Προς το περιεχόμενο

Μεταφορά του PC στο εξωτερικό: Ιδέες και προτάσεις

IbizanHound

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας παίδες,

Θέλω να μεταφέρω το Desktop PC μου + οθονη LCD 20" από Αγγλία στην Ελλάδα.

Τι επιλογές υπάρχουν και ποια τα πλεονεκτήματα/μειονεκτήματα τους?

Αν υπάρχει κανείς που το χει κάνει θα εκτιμούσα την συμβουλή του.

Σας ευχαριστώ.

Δημοσ.

για οικονομια χωρου και φτηνη μεταφορα, πολυ απλα τον λυνεις και τον περνεις σε κοματια, αφηνεις το case πισω και αγοραζεις ενα μετριο κουτακια στην αγγλια και τα ξαναβαζεις ολα μεσα. Ολα αυτα δεδομενου οτι ξερεις να λυνεις/συναρμολογεις πισι.

Δημοσ.

Προ ετων πληρωσα 100 λιρες στο Gatwick για υπερβαρες αποσκευες,

στις οποιες ηταν κι ενα PC (χωρις οθονη). Ειχα πολλα άλλα βεβαια.

Το εισιτηριο ηταν 80 λιρες και το υπερβαρο 100... Bollocks! :mad:

Το pc ηταν στο κουτι του και ετσι μεταφερθηκε. Εχουν ενα ειδικο μερος για ευθραυστες αποσκευες. Θα το ζυγισουν στο check-in πρωτα και μετα θα το πας εκει.

Δες ποσο ειναι το οριο βαρους, ζυγισε τις αποσκευες σου απο πριν.

Αυτο που κανουν πολλοι ειναι να πασαρουν, μια αποσκευη τους σε καποιον αλλον, που δεν εχει πολλα.

Αν ταξιδευεις με καποιον γνωστο σου μπορεις να το κανονισεις απο πριν, αλλιως ψαχνεις στο check-in για κανενα καλο ανθρωπο.

Δημοσ.

κανε ενα search εδω για μεταφορικη αγγλια-ελλαδα υπαρχουν τουλ 2-3 ποστ που λενε κ για πιο οικονομικα

Δημοσ.
Θέλω να μεταφέρω το Desktop PC μου + οθονη LCD 20" από Αγγλία στην Ελλάδα.

κρατάς τον σκληρό

πουλάς τα υπόλοιπα

και μεταφέρεις "το πιό ουσιαστικό" και πιό ελαφρύ:-D

.

Δημοσ.

Εγώ ερχόμουν από heathrow με British Airways με αρκετά κιλά, κανόνισα η τσάντα που έδωσα στο check in να είναι γύρω στα 25-27, και τα υπόλοιπα(τα βαριά) τα είχα σε 2τσάντες καμπίνας, όταν πήγα στο gate (και φάνηκε ότι ήταν βαριά), μου έβαλε χαρτάκι πάνω(σαν αυτά του check in), και τα έστειλε αυτός στο αεροπλάνο μαζί με τις υπόλοιπες αποσκευές χωρίς να πληρώσω τπτ(σίγουρα είχα +20 κιλά), το ίδιο συνέβη με αρκετούς επιβάτες.

Δημοσ.

Το εχω κανει πολλες φορες. Προτεινω χαλαρα και αβασανιστα μεταφορικη ενεκα κοστους. Δεν χρειαζεται να πω βεβαια πως θα πρεπει να βγαλεις τον σκληρο σου δισκο και να τον κουβαλας στα χερια σου. Το μανισιο κουτι του πυργου και της οθονης θα ειναι αρκετο για τα υπολοιπα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...