Προς το περιεχόμενο

Office 2002 και 2007 μαζί! Πρόβλημα....

nas39

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η κατάσταση έχει ως εξής;

PC με Windows Vista SP1 του είχα εγκατεστημένο Office 2002 (XP)(Μια χαρά δούλευε....).

Πριν λίγες ημέρες όμως είχα την "υπέροχη" ιδέα να βάλω καιτο Office 2007 (trial). Απλά για να το δω!

Από εκείνη την στιγμή το Outlook (2002) έχει πάψει να δουλεύει σωστά!

Και μου λέει συνεχώς ότι " Outlook can't read registry information" και με

σταματάει από το να κάνω μια απλή ενέργεια ( ex. create new folder στα contacts!).

Όσο και αν έψαξα στο Google για παρόμοιες καταστάσεις δεν βρήκα κάτι να με βοηθήσει...

Έχω προσπαθήσει ήδη να τα βγάλω και τα δύο και να κρατήσω μόνο του 2002. Άλλα και πάλι δεν

δουλεύει...Λες και έχει κρατήσει τις διαφοροποιημένες ρυθμίσεις της registry (αν γίνεται

κάτι τέτοιο) και δεν λέει να αλλαχτούν! Αν κάποιος έχει ξαναδεί κάτι παρόμοιο ή

γνωρίζει κάτι ακριβώς επί του θέματος θα μου ήταν πολύ χρήσιμο....Ευχαριστώ!

Δημοσ.
Η κατάσταση έχει ως εξής;

PC με Windows Vista SP1 του είχα εγκατεστημένο Office 2002 (XP)(Μια χαρά δούλευε....).

Πριν λίγες ημέρες όμως είχα την "υπέροχη" ιδέα να βάλω καιτο Office 2007 (trial). Απλά για να το δω!

Από εκείνη την στιγμή το Outlook (2002) έχει πάψει να δουλεύει σωστά!

Και μου λέει συνεχώς ότι " Outlook can't read registry information" και με

σταματάει από το να κάνω μια απλή ενέργεια ( ex. create new folder στα contacts!).

Όσο και αν έψαξα στο Google για παρόμοιες καταστάσεις δεν βρήκα κάτι να με βοηθήσει...

Έχω προσπαθήσει ήδη να τα βγάλω και τα δύο και να κρατήσω μόνο του 2002. Άλλα και πάλι δεν

δουλεύει...Λες και έχει κρατήσει τις διαφοροποιημένες ρυθμίσεις της registry (αν γίνεται

κάτι τέτοιο) και δεν λέει να αλλαχτούν! Αν κάποιος έχει ξαναδεί κάτι παρόμοιο ή

γνωρίζει κάτι ακριβώς επί του θέματος θα μου ήταν πολύ χρήσιμο....Ευχαριστώ!

akoma mporeis να βγαλεισ και τα 2 και να κανεις εγκατασταση αυτο που θες να κρατησεισ και ολα θα ειναι οκ:mrgreen:

Δημοσ.

Αυτό που έκανα και ξεμπέρδεψα τελικά ήταν να τα βγάλω και τα δύο

και να βάλω μόνο του 2007, μιας και οι ρυθμίσεις στην registry ήταν του

2007! Και τώρα απλά δουλεύει....Ευχαριστώ πάντως guys!

Δημοσ.

δουλεύει...

Sorry αλλά δηλαδή έκανες αυτό που είχες ήδη κάνει? :-D

Παντως το σημαντικό είναι οτι δούλεψε...

Δημοσ.

Όχι! Αυτό που είχα κάνει ήταν να κρατήσω μόνο το 2002! και δεν δούλευε έτσι....Λόγω registry μάλλον!!! το σημαντικό όμως είναι τώρα,όπως είπες, ότι δουλεύει....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...