Tmark Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 άλλα είχα στο μυαλό μου.. δεν έχω follower τί φάση αυτό το mode; Τον Crusader ήθελα να πω και έγραψα Templar, άστο. Adventure mode: http://us.battle.net/d3/en/blog/11516518/reaper-of-souls%E2%84%A2-first-look-adventure-mode-11-8-2013
GaGaS_Thess Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 The Skeleton King no longer drops a Legendary item after using the "Reset Quests" button for level 60 characters πφφφφφφφφ 1
BlackScorpionX Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 καλομαθε η γρια στα συκα χαχαχαχαχαχαχαχα, σωστός! Ρε συ green να τσοντάρουμε όλοι από 1-2 ευρώ να πάρεις το expansion να παίζεις και εσυ γιατί χωρίς τα δικά σου τα posts τι θα απογίνουμε;! 3
Jikail Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Όχι. Είπε ότι δε θα το πάρει. Έχει κρατήσει την ίδια στάση εδώ και πολλά ποστ και επαναλαμβάνει ότι δεν θα το πάρει. Ας δούμε μέχρι πότε θα αντέξει ;-) 2
lalanis Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 (επεξεργασμένο) Έπεσε χθες μια ασπιδάρα greeneye, μιλάμε βούλιαξε το chat... Όλοι λέγανε ότι είναι για σένα....Χαμός... Αυτά βλέπανε στην blizzard και έβγαλαν τον crusader... Κι εσύ το παίζεις ντίβα και κάνεις τον δύσκολο... Επεξ/σία 12 Μαρτίου 2014 από lalanis 3
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 ακόμα την έχω στο inventory. Ούτε καν στο stash.
Tmark Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Ρε παιδιά έχει προπαραγγείλει την CE, τι το ψάχνετε?
paularas Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 εγώ λέω να κάνουμε mutual fund να βάλουμε λεφτά για να πάρουμε το ventrilo και για το χαμόγελο του greeneye. ps1: εμείς πάντως το λιώνουμε κάθε μέρα skype 4-5 άτομα (thresh klain blackscorpion όποτε είναι etc etc) άρα όποιος θέλει ας με μιλάει ingame να τον κάνουμε add skype
greeneye Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 παλικαρια το gold ειναι στα 4,10 ευρω! το προσεξε κανεις?! Εχε χαρη που μου επεσαν σκουπιδια γενικα! Οσο για την αρπαχτη του reapers ενοειται οτι δεν αλλαξα γνωμη! Ευχαριστω αλλα μην κανετε τετοια δωρα, αλλα αν επιμενετε προτιμω να μου παρετε δωρο το chinese raising το expansion του BF4 Μια χαρα το ευχαριστιεμαι το παιχνιδι και δεν εχω αναγκη τα 70αρια αντικειμενα! Οταν θα φτιαξω 5 χαρακτηρες ψηλα ψηλα τοτε θα εχει παει 10 ευρω και ισως το παρω. Δεν παω να κανω συναγωνισμο αν θα παρω καλυτερα items απο αλλους! Οποτε δεν εχει νοημα. Η γνωμη μου ειναι οτι θα επρεπε το expansion να προσθεσει πολυ νεο περιεχομενο, καλη μουσικη,ηχο, και 2 νεους χαρακτηρες και οχι απλα 1 ΑΚΤ και 1 νεο χαρακτηρα. Επισης θα επρεπε να μεινει το ΑΗ απλα ισως σε διαφορετικη μορφη και οχι να ειναι ΜΟΝΟ εκει τα καλα αντικειμενα. Εχω και μια απορια. απο τα 63αρια αντικειμενα που ειχαμε εως τωρα - στο reapers θα πεφτουν 70αρια μονο? η θα πεφτουν και 64αρια ας πουμε και 67αρια κτλ?
Tmark Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Η γνωμη μου ειναι οτι θα επρεπε το expansion να προσθεσει πολυ νεο περιεχομενο, καλη μουσικη,ηχο, και 2 νεους χαρακτηρες και οχι απλα 1 ΑΚΤ και 1 νεο χαρακτηρα. Αν είχες κάτσει να διαβάσεις το τι θα φέρει το RoS δεν θα έλεγες ότι προσθέτει μόνο ένα act και ένα χαρακτήρα. FYI: http://www.reddit.com/r/Diablo/comments/2051bj/reaper_of_souls_mega_faqhelp_thread/
greeneye Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 TMark παντα αναφερομαστε στις "χοντρες αλλαγες" σε καθε νεο game-expansion. Εκτος αν αναφερεσαι απλα στο adventure mode κτλ. anyway κοντα ειναι τα Σαββατα κοντα και οι Κυριακες! * ακομα να παρω ενα αναβαθμισιμο αντικειμενο σε 2 χαρακτηρες μου... αρχιζω να πιστευω οτι ειμαι υπερ-τουμπανος
Προτεινόμενες αναρτήσεις