οπότε για να σου πέσει ΣΙΓΟΥΡΑ ένα τέτοιο item θα πρέπει να έχεις 25 δις drops.

Και 25 φορές λιγότερο να το βάλω βγαίνει 1 δις drops.

Ποιο εύκολο είναι το tzoker,

1m παίκτες? Σε ποιο παράλληλο συμπαν? :P
Δημοσ.

1m παίκτες? Σε ποιο παράλληλο συμπαν? :P

Και με 40000 βγαίνει 1 δις

αμα πεσει σιγα μην στειλω pm... εδω δημοσια θα το βαλω να ζηλεψεις πρωτος και ας με κοντραρεις  συνεχεια :-D

Έγινε. Μόλις πέσει βάλτο. Περιμένουμε.

Δημοσ.

αν δεν απατωμαι το παιχνιδι πουλησε πανω απο 5 εκατομυρια αντιτυπα απο τις πρωτες μερες κυκλοφοριας... εχει κανενας νουμερο ποσα πουλησε τελικα? απο αυτα που πουλησε υπολογιστε ενα 30-40% να παιζει ακομα το game χοντρικα.

Δημοσ.

Μπορείς να κρίνεις και από τον κοσμο που μιλούσε και εδώ.

Παλιότερα είχε 10-15 ατομα τακτικούς;

Τώρα έχει 2 άτομα.Αυτό δυστυχώς ισχύει σε όλες σχεδόν τις friend list in game, στα forum, παντού.

Μέχρι και το Path of Exile έχει πιο πολύ κόσμο πλεον...

Δημοσ.

παιδια καλημερα,  θα ηθελα την γνωμη σας για αυτο το item.  σε τι τιμη φευγει?  εχω δει περιεργα νουμερα (500 mil μεχρι 2 bil) και δεν μπορω να καταλαβω τι ισχυει.. Αξιζει μηπως να το δωσω RMAH? στο diabloprogress δεν μου βγαζει τι score εχει τουλαχιστον να συγκρινω απο εκει.. ευχαριστω

iceclimbersz.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Δημοσ.

παιδια καλημερα,  θα ηθελα την γνωμη σας για αυτο το item.  σε τι τιμη φευγει?  εχω δει περιεργα νουμερα (500 mil μεχρι 2 bil) και δεν μπορω να καταλαβω τι ισχυει.. Αξιζει μηπως να το δωσω RMAH? στο diabloprogress δεν μου βγαζει τι score εχει τουλαχιστον να συγκρινω απο εκει.. ευχαριστω

iceclimbersz.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Παραπάνω από 1b αυτή τη στιγμή (0,05€/m) δεν νομίζω ότι κάνει, οπότε ξεκίνα με 1b. 

Δημοσ.

Δεν εχει και καθολου vit αλλιως θα χτυπαγε και παραπανω, rmah η αποψη μου και επιμονη μεχρι να πουληθει στον σωστο buyer η αλλιως GAH αν θες να κανεις upgrades για εσενα.

Δημοσ.

Από ότι φαίνεται ο Jay Wilson συμφωνεί ότι τελικά τα AH κάνανε κακό στο game. 

http://www.joystiq.com/2013/03/28/diablo-3-director-jay-wilson-auction-houses-really-hurt-game/?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+weblogsinc%2Fjoystiq+%28Joystiq%29

P.s Σύμφωνα με τα λεγόμενά του κάνει log in ημερησίως 1m κόσμος(αν κατάλαβα καλά) 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...