Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Γιατί παρέμενε αρκετό καιρό εκεί (μαζί με άλλα 2-3 παιχνίδια) ενώ αρκετά άλλα παιχνίδια που είναι και αυτά δημοφιλή είναι unpinned.

Οπότε (και κατά την γνώμη μου) καλύτερα να είναι unpinned όλα ανεξαιρέτως τα θέματα των παιχνιδιών.

Επιπρόσθετα υπάρχουν άλλα θέματα ανα περίοδο (πχ αυτή την περίοδο το topic για την E3) που έχει νόημα να είναι pinned.

Anyway, δοκιμαστική αλλαγή είναι. Βλέπουμε πως θα πάει το πείραμα και αναλόγως προσαρμοζόμαστε.

• Super Moderators
Δημοσ.

http://us.battle.net/d3/en/blog/14397824/patch-206-now-live-6-10-2014

LOL

Legendary crafting recipes have received several changes:

Philosophy

Legendary crafted items are meant to be both a stepping stone into end game items and a good place to spend crafting materials at the end game. While we like the fantasy of having the unique crafting materials, obtaining them was either keeping too many people from being able to complete the recipes in a timely manner or encouraging game flipping and similar less than ideal patterns of play in order to acquire them. As such, we are removing the requirement for unique items when crafting Legendaries.

Unique crafting materials are no longer required

Legendary crafting materials will no longer drop

Existing Legendary crafting materials will now be grey and have had their sell prices increased

Level 70 crafted sets and Legendary items with unique properties now require additional Death's Breath

Level 70 crafted Legendary items without unique properties have had their Death's Breath costs removed

Death's Breath is no longer required for most Artisan training costs

The Mystic no longer requires any Death's Breath to train

The Blacksmith and the Jeweler now only require 1 each to learn the first rank of level 11

Δημοσ.

Μετά τον wizard και τον dh αρχισα να ντύνω λίγο και τον wd και προσπαθώ να κάνω ένα t6 viable build. Viable = δε ψοφάω σα το σκυλί και κάνω efficient farm.

Προς το παρόν το menu έχει

Rhen Ho flayer/ Full Zuni/Tmf/ Tasker/ Jeram και κάποια διάσπαρτα parts απο jade (δε κάνω set ούτε με rorg)

Φυσικά και οτιδήποτε απο crafted/generic int item τύπου tf.

Το ερώτημα είναι υπάρχει κάτι που να συνδυάζει καλά το Rhen Ho με zuni? Ή τέλος πάντων κάτι που να συνδυάζει καλούτσικα τα παραπάνω. Χρειάζομαι elemental ντε και καλά;

Το zuni μαζί με το fetish army/sycophants είναι ακόμα bugged?

T3-4 πάνε σα normal με  Link.png Site: αυτό  (σχεδόν manaless build) αλλα προσπαθώ να κάνω το βήμα παραπάνω. Party t6 παίζεται πάρα πολύ άνετα ακόμα και έτσι. Στο solo μου τα χαλάει.

Δημοσ.

Μετά τον wizard και τον dh αρχισα να ντύνω λίγο και τον wd και προσπαθώ να κάνω ένα t6 viable build. Viable = δε ψοφάω σα το σκυλί και κάνω efficient farm.

Προς το παρόν το menu έχει

Rhen Ho flayer/ Full Zuni/Tmf/ Tasker/ Jeram και κάποια διάσπαρτα parts απο jade (δε κάνω set ούτε με rorg)

Φυσικά και οτιδήποτε απο crafted/generic int item τύπου tf.

Το ερώτημα είναι υπάρχει κάτι που να συνδυάζει καλά το Rhen Ho με zuni? Ή τέλος πάντων κάτι που να συνδυάζει καλούτσικα τα παραπάνω. Χρειάζομαι elemental ντε και καλά;

Το zuni μαζί με το fetish army/sycophants είναι ακόμα bugged?

T3-4 πάνε σα normal με  Link.png Site: αυτό  (σχεδόν manaless build) αλλα προσπαθώ να κάνω το βήμα παραπάνω. Party t6 παίζεται πάρα πολύ άνετα ακόμα και έτσι. Στο solo μου τα χαλάει.

Άμα έχεις TMF κάνε copy το δικό μου που είναι fire, μόνη διαφορά το main attack που θα βάλεις τα fire βατράχια.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/lalanis-2228/hero/21158559

Σε gear απ' ότι βλέπω στο προφίλ σου είσαι τίμιος....

Δημοσ.

Άμα έχεις TMF κάνε copy το δικό μου που είναι fire, μόνη διαφορά το main attack που θα βάλεις τα fire βατράχια.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/lalanis-2228/hero/21158559

Σε gear απ' ότι βλέπω στο προφίλ σου είσαι τίμιος....

Ωραία οπότε θέλω ένα fire amy που πρέπει να έχω κάπου αφημένο και απο κει και πέρα αντί για firebats addling ή fire toads. Tο tmf μετά το nerf αξίζει τόσο ώστε να χάνω το fire soj? Έχω 2 tmf που και τα 2 είναι κάκιστα σε stats.

Γενικά ξέρουμε γιατί το Rhen Ho είναι τόσο highly rated? Επειδή procάρει πιο γρήγορα fetish/cc απο toads? Σε αυτή την περίπτωση παίζει να αξίζει να αφήσω το sycophants και να μην έχω το army για να βάλω κάποιο άλλο spell? (piranhas ας πουμε για παραπάνω cc και με το τυχαίο % skill dmg που έκατσε στο chest?

Δημοσ.

Ποιο νερφ στο tmf;

Δεν έχω διαβάσει κάτι.

Το rhen είναι πολύ καλό item γιατί buffάρει ένα πολύ καλό aoe 0 mana skill με πολύ καλά procs που ταιριάζει πολύ με το pet gameplay.

Για μένα από τη στιγμή που έχεις 4set zuni παίζεις army.end of story.

Το επόμενο ερώτημα για μένα ήταν piranhado ή ο Παράσχος (gargantuan).Από τη στιγμή που έχεις fire, midnight feast,bbv και κοπανάει 200 μύρια damage με 50% uptime,Ε οκ...

Δημοσ.

Ποιο νερφ στο tmf;

Δεν έχω διαβάσει κάτι.

Το rhen είναι πολύ καλό item γιατί buffάρει ένα πολύ καλό aoe 0 mana skill με πολύ καλά procs που ταιριάζει πολύ με το pet gameplay.

Για μένα από τη στιγμή που έχεις 4set zuni παίζεις army.end of story.

Το επόμενο ερώτημα για μένα ήταν piranhado ή ο Παράσχος (gargantuan).Από τη στιγμή που έχεις fire, midnight feast,bbv και κοπανάει 200 μύρια damage με 50% uptime,Ε οκ...

Οταν ξεκίνησαν κάτι καφρίλες με tmf σε βάρβαρους κτλ είχε φάει hotfix το item. Το έχω στο μυαλό μου σα nerf αλλα μπορεί απλά να το "έκοψαν" απο άλλα class και να κάνω λάθος. Ωραία οπότε βγάζω sycophants/βάζω army και vessel και βλέπουμε.

Κατα τα άλλα αν δεν ήταν ΤΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΣ ο Παράσχος όπως λες η ζωή θα ήταν πολύ πιο εύκολη αλλα στο 70% του χρόνου που είναι up απλά κάθεται και κοιτάει :|

Στο tmf/soj σκέφτομαι να αλλάζω στα packs θα δείξει στην πράξη. Thanks για τα tips.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...