xaralas Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Και αν δεν πεσει ποτε το thunderfury για παραδειγμα τι γινεται?? Η ενα αλλο για να παιξεις ενα συγκεκριμενο build?? Με αυτα τα drop rates πραγματικα μπορει να παιζεις μηνες και να μην βρεις το item που θελεις.. Σ' αυτο δεν εχεις αδικο. Με το παραδοσιακο trade δεν εχω κανενα προβλημα, θεωρω οτι θα ηταν καλυτερα να μην υπαρχει το boa.
*nenya* Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Λέμε για πολλά LEGENDAAAAARYYYY πετάει,και είναι και καλά τα πιο πολλά! Το act 4 το θυμόμουν ότι ήταν μικρό,αλλά όχι και τόσο --- Κάτι ακόμα,μπορεί να είμαστε μέσα σε μια clan παρεούλα,αλλά είναι τελείως εκνευριστικό να κάνετε JOIN parties χωρίς να ρωτήσετε,όταν μπαίνετε να μην λέτε ούτε γεια ξέρω γω...Και πόσο μάλλον να ρασάρετε σα τρελοί,δίχως να υπάρχει αύριο..Τα ξεκλείδωτα parties δεν σημαίνει και autoinvite..Θα σας παρακαλούσα,να ρωτάτε να γίνει ένα συνήθειο.. Χτες μπήκανε στο πάρτι 2 ρασάρανε,φύγαμε,κάναμε άλλο πάρτι,μετά μπαίνει κάποιος πάλι πάνω μας,ούτε να ρωτήσει ούτε γεια..και λέμε οκ ας παίξουμε έτσι,και ξαφνικά έτσι απλά φεύγει στην μέση ενός fight. Οκ ευχαριστούμε,που μας έχετε γραμμένους.. ΝΑΙ! θενκ γιου που το ανέφερες
vasi Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 ΝΑΙ! θενκ γιου που το ανέφερες μα ανώνυμα μπαίνεις δεν σε προσκαλαει κανείς !! τα παράπονα στον νοικοκύρη !!
xtrmsnpr Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 μα ανώνυμα μπαίνεις δεν σε προσκαλαει κανείς !! τα παράπονα στον νοικοκύρη !! σώπα;Όταν πέσει το report για harassment να δω τότε τί θα στέλνεις στην blizzard για να εξηγήσεις..
*nenya* Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Στο συγκεκριμένο περιστατικό που αναφέρει ο xtrmsnpr, τυχαίνει να ήμουν party leader. Και δεν έβρισκα πουθενά την επιλογή να μπορέσω να πετάξω έξω άτομα που δεν έλεγαν ούτε γεια :/ γιατί αυτό; γιατί να μην μου δίνει την επιλογή;
ADHD Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Κλειδωστε το πρωτα, πειτε στο clan τι ειδους farming ψαχνετε, στειλτε inv σε ατομα που θελετε να παιξετε μαζι και problem solved.. 1
xtrmsnpr Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Κλειδωστε το πρωτα, πειτε στο clan τι ειδους farming ψαχνετε, στειλτε inv σε ατομα που θελετε να παιξετε μαζι και problem solved.. μα δεν είπαμε καν ότι ψάχναμε άτομα να παίξουμε,ούτε και στείλαμε invite..Και όσοι ήρθανε πάνω μας,δεν είπανε τίποτα..
ADHD Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Αν το εχεις ανοιχτο σε ολους δεν χρειαζεται να πεις τιποτα το βλεπει ο αλλος μπαινει και κανει τα δικα του, για αυτο υπαρχει η επιλογη να το κλεισεις και να φτιαχνεις δικο σου party με οποιους θελεις. Αν δεν θελετε οπως λες το κλεινετε και παιζεται οι 2 σας, απλα τα πραγματα δεν καταλαβαινω γιατι παραπονιεστε..
xtrmsnpr Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Οκ.εντάξει δεν βλέπω να καταλαβαινόμαστε εδώ πέρα..
GaGaS_Thess Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Δηλαδη το να μπεις μεσα σε ένα Party και να πεις ένα καλησπέρα στα παιδια που εισαστε στην ιδια clan και να μην τους γαμησεις το παιχνιδι τους επειδή ετσι γουστάρεις είναι τοσο δυσκολο να το κανεις που πρεπει ο άλλος να κλειδωσει το group του επειδή εσυ εισαι αγενης ?!?!?! Είναι σαν καποιους που ερχοντουσαν στο μαγαζι που δουλευα έμπαιναν μεσα τους ελεγες Καλημέρα και σου ελεγαν εγω ΔΕΝ ΣΕ ΜΙΛΗΣΑ γιατι μου μιλας ...... Απλα πραγματα...καλημέρα καλησπέρα μπορω να ερθω μαζι σας ; Μπορει να μην σε γουστάρω ρε φιλε στο κατω κατω ... παιχνιδι μου είναι . τι θα πει κλειδωσε το ... ΜΗΝ μπεις Υ.Γ ... σορρυ για χθες βραδυ ξυπνησε η μικρη πηγα μεσα να την ηρεμισω και με πηρε ο υνπος
ADHD Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Βρε δεν διαφωνω σε αυτο ουτε το βρισκω σωστο αυτο που εκαναν απλα οταν εχεις το game σου ανοιχτο σε 60-70 ατομα ειναι πολυ ευκολοτερο να το κλειδωσεις και να παιζεις μονο με αυτους που θες απο το να περιμενεις να φερθουν σωστα οι υπολοιποι..
ChrisAce Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Μην το συνεχίζουμε άλλο δεν χρειάζεται. Απο την επόμενη φορά να αναφέρεται και ονόματα γιατί πιθανόν να μην ειναι κάν απο το insomnia αυτοί. Μου έχει τύχει και μένα και ξέρω ότι ειναι λίγο σπάσιμο. Απο τότε το εκλεισα και δεν μπαίνουν. Έτσι δυστυχώς την πληρώνουν και άλλοι που δεν φταίνε. Sent from my iPad using Insomnia
GaGaS_Thess Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 η λογικη λεει ότι είναι από την clan μας για να γινονται παραπονα εδώ μεσα από τα παιδια
ChrisAce Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 η λογικη λεει ότι είναι από την clan μας για να γινονται παραπονα εδώ μεσα από τα παιδια Ήταν τσεκαρισμένο το looking for members στα options τις Clan μέχρι τώρα, οπότε πολύ πιθανό να έχουν μπεί και κάποιοι που δεν είναι του insomnia. Όποιος και να ήταν όμως είτε απο εδώ μέσα είτε οχι, καλό είναι να προσέχει την επόμενη φορά που θα ξαναμπεί απρόσκλητος σε party insomniacs. 1
wintaxt Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Παιδια παντως οποιος θελει για voice chat μου μιλαει ingame να του δωσω το teamspeak να μπαινει Rockaroila in game
Προτεινόμενες αναρτήσεις