Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

TMark παντα αναφερομαστε στις "χοντρες αλλαγες" σε καθε νεο game-expansion. Εκτος αν αναφερεσαι απλα στο 

adventure mode κτλ. anyway κοντα ειναι τα Σαββατα κοντα και οι Κυριακες!

* ακομα να παρω ενα αναβαθμισιμο αντικειμενο σε 2 χαρακτηρες μου... αρχιζω να πιστευω οτι ειμαι υπερ-τουμπανος :lol:

Φιλικά πάντα, αλλά το Adventure mode μαζί με όλα αυτά που κουβαλάει μαζί του, είναι η πιο "χοντρή" αλλαγή στο expansion.

Δημοσ.

Φιλικά πάντα, αλλά το Adventure mode μαζί με όλα αυτά που κουβαλάει μαζί του, είναι η πιο "χοντρή" αλλαγή στο expansion.

Ναι δεν το ανεφερα,ισως εκανα λαθος εδω, θα διαβασω τι γινεται εκει λεπτομερως και θα επανελθω, η θα μαθω απο εσας

που θα το παιξετε soon αν αξιζει.! Οποτε εδω μπορει να εκανα σημαντικο λαθος, τα λαθη μας τα αναγνωριζουμε!

(αυτο δεν συνδεεται με την επιλογη της ΜΗ αγορας προς το παρον)

• Like 1
Δημοσ.

εάν ξαναπείς για την μη αγορά θα σου φέρω improved χαρτομάντηλα : p 

όσο για το adventure mode ουσιαστικά κάνει το παιχνίδι ευχάριστο όπως έπρεπε να ήταν. αυτό. μπορεί να φαίνεται κατί πολύ μικρό αλλά είναι στην πραγματικότητα τεράστιο

Δημοσ.

Σκέφτηκα χτες να αγοράσω κανένα recipe τώρα που είναι να κλείσει το AH. Πήγα λοιπόν σαν κόπανος και αγόρασα καμιά 10αριά συνταγές για gems. Και πάω να τις μάθω στον τύπο και μου λέει τις ξέρω (already known). Πώς έγινε αυτό, ρε παιδιά? Παίζει να άλλαξε κάτι και να μην πήρα χαμπάρι? Ή μήπως τις έχουν προσωρινά σε όλους μέχρι το RoS? Γιατί να τις είχα μαζέψει εγώ ΟΛΕΣ αποκλείεται. Μόνο 3 του έχω μάθει όπως φαίνεται και από το progress στο σχετικό chivo.

Δημοσ.

Ναι δεν το ανεφερα,ισως εκανα λαθος εδω, θα διαβασω τι γινεται εκει λεπτομερως και θα επανελθω, η θα μαθω απο εσας

που θα το παιξετε soon αν αξιζει.! Οποτε εδω μπορει να εκανα σημαντικο λαθος, τα λαθη μας τα αναγνωριζουμε!

(αυτο δεν συνδεεται με την επιλογη της ΜΗ αγορας προς το παρον)

Αφου στην τελικη θα το αγορασεις.... και θα συνεχισεις να παιζεις στο τελος ακομα και οταν ολοι οι υπολιποι εδω μεσα βαρεθουν και σταματησουν!  :-)

• Like 1
Δημοσ.

Σκέφτηκα χτες να αγοράσω κανένα recipe τώρα που είναι να κλείσει το AH. Πήγα λοιπόν σαν κόπανος και αγόρασα καμιά 10αριά συνταγές για gems. Και πάω να τις μάθω στον τύπο και μου λέει τις ξέρω (already known). Πώς έγινε αυτό, ρε παιδιά? Παίζει να άλλαξε κάτι και να μην πήρα χαμπάρι? Ή μήπως τις έχουν προσωρινά σε όλους μέχρι το RoS? Γιατί να τις είχα μαζέψει εγώ ΟΛΕΣ αποκλείεται. Μόνο 3 του έχω μάθει όπως φαίνεται και από το progress στο σχετικό chivo.

Όλα τα gems που υπάρχουν τώρα πέφτουν στο RoS.

Δημοσ.

maintenance παιζει σημερα? λεει για patch και θα βγει και θα το περασει..και δεν γινεται τιποτα...ετσι θα πρεπε ?

Δημοσ.

Σα να το βλέπω μπροστά μου.

Όταν έχει κάτσει λίγο το παιχνίδι, εκεί patch 2.06-07, που θα παίζει γκρίνια

(Greeneye:"Γιατί με κάνατε και αγόρασα την collectors edition;Ντροπή,αίσχος"),τσουυυυπ να και τα runewords patch 2.09....

Μακελειό...

Δημοσ.

τι φαση ειναι αυτη που ολοι μιλανε για sheet dps vs actual dps. ο αλλος λεει επεσε απο 600Κ σε 300Κ επειδη ξηλωσε crticial και εχωσε main stat αλλα θεριζει 2 φορες καλυτερα. αν ειναι ετσι και το νουμερο δε λεει κατι πως υπολογιζουμε;

Δημοσ.

Όλα τα gems που υπάρχουν τώρα πέφτουν στο RoS.

Κατίλαφος. Thx για την απάντηση. :)

Αλλά με τα recipes? Γιατί ο jeweler μου τα ξέρει όλα χωρίς να του τα έχω μάθει??

Δημοσ.

maintenance παιζει σημερα? λεει για patch και θα βγει και θα το περασει..και δεν γινεται τιποτα...ετσι θα πρεπε ?

Κάθε Τετάρτη έχει maintenance το Battlenet. Επίσης σήμερα μπαίνει το patch 2.0.3.

Δημοσ.

τι φαση ειναι αυτη που ολοι μιλανε για sheet dps vs actual dps. ο αλλος λεει επεσε απο 600Κ σε 300Κ επειδη ξηλωσε crticial και εχωσε main stat αλλα θεριζει 2 φορες καλυτερα. αν ειναι ετσι και το νουμερο δε λεει κατι πως υπολογιζουμε;

Πες ότι έχεις έναν monk με 300κ sheet damage (αυτό που φαίνεται στο Inventory σαν Damage) και +0% Lightning damage από items αλλά χρησιμοποιείς lightning based skills. Αν τυχόν αλλάξεις τα items σου και βάλεις κάποια που δίνουν λιγότερο sheet dmg (πες ότι πέφτεις στα 200k) αλλά δίνουν σύνολο +80% Lightning damage, τότε το damage output που θα βγάλεις θα είναι κλάσεις ανώτερο από αυτό που έβγαζες πριν με τα 300k dmg, γιατί πολύ απλά το +80% Lightning damage που κερδίζεις στα skills σου δεν προσμετράται στο sheet damage σου. 

Ελπίζω να μην σε μπέρδεψα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...